![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (202) % « Перша ... 200 201 [202] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
| Эллорен Найтвуд |
Відправлено: Apr 17 2026, 12:39. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
Зал ожидания *Відьма швидко пронесла клітку залою прямо до крісла, на якому все ще сиділа Амелія Тінкл. Вона поставила клітку на сусіднє крісло та звернулась до пані.* — Я знайшла його під лівкою. Однак, у мене зовсім не вийшло відкрити цю кляту клітку, -*дівчина жестом вказала на подерті пальців обох рук. Щоб трохи заспокоїти себе, вона погладжувала верхні прута клітки імітуючи погладжування хутра собаки. Цією дією Еллорен також намагалась заспоїти наляканого Сирника.* //Навіть не уявляю, що вона зараз відчуває. З одного боку мені вдалось знайти її песика, але з іншого — у мене і близько не вийшло відімкнути защіпку.// Перешел из Площадь возле станции -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
Frieren (#207450) · Ситуация погоды
|
| Безымянный |
Відправлено: Apr 18 2026, 20:02. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
|
Зал ожидания *Сирник, хоч і тремтів, обережно потягнувся носом до частування, на мить забувши про свій страх перед замкненим простором, відчувши себе ще краше коли побачив хозяйку. Клітка немов "ожила" в руках дівчини.* — Тихо, тихо, мій маленький. Хто ж його так... Зараз спробую... *Вимовивши це, жінка потягнулаь до защіпки і спробувала відкрити її.* ус 12 Ловкость рук — 15 |
|
Asdanta (#13383) · Ситуация погоды
|
| Безымянный |
Відправлено: Apr 18 2026, 20:18. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
|
Зал ожидания *Дверцята відчинилися з легким скрипом, і Сирник, не чекаючи наступного запрошення, вилетів з в’язниці прямо в обійми Амєлії. Він дрижав, облизував її обличчя і видавав тоненькі звуки, в яких змішалися і скарга, і безмежне щастя.* — Ой, все, все. *Не зважаючи на взаємну радість, їй було помітно не по собі.* — Та заспокойся ти вже. *Вона почесала песика зв холкою та опустила на сусідне крісло.* — Ви врятували не просто собаку, люба. Ви врятували мого найкращрго друга. Тож прийміть цю скромну винагороду. *Покопавшись в сумочці, аона витягла невеличку купу монет в мішечку з простої темної тканини. — Я знаю, ви зробили це не заради грошей, але дозвольте мені... Це найменше, чим я можу віддячити за таку рідкісну доброту. |
|
Asdanta (#13383) · Ситуация погоды
|
Asdanta ![]() |
Відправлено: Apr 18 2026, 20:26
|
|||
you don't know me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий магістр V Вигляд: ![]() Група: Адміністратори Повідомлень: 19621 Користувач №: 13383 Реєстрація: -- |
|
|||
|
|
| Эллорен Найтвуд |
Відправлено: Apr 19 2026, 14:45. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
Зал ожидания *Еллорен дуже переживала за мадам Тінкл та Сирника, тому вона навіть не кліпала поки Амелія намагалась відчинити клітку. Дівчина зітхнула з полегшенням, коли побачила як дверцята клітки нарешті відімкнулись, а песик вибрався на свободу.* — Фух, як добре, що усе добре закінчується! *Дівчина зашарілась брати мішечок з грошима, але вона щойно прибула до міста та була зовсім на безгрошів'ї, тому довго не вагалась та сховала мішечок у сумочку. А також віддала мадам Тінкл мішечок з залишками кураги.* — Дуже дякую вам за цю пригоду та винагороду. Мені було б дуже приємно дізнатись як справи у вас та у Сирника в майбутньому, тому якщо бажаєте, можете лишити свою адресу. Щойно я знайду житло, одразу надішлю вам сову та розповім про свої успіхи. А поки бажаю вам всього найкращого, бережіть себе! *Прощатись було важко, хоч дівчина тільки сьогодні зустріла цю пару. Тому вона мала невиличку надію на спілкування у майбутньому та кумедні колдографії Сирника. З думкою про це, вона легенько погладила песика по голівці.* //Навіть не віриться, що ми впорались і тепер настав час прощатись.// -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
|
| Эллорен Найтвуд |
Відправлено: Apr 26 2026, 13:35. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
Зал ожидания *Дівчина не хотіла затримувати пані Тінкл у залі очікування, оскільки пам'ятала, що часу у неї було лише до 15 години. Тож вона помахала їй на прощання та попрямувала у бік виходу з зали, щоб нарешті роздивитись містечко більш ретельно.* //Потрібно дістатись до пагорбів Архімагів до цього... як його...// *Крокуючи до виходу вона знову дістала записник з сумочки, щоб перечитати оголошення містера Севеджа. Чаклунка була надто погружена у свої думки, тож не звертала уваги ні на що навколо.* //До будиночку містера Севеджа.// -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
|
| Эллорен Найтвуд |
Відправлено: Apr 26 2026, 13:43. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
Площадь возле станции *Еллорен знову опинилась на невеличкій площі коло зали очікування та цього разу все ж поглянула навкруги, не чіпляючись за дрібні деталі, а лиш оцінюючи обстановку.* //І все ж, добре знову бути тут.// *Дівчина крокувала невеличкою площею, оминула лавку та клумбу. Її шлях лежав прямо до площі імені Кседа Кседфорда. На цій невеличкій площі людей майже не було, не було того поспіху, як у центрі вокзалу, тож і вона трохи розслабилась. Але швидкості вона не збавляла та впевнено йшла до мети.* Перешел из Зал ожидания -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
|
| Сторінки: (202) % « Перша ... 200 201 [202] | Нова тема |