![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (394) % « Перша ... 392 393 [394] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Frieren ![]() |
Відправлено: Sep 30 2026, 18:17
|
Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг IX Вигляд: ![]() Група: Модератори Повідомлень: 1689 Користувач №: 207450 Реєстрація: 2-December 23 |
Stargirl, я з татушок з Темліном досі ржу! Я на свій ризик в соцмережах написала, що він мені теж не сподобався. Господи… майже тиждень розбирала дуже обурені коментарі. Сподіваюсь, що в наступній книзі тобі Аянта сподобається більше :soap_bubbles: |
|
|
Stargirl ![]() |
Відправлено: Sep 30 2026, 18:26
|
No wonder I'm cynical ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Арканіст V Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 4675 Користувач №: 24000 Реєстрація: 10-December 06 |
Камілла Лекберг - Крижана принцеса - 352 ст. Показати текст спойлеру Загалом не можу сказати, що ця книга загнала мене в нечитун, але загалом я ті 352 сторінки мучала більше тижня. Поставлю 5/10. Місяць на жаль не особливо продуктивний, ДМІГ дочитала буквально останні 80 ст, потім ця, а потім 3 частина ДШІТ і та майже три тижні і то ще не дочитала( PS. Кек, навіть посилання нормально вставлятись не хоче - на сайті видавництва я її взагалі не знайшла =lolbuagaga= https://book-ye.com.ua/hudozhnja-...hana-pryntsesa/ |
|
|
Stargirl ![]() |
Відправлено: Sep 30 2026, 18:35
|
No wonder I'm cynical ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Арканіст V Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 4675 Користувач №: 24000 Реєстрація: 10-December 06 |
Frieren, фандом акотар мені здається дуууже токсичний. Я читала, що там коли книга отримала другий сплеск популярності завдяки буктоку, там всіх на ред флеги розібрали, особливо Різа. Чесно, мені Темлін здався трішки сходим на мого колишнього, можливо, тому я і не прониклась. Але бачу, я не одна така. Аянта в третій частині просто епічно попала) |
|
|
Frieren ![]() |
Відправлено: Sep 30 2026, 19:10
|
Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг IX Вигляд: ![]() Група: Модератори Повідомлень: 1689 Користувач №: 207450 Реєстрація: 2-December 23 |
Stargirl, хіхі, так в цьому і сенс про Аянту. Мене це забавило, оскільки маю таку "подружку" свого хлопця) О так, ком'юніті ще те. Я думаю, що буду читати 6 і 7 книги без інтернету. |
|
|
| Сторінки: (394) % « Перша ... 392 393 [394] | Нова тема |