Сторінки: (45) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
{DeviLishkA} |
Дата Sep 15 2005, 20:14
|
Offline #КиЛлЕр#ТаК чТо БоЙтЕсь# Стать: Чарівник початківець III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 322 Користувач №: 5429 Реєстрація: 14-July 05 |
Ну ты же меня не поняла я говорю!! от! 10 и до 16!!! ну и после тоже!!! |
|
[псих] |
Дата Sep 15 2005, 20:35
|
Offline Эксперт Підмайстер IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 377 Користувач №: 3565 Реєстрація: 31-March 05 |
извини. Просто ребенок-это лицо, не достигшее 11 лет, а уж днети младшего возраста... А от 10 до 16- уже подрости или тинейджеры. В таком возрасте, ядумаю, можно читать =) |
|
Risenshine |
Дата Sep 16 2005, 09:45
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
Мэлс, всі мої думки тільки в м"якшій формі :)))) респект!!! :) |
|
canon |
Дата Sep 16 2005, 19:17
|
||
Offline маг Стать: Заклинач II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 284 Користувач №: 7766 Реєстрація: 16-September 05 |
Я слышал что роулинг Собиралась написать Того же гаррика с первой по сельмую книгу заново но немного переделанной |
||
|
Katerinka |
Дата Sep 16 2005, 19:22
|
||
Offline Мастер Стать: Чародій VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 521 Користувач №: 7574 Реєстрація: 8-September 05 |
Я тоже слышала... :unsure: Мне кажется новое, не всегда лучше старого... Может получится так "хотели как лучше, а получилось как всегда..." :blink: |
||
|
alya_zirka |
Дата Sep 17 2005, 10:23
|
Offline ведьма Стать: Чудотворець III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6308 Користувач №: 3024 Реєстрація: 18-February 05 |
Думаю, что можно, вопрос захотят ли они и понравится ли им эти книиг! И что скажите мне есть в книгах такого, чего они не узнают из телевидения и фильмов, у нас реальная жизнь с войнами, землетрясениями и цунами, как самый настоящий ужастик! |
|
Гость_Сириус |
Дата Sep 17 2005, 11:07
|
|
я бы не стал рекомендовать детям младше 10 :angry: |
|
Лилия |
Дата Sep 17 2005, 12:40
|
Offline Фея цветов и волшебства Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 47 Користувач №: 7761 Реєстрація: 16-September 05 |
Детей нельзя лишать такого удовольствия! Я лично люблю и Поттера и Гроттер, поэтому и зашла сюда. Удовольствие было практически одинаковым. Может это и повредит, но... |
|
Maria Sana |
Дата Sep 18 2005, 22:12
|
||||||||||||||
Offline Спостерігач Стать: Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4421 Користувач №: 79 Реєстрація: 19-February 04 |
Як би ж я ще пам'ятала, що хотіла сказати :lol: Мабудь банальність: історія розсудить, але мені вже трошки в голові паморочиться від відступу від теми :blink: :huh: (чотири "від" в одному рядку - мама, рятуй!) Гаразд... Отже, я таки вв’язалась у літературну дискусію: Достоєвський в мене мабуть по асоціативній пам’яті злився з заявою про загальноказковий оптимізм - а я з ним категорично і повсякчас, і на віки вічні (тфу! куди мене?..) НЕ ЗГІДНА! Достоєвського-генія оцінюють 9-тикласники, в мене вже й 11-й за плечима, а мій батько стверджує, що я його й через 10 років не зрозумію (хоча я ж не геній...). Так само з Булгаковим (це взагалі неподобство - я ж до нього з філософією Сковороди підходила!)!!! А оцінювати талант Роулінг діти й не повинні (а головне їх ніхто не буде примушувати :D :D :lol: сорі, уявила як 5-ти класника можна примусити щось проаналізувати :lol: ), ВОНИ ПОВИННІ НАСОЛОДЖУВАТИСЯ, НАВЧАТИСЯ ТА ВИХОВУВАТИСЯ! хм, про РОЗВИВАТИСЯ забула, але думаю, що в молодшому дошкільному віці це звичайно можна робити тільки через гру, а в гру затягує герой (хи, згадала експериментальні інтегровані курси для дітей - всі побудовані на героях) і тоді можна дітей навчати навіть арифметиці за допомогою простих задач: два чарівні боби + один чарівник = один чарівник і два несподівані ефекти... (а? шо? де це я знову?!) Я до того, що діти без зайвих стереотипів сприймають героїв не тільки як рівних собі, але й на чуттєвому рівні. Тобто так як їм їх рекомендують (подають): якщо батьки відчувають неприязнь до книжок про ГП, то і дитина до них ставитиметься з недовірою, коли ж навпаки - то з ентузіазмом. Якщо мати читаючи (чи дізнавшись про те, що дитина вже прочитала це місце) про смерть героя виражатиме сум, то і дитина сумуватиме за персонажем (знову ж таки: це емоції! невже ви не розумієте цінності будь-яких емоцій?! та запитайте у будь-якого соціопата він вам розкаже, що може вирости з людини тільки на "рожевих сиропах"!) Повторююсь (може все ж вивчите?..) діти без зайвих і не дуже стереотипів значно гнучкіше сприймають символіку в казках (може це звучить як парадокс, але всі питання до мораліста (чи може "мораліста") Уайльда). Horberdin, стосовно "відродження" (того шо ще й "червоне") - Остап Вишня (це питання) - він геній чи просто популярний письменник? І ще одне: назви сучасних геніальних письменників ... "і я скажу, хто ти!" Жарт, але мені цікаво. І, якщо я ще тебе не дістала, то хто по-твоєму Дамблдор? P.S. Сорі за те шо я тормоз - це все через нерегулярний доступ в Інтернет. Horberdin, на помилки тут вже давно ніхто не звертає уваги (з тих пір як Марго кудись поділась... а стосовно різкості тону, то тут би мені мабуть довелося таке в підписі ставити :unsure: ) Додано через 3 хвилин
Бред, на Роу это не похоже и даже не сходиться с ее официальными заявлениями! Может вы хоть источник "информации" выложите, а то окажеться, что это Ленивец сварганил... |
||||||||||||||
|
Фуксия |
Дата Sep 19 2005, 11:47
|
Offline воительница Стать: Чарівник початківець XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 654 Користувач №: 6745 Реєстрація: 12-August 05 |
Я считаю это зависит не от возраста, а от втячатлительности. Например, я гораздо больше боюсь за свою старшую сестру Це повідомлення відредагував Фуксия - Sep 19 2005, 11:47 |
|
Сторінки: (45) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » | Нова тема |