![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (26) % « Перша ... 18 19 [20] 21 22 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
3ugaH ![]() |
Відправлено: Apr 19 2014, 21:43
|
||
Мастер флуда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій IX Вигляд: -- Група: Модератори Повідомлень: 11386 Користувач №: 24231 Реєстрація: 22-December 06 |
ну тогда, как вы писали выше, палочка должна была перейти лорду |
||
|
|
Три рубля ![]() |
Відправлено: Apr 19 2014, 21:46
|
До Армагеддона не будить ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3925 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Но она перешла к Альбусу. Как — я не знаю, хотя предположение высказал. |
|
|
3ugaH ![]() |
Відправлено: Apr 19 2014, 21:51
|
||||
Мастер флуда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій IX Вигляд: -- Група: Модератори Повідомлень: 11386 Користувач №: 24231 Реєстрація: 22-December 06 |
на счет кровности - это уж сильно притянуто)
боя не было, но тут хоть немного логично. Как бы предыдущего хозяина больше нет. |
||||
|
|
Арфей ![]() |
Відправлено: Apr 19 2014, 21:53
|
||
71 час ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий магістр IV Вигляд: -- Група: МИ Хогвартса Повідомлень: 30292 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 |
тогда, по сути, в момент, когда её украл Гриндевальд, она потеряла свою силу. предыдущий хозяин жив. |
||
|
|
Три рубля ![]() |
Відправлено: Apr 19 2014, 22:02
|
До Армагеддона не будить ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3925 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Главное условие перехода — насильное присвоение палочки(любой, при этом все палочки, принадлежавшие побеждённому, признают нового владельца), неважно каким способом. Гарри насильно присвоил палочку Малфоя себе(отобрал). Малфою ничто не мешало отобрать обратно, но что ж поделать. |
|
|
Korell ![]() |
Відправлено: Apr 19 2014, 22:29
|
||||
Гуру ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Нет, Лорд опоздал. Если бы он разоружил Малфоя, палочка была бы его. А так Дамба разоружил Малфой. Палочка признала хозяином Малфоя. Додано через хвилину
Но Дамблдора, победившего Гриндевальда, каким-то образом признала. Значит, она должна была до этого признавать хозяином Гриндевальда. |
||||
|
|
3ugaH ![]() |
Відправлено: Apr 19 2014, 22:57
|
||||
Лорда бы она слушалась, если бы она не принадлежала Гриндевальду. Но опять же, если она принадлежала Гриндевальду, как его победил Дамбик?
а как можно победить непобедимую палочку?) Хотя может Дамблдор ее и выхватил или еще что то. В общем мутно. |
||||
|
|
Три рубля ![]() |
Відправлено: Apr 20 2014, 02:07
|
||
В этом и заковыка. Я предположил другой способ передачи, но подтвердить, понятное дело, не могу. |
||
|
|
Lada.Gornostaj ![]() |
Відправлено: Apr 22 2014, 16:24
|
Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Взагалі цікаве питання про передачу. З одного боку, Дамблдор пише, що Паличка "багато разів була переможена", й тут я йому вірю. З іншого, крадена чи відібрана силою вона ніби то "скидає свій заряд", тобто Волдеморт володів паличкою незаконно, то вона хоч і працює, але на рівні "його звичайних чарів". Але, як належить З передачею від Геллерта до Албуса - якщо Геллерт все ж мав до Дамблдора якісь почуття, бодай глибоке відчуття провини перед ним, і дозволив себе перемогти у поєдинку, то передача "законна", бо Гріндельвельд виявив слабкість. Чи був насправді Гарі володарем Палички на момент поєдинку з Волдемортом? А не знаю. Маю підозру, що Дамблдор навчив хлопа блефувати А вже "лікування" власної палички Гарі проводить як повноправний володар. Старша Паличка здалася на милість переможця. Втім, якщо мене з цією ідеєю пошлють до "божевільних теорій", не надто сильно ображусь. Але не скажу, що ця думка обгрунтована слабкіше, ніж думка про передачу кровним родичам. |
|
|
mgh ![]() |
Відправлено: Apr 22 2014, 19:59
|
Лежачий камень на безводье. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1180 Користувач №: 83152 Реєстрація: 4-September 13 |
Будьте добры, растолкуйте или начиркайте мне, пожалуйста, схему самоуничтожения Риддла в 7 книге от зеленого луча. |
|
|
| Сторінки: (26) % « Перша ... 18 19 [20] 21 22 ... Остання » | Нова тема |