Сторінки: (44) % « Перша ... 35 36 [37] 38 39 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Мелания Кинешемцева |
Відправлено: Jul 11 2014, 07:22
|
||
Offline Ипохондрия Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2175 Користувач №: 78410 Реєстрація: 17-January 13 |
Да, и поэтому на вопрос о гибели Поттеров он говорил, что убил их. |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 11 2014, 07:31
|
||||||||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
А був вибір?
Ото ж бо!
І ви ще кажете, що хтось читав по діагоналі? Не казав він, що хотів випендритись:). А якщо Вам так здалося, то таки здалося... Йому дах знесло від того, що ось перед ним перстеник, котрий може "воскресити" людей, перед котрими вважав себе непростимо винним. І це, знаєте, справді спокуса, що не залежить від рівня відповідальності чи знань. Я он іще раз хочу спитати, як же ж по-Вашуому мусила поводитись Джінні у відношенні до смертежера Снейпа, що десь привласнив і потирив грифіндорську реліквію? Невже написати батькам, який він нехороший? (Ага, тою ж поштою, котру шкільна адміністрація контролює! Вже!)
Аргументи? Додано через 2 хвилин
+1. Але мені здається, що наші з Вами опоненти вважають, що ні перед ким, крім Снейпа, Сіріус не винен. |
||||||||||
|
Korell |
Відправлено: Jul 11 2014, 22:21
|
||||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Потому что автор в последних двух книгах сама разрушила эти стереотипы.
Но в отношении эльфов он был сам расистом, в то время как брат Регулус именно из-за слуги отрекся от темной стороны. |
||||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 12 2014, 04:18
|
||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Згодна частково. Авторка показала, що нема 100% світлих і темних людей, і що факультет Слізерин - не тавро на все життя, як і Грифіндор - геть таки не дворянська грамота. Хоча загальні, так би мовити, тенденції Ровлінг НЕ ламала (жодного молодого Слізеринця, що виступив проти смертежерів, наприклад). А якщо перечитати останню сотню коментарів, то складається враження, ніби Ви (і ще кілька людей) щиро вірите, що саме грифіндорці й є найрафінованіші гади, а слізеринці - бездоганні.
Та ну? Саме через слугу? Це Ви Поттеру повірили? Думаю, доля Крічера була просто останнью краплею для Регулуса. (Я взагалі вважаю, що більшість представників золотих родів зеленого поняття не мали, наскільки амбіційну й безпринципну істоту підтримали, аж поки Волдеморт не набрав достатньо сили, щоб тримати у страху своїх же прибічників) А щодо Сиріуса, я думаю, по-перше, бути чемним і стриманим його не навчили зроду, а у 30+ років таким ставати чи й не пізно. Не певна, до того ж, що з ним бодай хтось міг лишатись чемним. Він був грубим і різким не лише з ельфом, просто у відношенні до Крічера це мало найгидотніший вигляд. А по-друге, він ставиться до ельфа, як до істоти, котру можна як не переконати, то бодай втовкмачити, що "так жити не можна". Рафінований же расизм має вигляд повної байдужості, ельфові було б просто наказано мовчати у присутності пана, та й усе... І ельф, а може й ми :), були б певні, що така політика наймудріша... до моменту "зради" Крічера. І ще, даруйте, але повернусь до теми. Ви одна з тих, хто вважає поведінку Джінні нерозумною. Підкажіть розумний варіант у ситуації з викраденим смертежером Снейпом мечем Грифіндора , будь ласка. (З точки зору підлітків це мало саме такий вигляд. Та й з моєї мало б, опинись я там :)) |
||||
|
Мелания Кинешемцева |
Відправлено: Jul 12 2014, 06:05
|
||||
Offline Ипохондрия Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2175 Користувач №: 78410 Реєстрація: 17-January 13 |
Мне не показалось, что она их разрушила полностью. Привела примеры, что не все слизеринцы - шкуры и ен все гриффиндорцы герои - это да. Но численное соотношение все равно очевидно. Не обелит весь факультет наличие двух-трех достойных человек. Так же, как и не очернит - наличие двух-трех мерзавцев.
Брат Регулус был расистом по отношению к людям. Просто к конкретному Кикимеру имелась личная привязанность. Ценно в принципе то, что Сириус перестал разделять идеологию своей семьи. |
||||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 12 2014, 08:17
|
||||
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Да,тут я с вами соглашусь. Все люди разные.
Хорошо,переменю свое мнение. У Сириуса была совесть,но он был немного эгоисиом. |
||||
|
OlyaRoss |
Відправлено: Oct 12 2014, 14:03
|
Offline Опытный пользователь Стать: Підмайстер VII Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 35 Користувач №: 88773 Реєстрація: 9-October 14 |
Не любила и не люблю Джинни. просто она мне не нравится. Да она храбрая, смелая. отзывчивая, но что-то есть в ней такое, что просто выводит из себя. Не нравится она мне и точка! |
|
Лилиандил |
Відправлено: Jan 13 2015, 11:18
|
Offline Зло нельзя одолеть, причиняя еще большее зло. Стать: Учень X Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 5088 Користувач №: 66547 Реєстрація: 17-November 11 |
хей, тут вообще-то тема про Джинни как бы - вижу много нафлудили не по теме. Не знаю, лично я к ней отношусь нейтрально - плохого она ничего не сделала, но и особо хорошего тоже. Персонаж плохо раскрыт, она лишь мелькала на задворках и все. Но ее пейринг с Гарри мне не особо нравится. После неких размышлений мне вдруг стукнуло в голову, что Гарри я вижу с Гермионой. А Джинни... Наверное, ей подошел бы кто-то другой, тот же Дин (с которым она так несправедливо обошлась). |
|
Dkjfg |
Відправлено: Jan 13 2015, 21:02
|
Offline . Великий магістр XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 873 Користувач №: 89702 Реєстрація: 28-December 14 |
В основном Джинни действовала в второй книге.Дальше действий все меньше. Только с пятой снова у Джинни действия. Кто такая Джинни? младшая сестра Рона,Фреда, Джорджа,Перси.Не до неё главным героям в первых книгах. Вот в шестой наконец девочка выросла. стала взрослее.И веселых близнецов нет. Один Рон,да он не соперник ей.Помните как Гарри испугался что Джинни брата заколдует. Вот такая она Джинни Уизли.А еще Гарри обратил внимание что она похожа на мать. Думаю,если бы автору не надо стало женить Гарри на Джинни.То здесь ясно,не быть им супругами. Не хочет Гарри женится на Джинни.Но должен,и женится. Зря ИМХО Джинни изменилась так сильно,буть она прежней,то Гарри сам бы её выбрал.Свои шансы на этот брак она потеряла когда стала так распушена.Гарри всеже по натуре мягкий, и жена ему нужна такая как он. |
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Mar 10 2015, 10:46
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Джинни конечно очень изменилась, но надеюсь, что у нее остались какие-то прежние черты. |
|
Сторінки: (44) % « Перша ... 35 36 [37] 38 39 ... Остання » | Нова тема |