Сторінки: (3) # 1 2 [3] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Название | Опубликовано | Изменено | Просмотров |
Jan 5 2014, 08:02 | -- | 2613 | |
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 26 2014, 08:33
|
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
І ще один химерний епізод, можна сказати, дуже хороша реконструкція з 1979-го. (Дівчина, я так розумію, ще не вагітна?) Лілі - можливо, трохи більш багатослівна й пафосна, ніж я її собі уявляла, та у дії, так би мовити, - бездоганна. А щодо Северуса... ну, скажімо так, автору видніш. Показати текст спойлеру
|
|
Мелания Кинешемцева |
Відправлено: Oct 13 2014, 15:29
|
||
Offline Ипохондрия Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2175 Користувач №: 78410 Реєстрація: 17-January 13 |
Извините, вовремя не заметила Ваш отзыв). Кем только в этом фике Лили у меня не называли - и Тонкс, и Гермионой). Одно время баловалась такими мини, где Лили ООС-ная - здесь еще ООС не самый лютый. Как бы примеряла к ней различные варианты характера. Что до Северуса - согласна, он тоже мне видится у Пожирателей лекарем-аптекарем=изобретателем, но тут уж, видно, сильный был аврал, вызвали всех, кто был поблизости. |
||
|
Сторінки: (3) # 1 2 [3] | Нова тема |