навчаюся в "славетному линиу" (львівський нац. університет ім. івана франка) на третьому курсі. проте не завжди все так було, як є. до того поступала в фінансову академію і вчилась там, поки нас не приєднали до цього "крутого" закладу.
причиною нашого з'єднання була "корупція". точніше її процвітання в нашому внз. це на мій погляд повний ідіотизм, так как корупція є практично всюди. я не стикалася з нею, окрім хіба уку (укр католицький університет). особисто в нас викладачі ніколи не вимагали хабаря, було вчитися комфортно. а тепер... тепер не можу сказати. можливо, на інший факультетах нормально, проте зараз у нас незрозуміла нікому система оцінювання і навчання. навіть викладачі не знають що і до чого. так само велику незручність викликає різноманітне оформлення документації, а про навчання для працюючих студентів... тут варто мовчати. ти або не спиш, їздиш по всьому місту за викладачами, або даєш хабаря. особисто в мене зараз порушені циркадні ритми через різні доздачі і тому подібне. корупція, судячи по одногрупниках, навпаки збільшилась, хоча стипендію отримати легше, ніж в академії. коротше, я не бачу плюсів в приєднанні. говорити можу лише за цей факультет, економічний і юридичний. на юридичному добре, там навчаються або дуже багаті грошима, або знаннями. економічний - "брєд", там студенти вивчають теорію, які ще наші бабусі і дідусі вчили.
з приводу інших чула лише про хамське ставлення до студентів зі сторони викладачів, невміння подавати цікаво матеріал. є звичайно і діаманти серед купи кхм-кхм, але це скоріше винятки, ніж норма.