Сторінки: (6) # 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Косиор |
Дата Jul 8 2014, 15:35
|
|||
Offline Последний же враг истребится - смерть. Стать: Кудесник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3170 Користувач №: 50891 Реєстрація: 3-November 09 |
|
|||
|
Lada.Gornostaj |
Дата Jul 9 2014, 13:25
|
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Я не "разжигаю мєжнациональную рознь", а питаю: Де Ярема Вишневецький, Степан Бандера, Володимир Винниченко, Микита Хрущов, В'ячеслав Чорновіл, Юлія Тимошенко, нарешті? Прошу додати усіх, а то щось таке виходить... І, як не ліньки, може й антирейтинг одразу за тим же списком? З питанням: "Хто найбільш зашкодив Україні?" |
|
Raichu |
Дата Jul 9 2014, 14:25
|
Offline І ти не одна, і я не один. Стать: Магістр XI Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 12436 Користувач №: 73992 Реєстрація: 20-July 12 |
Где Иван Мазепа? Хотя постойте... Он же против России пошел. Очередная провокация от модератора. |
|
Lada.Gornostaj |
Дата Jul 9 2014, 15:04
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Ну й що? Давайте тоді й Хмельницького викреслимо? Він же проти Польщі пішов, хіба не злочин? А до того проти Росії ще як воював?! :-[ Давайте не будемо оглядатись на дружбу з Росією-Польщею-Францією-Австрією, а лише на те, що для України зроблено.Мазепа - достойна кандидатура, дякую. Але, якщо список збільшити, треба можливість обрати до 3 пунктів кращих. |
||
|
Косиор |
Дата Jul 9 2014, 16:10
|
Offline Последний же враг истребится - смерть. Стать: Кудесник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3170 Користувач №: 50891 Реєстрація: 3-November 09 |
Учитываются те, кто оказывал наибольшее влияние на политику Украины, т. е. руководители государства, поэтому Тимошенко и ей подобные не включены в список. Все остальные подходят под пункт "свой вариант" - голосуем за него, пишем имя деятеля и объясняем, почему он, по вашему мнению, лучший. Но Мазепу и Хрущева я, пожалуй, добавлю в список, так как достаточно знаковые политические фигуры. |
|
Lada.Gornostaj |
Дата Jul 9 2014, 17:26
|
Скользкий Джим, прем'єр-міністр не мала впливу на політику України? >:o Може в Росії так (угу, особливо за президентства Мєдвєдєва) :D , в нас інакше. І опитування назване: політичні діячі, а не правителі. Додано через хвилину А антирейтинг буде? Додано через 3 хвилин Втім, не треба |
|
abegg |
Дата Jul 9 2014, 17:46
|
|||
Offline Мастер флуда Стать: Верховний чародій VIII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 13437 Користувач №: 6911 Реєстрація: 17-August 05 |
|
|||
|
Raichu |
Дата Jul 9 2014, 17:52
|
Offline І ти не одна, і я не один. Стать: Магістр XI Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 12436 Користувач №: 73992 Реєстрація: 20-July 12 |
abegg, зай, модератор провоцирует украинцев. Мы попросили добавить Бандеру, как полит. деятеля. Модератор ответил - он фашист. История глаголит иначе и по-всякому. |
|
abegg |
Дата Jul 9 2014, 17:58
|
Offline Мастер флуда Стать: Верховний чародій VIII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 13437 Користувач №: 6911 Реєстрація: 17-August 05 |
Cutie Snoopy, ну... я читала тему, если честно. если честно, я вообще тут всё читаю Он аргументировал как-то иначе, а не "фашист". Но я советую обеим сторон прислушиваться друг к другу и вести диалог. В конце концов, эта тема не технического характера. Идеально сразу и не бывает, а он вон редактирует же опрос всё-таки. А по теме, я никого и не знала. И честно думала, что Хрущев - он был советский деятель, что не одно и то же. Но то такое - я неграмотная в таких тонкостях и политике 20 века особенно. |
|
Raichu |
Дата Jul 9 2014, 17:59
|
abegg, ну до редактуры поста с чей-либо подачи (уточнять не надо) он был фашистом, теперь просто террористом. История говорит по-разному. Разные историки говорят о том: - что Бандера антисоветский - антипольский - антинемецкий Оптимально - проукраинский, националистический товарищ. |
|
Сторінки: (6) # 1 [2] 3 4 ... Остання » | Нова тема |