Сторінки: (36) % « Перша ... 24 25 [26] 27 28 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Кровавая графиня |
Відправлено: Jun 9 2014, 19:06
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Какой персонаж из цикла о ГП кажется вам наиболее отвратительным,и почему? Свое мнение обязательно обоснуйте. |
|
Три рубля |
Відправлено: Jun 10 2014, 03:36
|
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Дементоры. Такая дрянь... |
|
Violetta Potter |
Відправлено: Jun 10 2014, 05:38
|
Offline Мудрец Кудесник V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1371 Користувач №: 87271 Реєстрація: 29-May 14 |
Амбриджита. Самая мерзкая и отвратительная жаба на свете, так как она запретила близнецам Уизли играть в квиддич и сует свою жабью морду не в свои дела ]:-> |
|
HermioneGR |
Відправлено: Jun 10 2014, 05:47
|
Offline знания первее всего! Стать: Підмайстер XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 82 Користувач №: 86357 Реєстрація: 26-March 14 |
Амбридж :nya_shout: |
|
Violetta Potter |
Відправлено: Jun 10 2014, 05:52
|
Offline Мудрец Кудесник V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1371 Користувач №: 87271 Реєстрація: 29-May 14 |
Согласна с тобой. По моему, даже Снегг по сравнению с ней невинная овечка [:-} [:-} Додано через 4 хвилин Ну и Златопупс Локон своей отвратительной ухмылкой и помешанностью на самом себе не лучше Амбриджиты |
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jun 10 2014, 07:50
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
HermioneGR,поясните,пожалуйста,почему? |
|
Annemarie |
Відправлено: Jun 10 2014, 15:54
|
Offline Пользователь Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 10 Користувач №: 87411 Реєстрація: 10-June 14 |
Амбридж - мерзкая министерская крыса! Арррр! По сравнению с ней дементоры - просто няшечки! А также Рита Скитер... Безмозглая сплетница! |
|
LyNNi |
Відправлено: Jun 12 2014, 08:50
|
||
Offline Хочу того, чего мне не хватает! Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 48 Користувач №: 82344 Реєстрація: 20-July 13 |
Я с тобой согласна! Мне Рита Скитер больше всех не нравится... сколько проблем у всех было из-за неё. Она везде и всюду сует свой нос и у неё нет ни капли совести! |
||
|
Violetta Potter |
Відправлено: Jun 16 2014, 11:18
|
Еще Беллатриса тоже мерзкая. От ее смеха муражки по коже бегут |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jun 16 2014, 15:45
|
||||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Це так...
Це так переклали Гілдероя Локхарта? Бідолашні ви, таке читати... може найогидніші персонажі - бездарні перекладачі? :D А він до речі, сравді рідкісне падло. На мою думку таки гірше за Амбридж. Та хоч героїню з себе не корчила. А вкрадена пам'ять і привласнення чужої слави, у найкращих традиціях пітлєрських політтехнологів як то чинив Локхарт, і є найреальніше зло й небезпека для життя кінець кінцем. Чекаєш від такого як не захисту то бодай похвали й підтримки - а він мало того, що готовий здиміти, полишивши дванадцятилітніх дітей розбиратись з василіском, він ради захисту роздутої краденої репутації без тіні сумніву готовий знищити кого завгодно. Додано через 6 хвилин
Об'єктивно такі персонажі потрібні, інша річ, що здається, вона не ставить на меті докопатись до правди, лише до фактів, які певним чином паскдять людину. Або ж вигадати такі "факти". І якби вона так само сміливо, як про покійного (та й ще живого теж!) Дамблдора, писала й про любих друзів Волдеморта, то заслуговувала б на хвалу й шану. а так - жук-гнойовик, та й усе. |
||||||
|
Сторінки: (36) % « Перша ... 24 25 [26] 27 28 ... Остання » | Нова тема |