Сторінки: (6) # « Перша ... 4 5 [6] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
raFFu4 |
Відправлено: Jan 12 2024, 19:24
|
|||
Offline Профессионал Стать: Великий чарівник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 253 Користувач №: 27378 Реєстрація: 6-March 07 |
Василь Симоненко. "Можливо, знову загримлять гармати" Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя.
|
|||
|
Arlen Lhermitte |
Відправлено: Feb 24 2024, 18:24
|
|||
Offline Если не кусать людей, то отравишься от нереализованного яда Стать: Архімагістр VIII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 14608 Користувач №: 206114 Реєстрація: 27-September 21 |
Цей день почався не вчора, Цей день почався не сьогодні. Ось орків "беха" догора, Всі орки згинуть у безодні... Всі кажуть: "Третій рік війни! "Сьогодні, - третій день початку". Але для більшості страни, Немає дат, лиш день спочатку. Та добре, що світанок є, Хоч оркі лізуть, наче лава. На захист воїн наш стає, І кажем ми: "Героям Слава!" (с) Вічна пам'ять всім, хто загинув в цій війні....
|
|||
|
Arlen Lhermitte |
Відправлено: May 6 2024, 07:34
|
|||
Offline Если не кусать людей, то отравишься от нереализованного яда Стать: Архімагістр VIII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 14608 Користувач №: 206114 Реєстрація: 27-September 21 |
Це почалося ще в березні, навесні – Мій лагідний кіт став рикати уві сні. Розумієш, мій кіт – найласкавіший із котів, Я б добрішого не знайшов би, як захотів. Кіт сичить уві сні, рушить лапами навкруги, Може, б’є по ракетах, що випустили вороги, Може, знову біжить до підвалу, почувши свист. І нервово шмагає ковдру смугастий хвіст. Я би з ним розділив ті багаті знання свої, Про причини та наслідки воєн, котли, бої, Як копають окопи, як місто беруть в кільце. Та не знаю слова, щоб коту розказати це. Він сидить у вікна, золотаві замружив очка, Наче каже – «Чи може образити хтось коточка, Чия шубка м'якенька, неначе хмаринка з вати?". Як коту пояснити, чому нас прийшли вбивати? @Darwin Tremor
|
|||
|
Ember |
Відправлено: May 7 2024, 00:48
|
|||
Offline da kara, inuwo kirai nandesu. Чудотворець IV Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 23879 Користувач №: 29043 Реєстрація: 29-May 07 |
— Досить крові,— продекламував кат, коли ніж, загнаний мені поміж ребер, стримів у спині. А я подумав, скулившись весь од болю: що як він захоче ще й лікувати мене? Василь Стус
|
|||
|
Юланна |
Відправлено: Sep 4 2024, 14:27
|
Offline Мастер Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 987 Користувач №: 64892 Реєстрація: 29-September 11 |
Ярій, душе. Ярій, а не ридай. У білій стужі сонце України. А ти шукай — червону тінь калини на чорних водах — тінь її шукай, де жменька нас. Малесенька шопта лише для молитов і сподівання. Усім нам смерть судилася зарання, бо калинова кров — така ж крута, вона така ж терпка, як в наших жилах. У сивій завірюсі голосінь ці грона болю, що падуть в глибінь, безсмертною бідою окошились. Василь Стус |
|
Сторінки: (6) # « Перша ... 4 5 [6] | Нова тема |