![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (19) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Три рубля ![]() |
Відправлено: Jun 21 2014, 14:18
|
Offline![]() До Армагеддона не будить ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець III Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 ![]() |
"Умные люди не спорят, кто больше инвалид."(с)Доктор Хаус. |
|
Lada.Gornostaj ![]() |
Відправлено: Jun 21 2014, 15:38
|
Offline![]() Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 ![]() |
Щось мені неясно, тут Албуса Якщо серйозно, то примусовим релігійним вихованням можна й справді або зламати людині долю, або виростити з неї вбивцю, або ж, якщо дуже пощастить - або ортодокса, або (рідкісний, але можливий випадок, побіжно перетнулась з таким персонажем) переконаного атеїста, котрий знає "релігійну кухню зсередини". Середини й права на сумнів, за моїм досвідом, такі люди не визнають. До речі, якщо вже про атеїстів заговорили, протягом 20 століття мали мінімум 2 покоління вихованих у атеїстичному дусі. Дехто стверджує, що це теж свого роду релігія, і виховання теж було примусовим, і неефективним. І я вважаю, якби людей тоді виховували з можливістю реальних дискусій з віруючими, зараз "тіпа православних" було б у рази менше. І віра була б... культурнішою, якщо можна так сказати, і може позбавлена тої характерної зверхності. А то на двох картинках під спойлером крім сезонних не знайшла відмінностей :) Показати текст спойлеру Тепер люди з обох фанатських списків дивляться на мене косо, правда другі хоч не клянуть. |
|
Guffy ![]() |
Відправлено: Jun 22 2014, 08:58
|
|||
Offline![]() Ибо мир полый, и я коснулся неба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6043 Користувач №: 55331 Реєстрація: 3-September 10 ![]() |
|
|||
|
Джеймс Шепард ![]() |
Відправлено: Jul 24 2014, 17:05
|
Offline![]() Престиж ![]() Стать: ![]() Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 9 Користувач №: 87829 Реєстрація: 15-July 14 ![]() |
Негативно. Принудительное воспитание приведет только к ненависти религии, как таковой. Да и дело это для каждого человека личное. Кто хочет - верит Кто нет - тот нет |
|
Rage ![]() |
Відправлено: Aug 20 2014, 16:57
|
Offline![]() Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник VIII Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 882 Користувач №: 86555 Реєстрація: 6-April 14 ![]() |
Показати текст спойлеру |
|
Mr. P.Sina ![]() |
Відправлено: Sep 6 2014, 10:02
|
Offline![]() На самом деле, стакан -- это всего лишь стакан. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VIII Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 1058 Користувач №: 79318 Реєстрація: 7-March 13 ![]() |
Player Killer, ты задолбал с видео уже. У меня они не прогружаются( Хоть перескажи, чего там? |
|
Enjoyable ![]() |
Відправлено: Oct 14 2014, 10:34
|
Offline![]() Жива ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 86 Користувач №: 88807 Реєстрація: 12-October 14 ![]() |
считаю, что ребенку ничего не нужно навязывать. идеально - знакомить с разными традициями и верованием, чтоб ребенок имел возможность выбрать сам. так делали мои родители и я вполне довольно. подозреваю, что это очень повлияло и на выбор моего образования подруга, которую отец с детства пытался сделать честной католичкой, сейчас максимально негативно относиться к христианству в целом. |
|
Timestream ![]() |
Відправлено: Oct 14 2014, 17:06
|
||
Offline Эксперт ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 476 Користувач №: 88810 Реєстрація: 12-October 14 ![]() |
Согласен. Сам - не верю ни во что. Вот серьезно. Лишь в науку. Как-то меня прет с темы о Боге. Но вот честно - если кто-то пусть только попробует навязать мне христианства - сам об этом пожалеет. Но тему религиозную люблю, нравится она мне. |
||
|
Три рубля ![]() |
Відправлено: Oct 15 2014, 07:57
|
||
Offline![]() До Армагеддона не будить ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець III Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 ![]() |
Гхем. Прошу прощения. Известно ли Вам, что знакомить ребёнка с другими религиями для христианина — закрывать ему путь к Спасению? |
||
|
Guffy ![]() |
Відправлено: Oct 24 2014, 10:08
|
Offline![]() Ибо мир полый, и я коснулся неба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6043 Користувач №: 55331 Реєстрація: 3-September 10 ![]() |
А зачем ребенку вообще религия? Может его не знакомить с ней, а когда вырастит, сам решит верить или нет. Думаю, что религиозное воспитание не приемлемо. |
|
Сторінки: (19) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » | Нова тема |