Сторінки: (29) % « Перша ... 15 16 [17] 18 19 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Маршал Кактус |
Дата Sep 22 2014, 12:07
|
||
Offline Мастер Стать: Чаклун VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 549 Користувач №: 88448 Реєстрація: 9-September 14 |
Эх, корел-корел! Прям жалко вас! ;( Так и не поняли что все бы в этой ситуации поступили так же. Не знаете что сказать и повторяете как пластинка: "Персиваль их убил, Персиваль их убил..." а доказать не можете. ;( ;( ;( Как только Мелания вытерпела?! O:-) Додано через 5 хвилин
=apploud= =apploud= =apploud= |
||
|
Кровавая графиня |
Дата Sep 22 2014, 12:17
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Хоть кто-то поддержал нас с Меланией,благодарю. |
|
Korell |
Дата Sep 22 2014, 12:17
|
||||||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Мне Вас жальче)
Да бога ради!) Маори еще на радостях и печень врага бы съели)) Если Вам нравится общество, построенное на обычаях кровной мести - я не против :D .
Едва ли он их пощекотал, если сел пожизненно. |
||||||
|
Мелания Кинешемцева |
Дата Sep 22 2014, 12:23
|
||||
Offline Ипохондрия Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2175 Користувач №: 78410 Реєстрація: 17-January 13 |
А Вы за общество, где искалечивших ребенка отморозков печеньками кормят?
Не пощекотал, да. И правильно сделал. Негодяи иного не заслужили. Сами подумаете, что могло бы вырасти из таких тварей. |
||||
|
Три рубля |
Дата Sep 22 2014, 12:56
|
||||||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
КОРЕЛЛ, ДА ПОСЛУШАЙТЕ ЖЕ ВЫ! Нет там никакого правосудия, правосудие заблаговременно наплевало на Ариану. И да, нигде не сказано, что Персиваль убил мальчишек.
|
||||||
|
Кровавая графиня |
Дата Sep 22 2014, 13:04
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Три рубля,вот именно. Korell,общество,построенное на кровной мести,мне нравится больше,чем общество,где плевать хотят на издевательства над беззащитным ребенком. |
|
Lada.Gornostaj |
Дата Sep 22 2014, 14:39
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Korell, доказів того, що Персиваль - вбивця я так і не побачила, то що, стати у позу "ну він же не вбив!", так само, як то зробили Ви? Непродуктивно, по-моєму. Щодо того, що він ловив кайф, караючи хлопців одного за одним - теж Ваша фантазія. Міг на них усіх одним махом щось важке обвалити, що на очі попало, й то перш, ніж оговтався. А щодо фраз, що Ви б спробували законний шлях і правосуддя, давайте ще раз. Ви - маг. Ви знаєте, що маглів Візенгамот не судить. Ви знаєте, що для того, щоб суд присяжних засудив неповнолітніх злочинців Вам треба показати свою постраждалу дочку-чаклунку, яка схильна до неконтрольованих проявів магії. Тобто, майже гарантовано те, що, намагаючись добитись маглівського правосуддя, Ви порушуєте закони магічної спільноти. Що могла втнути дівчинка з неконтрольованою магією, ми точно не знаємо. А от те, що Вас у разі цих самих проявів спробують і майже напевне зроблять винним у порушенні статуту секретності - можна вважати доведеним. Бо Ви ж не нормальний собі чаклун, що одружився з чистокровною, а привезли халєра звідки гонорову мутнокровку-метиску, та ще й далеко не позбавлену таланту, чим, дуже ймовірно, нажили собі право на вороже ставлення аристократів. Точно підете законним шляхом? Розумієте, Персиваля мені жаль, для мене він класичний трагічний герой, водночас сам винний в усьому, що скоїв - але й поставлений у ситуацію "вибору без вибору" й позбавлений реальної можливості вчинити інакше. І ще раз. Я б не сміла порівнювати його з Гонтами, бо ті самі зробили все, щоб Меропа втекла з дому. І не зробили нічого, щоб її повернути й якось допомогти.
Якби мова йшла про суд - РІВНИХ, я б несамовито заперечувала. (Початок ХХ століття? Сумніваюсь, що так уже й нічого, малолітніх уже не вішали за вкрадений гаманець, та покарання були куди суворішими, ніж зараз. Хіба батьки дуже вже впливові.) Але ж у нас виходить суд "з паралельного світу", і фактор повноліття відходить на -надцятий план порівняно з доказовістю злочину без порушення статуту. |
||
|
Korell |
Дата Sep 22 2014, 14:40
|
||||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Стоп, а кто сказал про безнаказанные издевательства? Додано через хвилину [
??? Прямо твари? При том, что мы не знаем ни имен, ни ситуации? |
||||
|
Lada.Gornostaj |
Дата Sep 22 2014, 14:43
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Мені не подобається й те, й інше. Та за відсутності можливості правосуддя помста, на жаль, стає неминучою. У цьому ж випадку виходить, що "наплювати" доводиться не так з байдужості, як прикриваючись секретністю.Найгірше, що взагалі може бути у суспільстві. |
||
|
Korell |
Дата Sep 22 2014, 14:45
|
||||||
А как, убивал всех скопом?
Визенгамот не судит, а за нанесение физического ущерба судит и магловский суд.
Тогда по этой логике Гарри обязан Дурслей не то, что убить - расчленить, наверное :D . |
||||||
|
Сторінки: (29) % « Перша ... 15 16 [17] 18 19 ... Остання » | Нова тема |