![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (13) [#] 1 2 3 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
i | Краткий русско-эстонский разговорник с транскрипцией: :yn_paint: Показати текст спойлеру |
Цитата (Fleur de la cour @ Jul 23 2005, 07:46) |
Просветите темного человека:че за язык такой? |
Цитата (April @ Jul 23 2005, 11:30) | ||
ППКС |
Цитата (Vermont @ Sep 10 2005, 08:15) | ||||
See on Eesti Keel. Ma räägin eesti keelt natukene. Перевожу: Это эстонский язык. Я немного говорю на эстонском языке. |
Цитата (NazguL @ Sep 11 2005, 09:04) | ||||||
Aga milleks vene keeles kirjutasid? :) |
Цитата (Germiona5 @ Oct 12 2005, 13:57) |
Ma elan Tallinnas ja ma tean eesti keel aga ei ole hästi. Ma mõtlen et see ei ole ilus keel_ aga inglise keel on väga ilus keel! |
Цитата (NazguL @ Oct 13 2005, 16:56) | ||
sa tapselt ei tea eesti keelt miks sa siin elad kui seda sulle ei meeldi? |
Цитата (Vermont @ Oct 14 2005, 14:12) | ||||
Aga mida ta peab teha? See on tema isamaa. Ta on minu klassikaaslane. =biggrin= |
Цитата |
Kas keegil on lemmikloom kodus? Mingi koer voi kass. |
Цитата |
Kuidas ta jooksis ara? |
Цитата |
Meil on esimene kooli päev. Algus teine veerand. Ma ei taha!!! Ma tahan veel koolivaheaega!!!! Koolvaheajal mul oli väga huvitav ekskursioon. Meie sõitsime Venemaale ja olime paljudes klostris. Mulle melldis väga. Meie kool on remontis ja praegu me õppime teises koolis. Mulle ei meeldi seal. Mõned klassis on ilusad ja head, aga veel on halvad kabinetid. Meil klassis on uus tüdruk. Ta ei ole uus õpilane: Maria õppis meie klassis 6 aastat, aga ta tuli teisesse koolisse ja nüüd ta tuli tagasi... Aga missugused uudiseid teil on??? -------------------- |
Цитата |
Kas sa oskad nii kirjutada et kõikidele oli kõik hästi lugeda!!! Esimene nädal lõpeb... Meil on vaja veel õppida 5,5 nädalat... |
Цитата (*Black Lady* @ Nov 7 2005, 20:13) | ||
Vermont, kas see on mulle? |
Цитата |
Ei! Ma ütlesin seda Nazgul, tal oli nii kirsutamine... Ma ei saa nii lugeda. Kuidas sul käsi käib? Mis uudist??? |
Цитата (*Black Lady* @ Nov 7 2005, 17:13) | ||
Vermont, kas see on mulle? |
Цитата (*Black Lady* @ Nov 8 2005, 15:12) | ||
selge....mul ei oli mittemidagi uudist((( aga sul? |
Цитата |
Miks keegi ei taha kirjutada siin??? |
Цитата (Pansy Parkinson @ Nov 12 2005, 21:03) |
Issand jumal! Mina küll ei mõelnud, et keegi siin üldse eesti keeles räägib! :lol: |
Цитата (Pansy Parkinson @ Nov 15 2005, 15:55) |
Eestist tuled, väh?)) Rumal küsimus muidugi. Tallinnas elad või kusagil muul? |
Цитата (Bubblin @ Dec 15 2005, 21:37) |
No tra. Ikka eestlased on parimad.:) tegelikult ma pole venelane. olengi eestlane. a mul suht poh sellest;) ma vaatan et tra elate Eestis ja ei oska eesti keeles kirjutadagi! |
Цитата |
No türa. Mida sa siis passid Eestis ah? Kao minema venemaale! |
Цитата |
No okei. Ma saan aru. Lihtsalt mulle on natuke naljakas lugeda )) Aga pole midagi:) |
Цитата (Bubblin @ Dec 16 2005, 13:49) |
No türa. Mida sa siis passid Eestis ah? Kao minema venemaale! |
Цитата |
Häid Jõulud! |
Цитата |
Aga täna meil iseseisvusepäev! |
Цитата (Mace Windu @ Jul 7 2005, 14:01) |
Kuulge kas siin on kedagi kes teab Eesti keelt? :unsure: |
Цитата |
Aga mul oli sünnipaev reedel! |
Цитата |
MUL ON HOMME SÜNNIPÄEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Цитата (Грустная незнакомка,May 9 2006, 20: @ Jan 1 1970, 00:00) |
Kuulge... kes oli täna sõduri juures? nägite plakati-"Ära unusta Eesti rahvas- see sõdur on okupeerinud meje maad!" olen nii kuri nende peale---veteraanid (vanaemad) nutsid!!! |
Цитата (мАгЛоЧкА @ Jun 9 2006, 08:35) |
Vabandage mind. Ma leidsin see teem ainult tana. Ma olen Kohtla-Jarvelt. Palun, raakige minuga. ))))))) Mul on vaga huvitav. |
Цитата |
Aga te elate Tallinnas? Voib-olla Ida-Virumaal? |
Цитата (*Black Lady* @ Jun 26 2006, 17:07) | ||
Ma elan Tartumaal. Minu kodulinn on Tartu. Seal on väga ilus ja huvitav, mulle meeldib seal elada. A sa elad Ida-Virumaal? |
Цитата |
Jah. Ma elan Kohtla-Jarvel. Aga Tartusse ma soidan tihti. Hm..ja armastan Tallinn ka. |
Цитата |
Elan Tallinnas... aga väga meeldim Ida-Virumaal...mul seal vanaema elab....Sillamäel...suvekoolivaheajal elan seal... |
Цитата (Dark_Hunter @ Oct 20 2006, 14:50) |
Kas siin on olemas keegi??? |
Цитата (Cupid With a Projector @ Oct 20 2006, 20:02) |
On on, nдiteks.:Nobody:., aga kus tapselt sa elad (Lasnamддel vхi Jхesmддel)? |
Цитата (Omega Phelps @ Oct 22 2006, 18:06) |
Tere, cоседи! ( это единственное слово, которое я знаю по эстонски ) |
Цитата (Expelliarmus @ Oct 23 2006, 14:31) |
Olen Tartust. =) |
Цитата (ЛисКА_Хаффлпафф @ Oct 24 2006, 11:33) |
Я только здороваться умею, зато на всех языках! Tere всем! (вот так, только ето и знаю!) |
Цитата (Dark_Hunter @ Oct 24 2006, 04:05) |
Народ не знаю как это сказатьпо эстонски но давайте как нибудь тоже соберёмся все вместе где нибудь ну и потусуемся!!!!!! :-[ :-[ :-[ |
Цитата (Cupid With a Projector @ Oct 26 2006, 13:26) |
Seal on vaja rддkida eesti keeles! :P Dark_Hunter, lihtsalt...ma tahaksin teada tдpselt. Vхib-olla ma tahan Tallinnasse sхita ;) |
Цитата (Dark_Hunter @ Oct 26 2006, 18:28) |
Voiks Tallinnas!!! Kuulge kas me hakkame kokku lepida vqi ei??? |
Цитата (мАгЛоЧкА [род Мерлина| @ Oct 27 2006, 13:06) |
hm..ma tahan..aga Tallinnas mul ei ole mugav |
Цитата (Cupid With a Projector @ Oct 27 2006, 14:59) |
мАгЛоЧкА [род Мерлина], aga sa tahad Kohtla-Jдrvel? Sa oled kaval :D Dark_Hunter, ma mхtlen vell. Aga missugune plaan sul on? |
Цитата (Cupid With a Projector @ Oct 27 2006, 14:59) |
мАгЛоЧкА [род Мерлина], aga sa tahad Kohtla-Jдrvel? Sa oled kaval :D Dark_Hunter, ma mхtlen vell. Aga missugune plaan sul on? |
Цитата (мАгЛоЧкА [род Мерлина| @ Oct 27 2006, 18:31) |
:) ma raakin Harvast.. |
! | Вы читали название темы?
В данном случае эта тема подразумевает только общение на Эстонском языке. Данное сообщение приравниваю к флуду. |
! | Так, ну вы и разбушевались. Данное сообщение я приравниваю к флуду и если такое повторится - попадёте в бан постов. |
! | ПиВоМаН, ещё один такой пост - и вы вынудите меня поставить вам премодерацию не только на наш подфорум, но и на все разделы. |
Сторінки: (13) [#] 1 2 3 ... Остання ». | Нова тема |