Сторінки: (19) % 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Косиор |
Відправлено: Jul 27 2014, 15:26
|
||
Offline Последний же враг истребится - смерть. Стать: Кудесник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3170 Користувач №: 50891 Реєстрація: 3-November 09 |
Так же, как и в США с Украиной идёт пропаганда против России. В условиях информационной войны врут СМИ всех стран. |
||
|
Evari |
Відправлено: Jul 27 2014, 15:28
|
Offline turn on the lights Стать: Чудотворець X Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3965 Користувач №: 82295 Реєстрація: 18-July 13 |
Скользкий Джим, что поделать. Мы - мухи-повторюхи. |
|
Косиор |
Відправлено: Jul 27 2014, 15:33
|
Offline Последний же враг истребится - смерть. Стать: Кудесник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3170 Користувач №: 50891 Реєстрація: 3-November 09 |
Evari, у вас - не знаю, а у США пропаганда против России была всегда. Они считали бы её врагом, какой бы режим в ней не был. |
|
Арфей |
Відправлено: Jul 27 2014, 15:40
|
||||
Offline 71 час Стать: Великий магістр IV Вигляд: Група: Супермодератор Повідомлень: 30280 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 |
ну вот. Проблема в том, что противостояние США/РФ длится уже сами знаете сколько. Вот только может я слишком мало рыскаю в инете, чтобы видеть американские аналоги Задорнова, 3/4 передачь которых содержат фразу "Ну американцы тупыыые"
это да. но Майдаунами и бендерами называть начали не мы себя и не США. |
||||
|
Фей Крёстный |
Відправлено: Aug 9 2014, 15:26
|
Offline европейские штучки Стать: Великий чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4707 Користувач №: 87808 Реєстрація: 13-July 14 |
Главное не заниматься национализмом, который можно считать за ненависть к любой другой нации, кроме своей. А в России и в любой стране мира власть всегда будет не такой, какой хочется. У нас правят олигархи, грабят страну и вывозят все за рубеж. И такое делают везде, не побоюсь этого сказать. Просто где-то меньше, а где-то больше. |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Aug 16 2014, 07:05
|
||||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Була. Минулася.Нема. На жаль, не можу сказати, що у нас краще.
Це нацизм, трохи інше поняття. Націоналізм - захист свого, нацизм - наступ на чуже. Грань тонка, але забагато народу навіть на цьому форумі її перетинає, й, за моїми спостереженнями, переважно з боку росіян.
Ну, не знаю, ніколи не ненавиділа людей за належність до нації, але ця війна перервала багато моїх контактів. З іншого боку, хто ще зараз "настроює Україну проти Росії" більш, ніж нинішня російська влада? |
||||||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Aug 26 2014, 06:06
|
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
|
|
Aomori |
Відправлено: Sep 3 2014, 22:27
|
Offline Опытный пользователь Стать: Сквиб IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 40 Користувач №: 88397 Реєстрація: 3-September 14 |
Я геть не проти росіян чи Росії, хай вони тільки до нас не лізуть :D Взагалі з біологічної точки зору всі люди однакові, а відмінності є набутими під час виховання у певному середовищі. А от середовище в Росії, як на мене, зараз зовсім несприятливе для адекватних, розумних людей: відсутність своюоди слова, православне божевілля та закони про "образу релігійних почуттів", повна заборона мітингів, тощо. Це якась деградація та сюрреалізм. |
|
Тесей |
Відправлено: Sep 5 2014, 20:54
|
||
Offline Джедай Стать: Чаклун XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 596 Користувач №: 74154 Реєстрація: 27-July 12 |
радує, що у вас ще є люди з моральними цінностями |
||
|
Aomori |
Відправлено: Sep 6 2014, 19:58
|
||||
Offline Опытный пользователь Стать: Сквиб IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 40 Користувач №: 88397 Реєстрація: 3-September 14 |
Я вважаю, що в Росії багато людей з моральними цінностями. У відсотковому співвідношенні не скажу, в цьому не розуміюся. Але ми бачимо, що росіяни виходять на площі на мітинги, підтримують Українців, перераховують гроші волонтерам. Звичайно, багато тролів в інтернетах, проплачених людей, зомбі з промитими мізками, але мені здається, що їх все ж таки меншість у Росії. Сподіваюсь.
Дякую вам! Бажаю вам покращення (тільки не Янукович-стайл). |
||||
|
Сторінки: (19) % 1 [2] 3 4 ... Остання » | Нова тема |