![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (6) # « Перша ... 4 5 [6] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Название | Опубликовано | Изменено | Просмотров |
Jul 23 2014, 14:31 | -- | 2569 | |
Gulbahar445 ![]() |
Відправлено: Jul 27 2014, 18:06
|
||
Offline![]() Профессионал ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 153 Користувач №: 83429 Реєстрація: 25-September 13 ![]() |
Ясно. |
||
|
Korell ![]() |
Відправлено: Jul 27 2014, 20:24
|
||
Offline![]() Гуру ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 ![]() |
и чем это от Риддла отличалось? |
||
|
Lada.Gornostaj ![]() |
Відправлено: Jul 28 2014, 04:41
|
||||||||
Offline![]() Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 ![]() |
За ОДИН жорстокий і імпульсивний вчинок називати людину садисткою? Хто ж тоді Белатрис?
Що ж, порівняємо враження, як прочитаю весь.
А що, Емеліна когось вбивала просто за те, що людина опинилась не в тому місці? Щось я такого у Меланії не бачу НАПИСАНОГО.
От мудра думка. І стали б ми тоді їх засуджувати й називати садистами? Чи видали б моральну індульгенцію на розправу з Лестрейндж? Може, я помиляюсь, та склалося враження, що Емеліна живе у категоріях війни, яка фактично таки була, хоч і не була оголошена.І повернутись до мирного світосприйняття, де ВОРОГА, а не ЗЛОЧИНЦЯ просто відпускають за браком доказів - вона просто неспроможна. В усякому разі, до якоїсь певної знакової події, що її вона сприйняла б за перемогу. Знаю, знову лізу не в тему, та прочитала вчора про дурепу, яка хвалилась тушшю "з того самого Боїнга". Зазвичай я людина мирна, та мала б ту курву перед очима, не певна що мирною лишилася б.Навіть не певна, що не врізала б їй. |
||||||||
|
Сторінки: (6) # « Перша ... 4 5 [6] | Нова тема |