Нова тема |
Название | Опубликовано | Изменено | Просмотров |
Jun 19 2016, 16:53 | -- | 1504 | |
GreyDwarf |
Відправлено: Jun 19 2016, 16:53
|
Offline Мастер Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 660 Користувач №: 81195 Реєстрація: 5-June 13 |
Кажуть, людина пізнає себе тільки тоді, коли ії позбавляють свободи. "Starcraft II: Wings of Liberty"© Від автора: Натхненне "спойлерами" ГПіПД і вступним роликом "Крил свободи". Прямі цитати з "Крил свободи". Новий Жіночий Персонаж - Дельфі, дочка Волдеморта і Белли з п'єси "Гаррі Поттер і прокляте дитя". Думка автора не повинна збігатися з думками його персонажів. |
|
Шани |
Відправлено: Dec 14 2016, 14:06
|
Offline Mortarch of Grief Стать: Великий чародій IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 4488 Користувач №: 29747 Реєстрація: 24-June 07 |
Це дуже дивно і дуже круто! Ну не буду казати, що Герміона тут на себе не схожа зовсім, бо на те й був розрахунок. І Делфі тут також занадто м'яка, якщо порівнювати з Проклятим дитям. Але, якби я була на її місці, я б теж так поводилась, коли перед тобою настільки неадекватна людина, від якої цього зовсім не чекаєш. Ідея дуже цікава! Насправді, меня задється, що таке можливо. Все ж таки Белла була настільки темною, злою та божевільною, що її паличка могла б так вплинути на Герміону. Реалізація також дуже вдала. Перед нами не Белла та не Герміона, а щось середнє між ними. Від Белли божевілля та озлобленність, а від Герміони жага до влади. Так, я думаю, що Герміоні притаманна ця риса, хоча в оригінальної Герміони вона виражена не так яскраво, як у фанфіку. Але під впливом особистості Белли, вона циілком могла вилитися саме в таке. І поведінка цієї нової Герміони цілком обгрунтована. Дійсно, щоб мати більше влади, бути більш впливовою, повинен бути хтось, кому можна протистояти. Дуже сподобався фік, і мова автора чудова. І особливий плюс за українську мову=) Не часто зустрінеш якісний фік українською. |
|
GreyDwarf |
Відправлено: Mar 1 2017, 21:13
|
||
Offline Мастер Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 660 Користувач №: 81195 Реєстрація: 5-June 13 |
- О_о)) Тільки тепер помітив)) Дуже дякую)) |
||
|
Нова тема |