![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (390) % « Перша ... 388 389 [390] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Stargirl ![]() |
Відправлено: Jun 1 2026, 16:59
|
No wonder I'm cynical ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Арканіст IV Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 4663 Користувач №: 24000 Реєстрація: 10-December 06 |
Frieren, цікаво, у мене наступний в планах якраз ДШІТ) Коли вийдуть наступні книжки, в інет можна буде не заходити. Тому вирішила прочитати те, що встигну. Навіть в бібліотеку сходжу за дшітом) |
|
|
Frieren ![]() |
Відправлено: Сьогодні, 10:43:29
|
Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг VI Вигляд: ![]() Група: Модератори Повідомлень: 1587 Користувач №: 207450 Реєстрація: 2-December 23 |
Stargirl, я просто надивилась, що вони дуже пов'язані і там мають бути відсилки до інших серій. Тому сподіваюсь, що за літо встигну перечитати і Місто Півмісяця. ДШІТ друга книга прям в сердечко, далі у мене поки трохи пішло на спад. Але я читала відгуки, що книга Нести має бути цікавою, а вона якраз у мене наступна у списку. Тож побачимо) Буду рада читати твої відгуки :yn_inlove: |
|
|
Stargirl ![]() |
Відправлено: 15 хвилин тому
|
No wonder I'm cynical ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Арканіст IV Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 4663 Користувач №: 24000 Реєстрація: 10-December 06 |
Frieren, так, в третій книзі МП будуть герої з ДШІТу (сорі якщо наспойлерила)) Я в ідеалі також хочу все прочитати, але враховуючи, що МП не входить у кешбек, як і всі книги видавництва Небо, а моя фінансова яма нікуди не діваяться... Можно, буду шукати англійською. Вестерни до речі кенслять Маас, типу вона зіоністка, але вона заборонила майбутні свої твори перекладати російською, то для мене вона здоровенний грін флег =lol2= |
|
|
| Сторінки: (390) % « Перша ... 388 389 [390] | Нова тема |