Сторінки: (3) # 1 [2] 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Три рубля |
Відправлено: Sep 13 2014, 17:57
|
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Младше Джинни? |
|
Korell |
Відправлено: Sep 14 2014, 09:17
|
||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Вариант. |
||
|
Truly_Slytherin |
Відправлено: Sep 14 2014, 10:06
|
Offline Мастер Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 888 Користувач №: 84939 Реєстрація: 18-December 13 |
Имхо, очередная топорная попытка Роулинг доказать что "только Джинни подходит для Гарри - вот как она его понимает, одна из всех, ага". |
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Sep 14 2014, 11:16
|
||
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Ага,точно. Все остальные тупы,как пробки,одна Джинни у нас особенная. |
||
|
Korell |
Відправлено: Sep 14 2014, 17:43
|
||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Или, правда, "Волдеморт напитал ее своими воспоминаниями... |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Sep 15 2014, 02:48
|
||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Моя версія, Молі Прівіт-Візлі втратила за короткий час (чи одразу?) двох братів, Фабіана й Гідеона. Джінні тоді була ще немовлям, і цей біль, як кажуть поети "увібрала з молоком матері". В усякому разі нічого більш адекватного в голову не лізе.Ну, ще, можливо, Артур не вперше дивом обминав смерть, ховчика Молі не забули? Якщо дівчина якийсь час проживала з думкою, що її батько може померти от-от - це ж мусить, даруйте на слові, реструктуризувати душу? Може й настільки, щоб почати відчувати потойбіччя. Далекі родичі й сусіди, що померли, я так розумію, не дуже вписуються в "схему дії арки" саме тому, що така смерть - факт, тяжкий і прикрий, але не руйнуючий психіку. Не думаю, що Герміона й Рон ніколи не стикалась зі смертю людей малознайомих, але Арка на них так не діє.
Натякаєте, що розум чи душу Джінні навіки ушкоджено контактом з горокрасом? В рамках логіки, але яку людину волдеморт назвав би близькою?. У мене інколи виникає думка, що хіба Дамблдора, котрого сам і призначив своїм чи то ворогом, чи то конфідентом. Це якщо згадати їх проникливу бесіду у Міністерстві Додано через 45 хвилин Подумала трохи над тим, що написала :). Ймовірна смерть Артура, мабуть, не підходить. Якось у голові не вкладається, щоб Джінні була єдиною з дітей, хто знав би про якийсь екстремальний випадок з життя батька. А напад змії у Міністерстві мав би на всіх вплинути. Так що лише Фабіан і Гідеон. |
||||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Sep 15 2014, 05:07
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Ні. Луна Лавгуд нащось там теж опинилась.Теж "підходить Гаррі й розуміє його"? |
||
|
Три рубля |
Відправлено: Sep 15 2014, 15:35
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
В детстве Том видел бомбёжки Лондона. Кто его знает, как на него это повлияло. Душа Тёмного лорда — потёмки. Но сам хоркрукс-то был близок Джинни, как никто. И погиб. |
||
|
3ugaH |
Відправлено: Sep 15 2014, 16:27
|
||
Offline Мастер флуда Стать: Великий чародій IX Вигляд: -- Група: Модератори Повідомлень: 11386 Користувач №: 24231 Реєстрація: 22-December 06 |
ну у Луны мама умерла. |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Sep 15 2014, 16:27
|
||
Ой? Який там рік виходить? 1942й? 5-6й курс школи, що Том робить у Лондоні? (Не те, щоб не могло такого бути, та нащо?) Додано через хвилину Щиро - версія з трауром за Прівітами мені більш до серця.(Ронові було неповних 2 роки, не запам'ятав, але й менше залежав уже від настроїв матері, ніж геть мала дівчинка) Додано через 3 хвилин 3ugaH, я не забула, просто якби Джінні штучно накидали Гаррі, к дехто тут каже, і таким диким способом Ровлінг доводила якусь там їх спорідненість душ, то Лавгуд десь би заблукала й не побачила б тої арки. |
||
|
Сторінки: (3) # 1 [2] 3 | Нова тема |