Сторінки: (26)  % « Перша ... 18 19 [20] 21 22 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Нова тема

Старшая палочка

, Неужели конец?
3ugaH
Відправлено: Apr 19 2014, 21:43

Мастер флуда
Стать:
Великий чародій IX
Вигляд: --
Група: Модератори
Користувач №: 24231

Цитата (Sir Bediver @ Apr 19 2014, 21:35)
Korell, в том и дело, что похоже, чего. По словам Гриндельвальда, палочка не признала его. Я думаю, это из-за кражи.

ну тогда, как вы писали выше, палочка должна была перейти лорду
^
Три рубля
Відправлено: Apr 19 2014, 21:46

До Армагеддона не будить
Стать:
Чудотворець III
Група: Користувачі
Користувач №: 81933

Но она перешла к Альбусу. Как — я не знаю, хотя предположение высказал.
^
3ugaH
Відправлено: Apr 19 2014, 21:51

Мастер флуда
Стать:
Великий чародій IX

Цитата (Sir Bediver @ Apr 19 2014, 21:46)
Но она перешла к Альбусу. Как — я не знаю, хотя предположение высказал.

на счет кровности - это уж сильно притянуто)

Цитата (Арфей @ Apr 19 2014, 21:43)
3ugaH, но смотри, вроде по легенде первого владельца тоже выиграли не на дуэли, а подло ночью перерезали горло. Есть ли тут бой?

боя не было, но тут хоть немного логично. Как бы предыдущего хозяина больше нет.
^
Арфей
Відправлено: Apr 19 2014, 21:53

71 час
Стать:
Великий магістр IV
Група: МИ Хогвартса
Користувач №: 33265

Цитата (3ugaH @ Apr 19 2014, 21:51)
боя не было, но тут хоть немного логично. Как бы предыдущего хозяина больше нет.

тогда, по сути, в момент, когда её украл Гриндевальд, она потеряла свою силу. предыдущий хозяин жив.
^
Три рубля
Відправлено: Apr 19 2014, 22:02

До Армагеддона не будить
Стать:
Чудотворець III

Главное условие перехода — насильное присвоение палочки(любой, при этом все палочки, принадлежавшие побеждённому, признают нового владельца), неважно каким способом. Гарри насильно присвоил палочку Малфоя себе(отобрал). Малфою ничто не мешало отобрать обратно, но что ж поделать.
^
Korell
Відправлено: Apr 19 2014, 22:29

Гуру
Сквиб I
Користувач №: 70204

Цитата (3ugaH @ Apr 19 2014, 21:43)
ну тогда, как вы писали выше, палочка должна была перейти лорду

Нет, Лорд опоздал. Если бы он разоружил Малфоя, палочка была бы его. А так Дамба разоружил Малфой. Палочка признала хозяином Малфоя.
Додано через хвилину
Цитата (Sir Bediver @ Apr 19 2014, 21:35)
Для большей ясности — Гарри присвоил палочку силой. Korell, в том и дело, что похоже, чего. По словам Гриндельвальда, палочка не признала его. Я думаю, это из-за кражи.

Но Дамблдора, победившего Гриндевальда, каким-то образом признала. Значит, она должна была до этого признавать хозяином Гриндевальда.
^
3ugaH
Відправлено: Apr 19 2014, 22:57

Мастер флуда
Стать:
Великий чародій IX

Цитата (Korell @ Apr 19 2014, 22:29)

Нет, Лорд опоздал. Если бы он разоружил Малфоя, палочка была бы его. А так Дамба разоружил Малфой. Палочка признала хозяином Малфоя.

Лорда бы она слушалась, если бы она не принадлежала Гриндевальду. Но опять же, если она принадлежала Гриндевальду, как его победил Дамбик?

Цитата (Korell @ Apr 19 2014, 22:29)
Но Дамблдора, победившего Гриндевальда, каким-то образом признала. Значит, она должна была до этого признавать хозяином Гриндевальда.

а как можно победить непобедимую палочку?) Хотя может Дамблдор ее и выхватил или еще что то. В общем мутно.
^
Три рубля
Відправлено: Apr 20 2014, 02:07

До Армагеддона не будить
Стать:
Чудотворець III

Цитата
Но Дамблдора, победившего Гриндевальда, каким-то образом признала

В этом и заковыка. Я предположил другой способ передачи, но подтвердить, понятное дело, не могу.
^
Lada.Gornostaj
Відправлено: Apr 22 2014, 16:24

Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу
Магістр IX
Користувач №: 86526

Взагалі цікаве питання про передачу. З одного боку, Дамблдор пише, що Паличка "багато разів була переможена", й тут я йому вірю. З іншого, крадена чи відібрана силою вона ніби то "скидає свій заряд", тобто Волдеморт володів паличкою незаконно, то вона хоч і працює, але на рівні "його звичайних чарів". Але, як належить правильним запроданцям, схиляється перед силою наступного переможця й "вмикає повну потужність".
З передачею від Геллерта до Албуса - якщо Геллерт все ж мав до Дамблдора якісь почуття, бодай глибоке відчуття провини перед ним, і дозволив себе перемогти у поєдинку, то передача "законна", бо Гріндельвельд виявив слабкість.
Чи був насправді Гарі володарем Палички на момент поєдинку з Волдемортом? А не знаю. Маю підозру, що Дамблдор навчив хлопа блефувати і взагалі на його уроках вони з Поттером більше у покер грали, ніж справу просували :). І Волдеморт сам начаклував власний програш... просто повіривши у нього і схибивши, посилаючи своє улюблене прокляття. А як не повірити? Дітиська голіруч понищили усі горокраси - так це виглядало з точки зору ошелешеного Волдеморта. Та ще й втирають, що найкорисніший його слуга, Северус Снейп, до самого свого скону служив Дамблдору. А народець слухає, а дехто вірить, та й як не вірити, як він, зараза, щойно був здох, тепер от воскрес, і півдня не минуло... Тоді як Темному Лордові на це близько дванадцяти років знадобилось... Звичайно, Волдеморт не міг повірити у те, що Поттер (хай і на Дамблдора помножений, і Снейпом підстрахований) - кращий за нього маг, легше повірити у надприродний кунштюк Старшої Палички.
А вже "лікування" власної палички Гарі проводить як повноправний володар. Старша Паличка здалася на милість переможця.
Втім, якщо мене з цією ідеєю пошлють до "божевільних теорій", не надто сильно ображусь. Але не скажу, що ця думка обгрунтована слабкіше, ніж думка про передачу кровним родичам.
^
mgh
mgh
Відправлено: Apr 22 2014, 19:59

Лежачий камень на безводье.
Стать:
Сквиб I
Користувач №: 83152

Будьте добры, растолкуйте или начиркайте мне, пожалуйста, схему самоуничтожения Риддла в 7 книге от зеленого луча.
^
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (26)  % « Перша ... 18 19 [20] 21 22 ... Остання » Нова тема

[ Script Execution time: 0.2439 ]   [ 23 queries used ]   [ GZIP вимкнено ]   [ Time: 13:13:30, 31 May 2026 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP