Сторінки: (25) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Логро |
Відправлено: Nov 10 2006, 16:46
|
Offline Новичок Стать: Сквиб X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7 Користувач №: 22407 Реєстрація: 29-October 06 |
Я посмотрел 4 части Гарри Поттера но эта понравилась мне больше всего потому что там больше приключений и больше матчей по квиддичу. |
|
Viktor Krum |
Відправлено: Nov 10 2006, 17:29
|
||
Offline Опытный пользователь Стать: Учень XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 41 Користувач №: 22765 Реєстрація: 7-November 06 |
но ведь етот фильм задуман не только как сказка для деток:)мне лисно понравились 3-4...3 просто класный:) а 4 там класные спецефекты....ф если так как ты рассуждать то тебе 5-6 части смотреть даже не стоит...они такие тёмные:) |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Nov 10 2006, 19:31
|
||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
А хто каже, що казки роблять лише для дітей? До того ж книжка все таки дитяча. Треба було Коламбусу весь фільм робити. Всі частини. Все таки це одна серія, нехай сім частин, а у кожного режисера своє бачення. Третій фільм справді класний, особлива музика фантастична. Та все ж повторюся щодо першого та другого фільму. А щодо спецефектів - за цим про фільм не можна судити. Зате Даніелю абсолютно не вдалося показати почуття наприкінці - вбивство Седріка, повернення Вольдеморта - занадто було награно, несправжнє. Я дивився першого разу в оригіналі. А щодо темного. Оце зараз ще спеціально пробіг фільм. Чомусь не запустилася перша частина, та все ж я добре пам'ятаю. За весь фільм з неба жодного разу не світило сонце. Навіть прості моменти, які знімалися ззовні - розмови з Седріком, Герміоною тощо - постійно на небі хмари. Підчас всіх змагань турніру небо темне, вкрите хмарами. Фільм просто просяяний темним настроєм. |
||
|
Delia |
Відправлено: Nov 13 2006, 18:56
|
Offline Её звали мечта Стать: Підмайстер I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 193 Користувач №: 22923 Реєстрація: 11-November 06 |
Viktor Krum, согласна мне тоже 3 очень понравился какойто более душевный он получился что ди ну ладно сейчас не об этом что касаеться первого фильма... ну что я могу сказать первый фильм это первый фильм с него всё начинаеться... к тому же в нём есть очень много моментов от которых я вообще безума |
ARTHUR |
Відправлено: Dec 11 2006, 16:53
|
Offline Пользователь Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 25 Користувач №: 23990 Реєстрація: 9-December 06 |
единственный фильм сделаный более менее по книге =orc= |
|
Hypnotize |
Відправлено: Jan 8 2007, 21:56
|
Offline Опытный пользователь Стать: Чарівник XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 53 Користувач №: 24866 Реєстрація: 8-January 07 |
Первая часть приключений, и должна быть премерно в таком духе, так как ето все таки детство Гарри. Не поставим мы же в первой части там где Гарии уже участвует в Кубке Огня??? Додано через 3 хвилин 2APTHUR В принцепе все книги по фильму сделаны, только фильм с книгой не сравнить, в любом сравнении. Фильм ето фильм. Жалко что все приключения Гарри нельзя показать в фильме, как ето сделано в книгах. |
|
Modest maiden |
Відправлено: Jan 9 2007, 15:32
|
Offline -Mysterious and charming- Стать: Підмайстер IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 534 Користувач №: 22617 Реєстрація: 4-November 06 |
Этот фильм более всего похож на книгу. Не знаю как вам, а мне он понравился. |
Сявка:) |
Відправлено: Jan 13 2007, 01:21
|
||
Offline *существую* Стать: Анімаг IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 268 Користувач №: 14789 Реєстрація: 29-March 06 |
Ты представляешь сколько часов шли бы фильмы если бы их по книгам снимали? Ой как много-много. Но было бы интересно смотреть... |
||
love13 |
Відправлено: Jan 13 2007, 08:40
|
Offline Опытный пользователь Стать: Підмайстер XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 57 Користувач №: 22667 Реєстрація: 5-November 06 |
фильмы на то и фильмы чтоб в них было все не очень конкретно, а потом в ыильмы чатсо добавляют что-то свое тоже не мало интересное! |
|
Hypnotize |
Відправлено: Jan 15 2007, 11:40
|
||
Offline Опытный пользователь Стать: Чарівник XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 53 Користувач №: 24866 Реєстрація: 8-January 07 |
Ет точно, фильм и так идёт не меньше 2х часов, и ето прикольно! |
||
|
Сторінки: (25) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » | Нова тема |