![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (28) % « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
ForGiveUs ![]() |
Відправлено: Aug 25 2005, 19:05
|
Offline![]() Da LoCo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Підмайстер VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1772 Користувач №: 5948 Реєстрація: 24-July 05 ![]() |
Узнать истину..( Знакомо не правда ли? :)) The Truth is Out There... |
Welgemina ![]() |
Відправлено: Aug 25 2005, 19:14
|
||
Offline![]() прекрасна в своем падени ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник початківець III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 217 Користувач №: 3623 Реєстрація: 6-April 05 ![]() |
Хотеть не вредно, вредно не хотеть))) Я вот хоцю прожить свою жизнь ярко. Не хочу тихого-мирного счастья или груза каждодневной рутины. Этого я боюсь больше всего. Не хочу легкой жизни. И слишком длинной жизни тож не хочу. Не верю в одну большую и чистую любовь. А то бы тоже пожелала. Так что хочу маленькой и грязной, да почаще!!! -Draco-,
Старые добрые Х файлы :D Нам, простым смертным, истины понять не дано. Кто знает, может на это есть причины? Це повідомлення відредагував Welgemina - Aug 25 2005, 19:17 |
||
|
Risenshine ![]() |
Відправлено: Aug 26 2005, 11:46
|
||
Offline![]() Тиран и деспот. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 ![]() |
зарплату???? %) ну ти маньяк1 хто ж може прожити на зарплату???? а ідеальних жінок не буває - це міф. я б хотіла стати крутим фінансистом. (і ніяких проблем із манями до кінця днів :) ) займатиль тим чим хочеться. і мати свій малесенький автопарк, щоб там був фольц ваген жук, міні купер, масераті купешка і бугаті. :) ну можна іще парочку мустангів :D :D :D |
||
|
Dusk ![]() |
Відправлено: Aug 26 2005, 12:16
|
||||||
Offline![]() Магистр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Кудесник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1683 Користувач №: 7000 Реєстрація: 10-August 05 ![]() |
Я можу!
Я ідеаліст!
Чого так мілко? А де Феррарі і Ламборджині? |
||||||
|
Risenshine ![]() |
Відправлено: Aug 26 2005, 13:55
|
Offline![]() Тиран и деспот. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 ![]() |
ти взагалі уявляєш шо таке бугаті? порівнювати таке з ферарями і ламборджінями... пішла ритись в пошуках ілюстрацій... Додано через 18 хвилин залазиш в гугл, задаєш в пошук bugatti ілюстрації і насолоджуєшся. швидкість до 400 км/год, вартість півтора мільйони євро... %) це найдорожча серійна тачка... а ти пропонуєш якість там ламборджіні... |
|
ForGiveUs ![]() |
Відправлено: Aug 26 2005, 16:29
|
||||
Offline![]() Da LoCo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Підмайстер VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1772 Користувач №: 5948 Реєстрація: 24-July 05 ![]() |
А фиг я все 9 сезонов смотрел и узнал истину ))) |
||||
Paralysis ![]() |
Відправлено: Aug 26 2005, 16:52
|
Offline![]() Помешанный ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4278 Користувач №: 2334 Реєстрація: 3-January 05 ![]() |
Учиться на 5 |
|
ForGiveUs ![]() |
Відправлено: Aug 26 2005, 20:01
|
Об этом не мечтать надо а старатся учится )) |
Paralysis ![]() |
Відправлено: Aug 26 2005, 20:24
|
Offline![]() Помешанный ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4278 Користувач №: 2334 Реєстрація: 3-January 05 ![]() |
Для меня мечта |
|
ForGiveUs ![]() |
Відправлено: Aug 26 2005, 20:24
|
Ну да пусть твоя мечта осуществится ) |
Сторінки: (28) % « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ... Остання » | Нова тема |