Сторінки: (57) % « Перша ... 26 27 [28] 29 30 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Ali4ka |
Відправлено: Dec 13 2006, 12:20
|
||
Offline Эксперт Стать: Сквиб IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 329 Користувач №: 5400 Реєстрація: 13-July 05 |
Абсолютно согласна. И кстати, это же украинский форум (www.harrypotter.com.ua)! :P |
||
|
glitch |
Відправлено: Dec 13 2006, 12:27
|
Offline just 2 полоски на тесте Стать: Учень XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2776 Користувач №: 20214 Реєстрація: 23-August 06 |
Shadow of the Dream,у меня плакат этой фотосессии висит!там где она с бабочком,солистка Ли... |
|
Глорія |
Відправлено: Dec 13 2006, 14:04
|
||
Offline Слава Стать: Учень V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 288 Користувач №: 17898 Реєстрація: 16-June 06 |
Ну, тепер я відповім... По-перше, країна (як Росія так і Україна) є вільною і те, як я говорю - вже моя справа(до речі, ти теж можеш писати і російською, і англійською, і французькою, звісно, якщо вистачить досвіду). По-друге, розділів російськомовних нема, так як сайт український. По-третє, свою думку раджу лишати при собі, оскільки можливо й мені не подобається те, що ти пишеш по-російськи. А те, що ти не розумієш української - то твої проблеми!!! Більшість форумчан все розуміє і не влаштовує такого дибошу, бо бачте, якось не так пишу. |
||
Elenia |
Відправлено: Dec 13 2006, 14:30
|
Offline майа лубофф =) Стать: Учень III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 439 Користувач №: 23903 Реєстрація: 6-December 06 |
Et alors??? Pas tous les visiteurs sont de l'Ukraine! Il y a tant des chapitres ou on peut communiquer et ecrire a sa langue maternelle. Je suis pas contre des Ukrainiens, mais on sait bien que vous connaissez le russe. C'est tout simplement l'absence de respect par rapport a nous, les russes. |
Myo |
Відправлено: Dec 13 2006, 15:16
|
Offline It's mice to be loved Стать: Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5831 Користувач №: 14433 Реєстрація: 20-March 06 |
Да она ж не говорила, что не уважает русских. Да и вобще, уважение тут не причем, ровно как и ее негативное отношение к русским. Вдруг девушка не способна писать на этом языке. Ты попроси - тебе переведут. |
|
Milagros |
Відправлено: Dec 13 2006, 16:51
|
||
Offline Cool girl Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 161 Користувач №: 19217 Реєстрація: 25-July 06 |
Знаешь, вот ты написала и мне абсолютно пофигу что это означает в переводе. Я просто не заметила бы твое сообщение и все :) |
||
Странный |
Відправлено: Dec 13 2006, 18:45
|
Offline понятия не имею, что тут писать! Стать: Маг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 220 Користувач №: 6914 Реєстрація: 17-August 05 |
Я вот тут сижу, а где-то с другой стороны земного шара живет самая-самая... И у нее сегдня день рождения)) 25 лет. Пожелаем Эми творческих побед, верных фанатов, и того, чтобы никогда не переставала нас радовать. Будь счастлива... =cryyy= Как детки быстро растут... |
|
DE-RAIN |
Відправлено: Dec 13 2006, 23:48
|
||||||
Offline SHIT HAPPENS Стать: Чаклун VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2269 Користувач №: 17621 Реєстрація: 10-June 06 |
Я это уже десять раз говорил.
Он сделан Девеем, а он с Украины, но это не значит, что сайт украинский.
С какой целью ты это написала, и для кого?Для Элении, так она же ни одного слова не поняла. Ты бы хоть тут могла бы забыть о своих псевдопатриотических чувствах. Elenia, так держать. |
||||||
|
Milagros |
Відправлено: Dec 14 2006, 07:21
|
Offline Cool girl Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 161 Користувач №: 19217 Реєстрація: 25-July 06 |
пис ол оф ас!!! Пипл, донт вори, ай вил врайт то инглиш, коз сам оф ас донд андерстенд май френдс. Ай вил транслейт ит то зем, ок? ЗЫ, хеппи бёздэй, Эми Ли! Ю а зе бест сингер оф олл зе ворлд! |
[DE]Noobsaibot |
Відправлено: Dec 14 2006, 10:10
|
||
Offline Спать будем на том свете Стать: Заклинач III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 738 Користувач №: 17804 Реєстрація: 14-June 06 |
Но вы же Русский язык знаете, что тогда из этого проблему делать? |
||
|
Сторінки: (57) % « Перша ... 26 27 [28] 29 30 ... Остання » | Нова тема |