![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (26) % « Перша ... 24 25 [26] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Frieren ![]() |
Відправлено: Sep 30 2026, 12:59
|
Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг IX Вигляд: ![]() Група: Модератори Повідомлень: 1691 Користувач №: 207450 Реєстрація: 2-December 23 |
Вчора вийшов ремастер цього шедевру, в якому безліч ігрових покращень + українська локалізація. Я поки дійшла до Візіми і вже отримала подарункові набори броні для себе і Плітки. Кайф :embarrassment: |
|
|
простая прохожая ![]() |
Відправлено: Sep 30 2026, 22:47
|
||
This isn't user you're looking for ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архімагістр X Вигляд: -- Група: Адміністратори Повідомлень: 16934 Користувач №: 20728 Реєстрація: 5-September 06 |
У тебя проблем с сохранениями не было?)) Я видела, что много кто сталкивается с этим, поэтому пока решила повременить. Но для меня хороший повод пройти наконец длц, а то я после сюжетки в свое время дико устала и забила после начала какого-то из дополнений. P.S. Броню на твиче тоже забрала уже :lol: |
||
|
|
Frieren ![]() |
Відправлено: Oct 1 2026, 06:32
|
Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг IX Вигляд: ![]() Група: Модератори Повідомлень: 1691 Користувач №: 207450 Реєстрація: 2-December 23 |
простая прохожая, я с самого начала решила проходить, чтобы почитать новые субтитры. Потому сохранёнки старые не тестила :( |
|
|
| Сторінки: (26) % « Перша ... 24 25 [26] | Нова тема |