Сторінки: (15) # « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Три рубля |
Відправлено: Jul 3 2014, 12:52
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Не уступит никакой факультет, к сожалению. Ну, кроме Хаффлпаффа. |
||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 3 2014, 19:39
|
||
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Да уж. Добродушнее людей не найти. Только меня захария смит бесит. Он же оттуда,да? |
||
|
Korell |
Відправлено: Jul 7 2014, 09:02
|
||||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Как сказать... Барти-мл. на детях непрощаемые разучивал. Додано через 6 хвилин
Скажу больше: большинство учителей до реформ Дамблдора (а это всего-навсего 1960-е годы, то есть за 30 лет до описанных в ГП событий) были не лучше Амбридж. Думаю, ее образ и введен Ро для того, чтобы показать: реформы Дамблдора в обществе еще не считали окончательными и была значительная сопротивлявшаяся им партия. |
||||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 7 2014, 11:27
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Аргус Филч ратовал за возвращение розг и рассказывал,как раньше учеников подвешивали за щиколотки цепями. |
|
Noragami |
Відправлено: Jul 18 2014, 21:47
|
Offline Надо быть самим собой. Стать: Маг I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1257 Користувач №: 87723 Реєстрація: 6-July 14 |
Всем здравия. Вот вы говорите, что Амбридж плохая?Отнюдь. Жестокость в ней логична, ведь для нее это норма. Посудите сами, она училась в то время, когда использовались физические наказания, и считала, что так она хорошо преподает, то есть брала пример с учителей тех времен, которые, как говорилось выше, были ничуть не хуже Амбридж. Вот вы говорите, что она осталась при правлении Волдеморта. А что ей, уволиться и голодать? Она осталась, того что ей тоже надо зарабатывать, и покупать себе пропитание. Насчет того, что она устраивала в Хогвардсе. Она просто строила порядок, к которому привыкла во времена своей учебы, так что пера, пишущие кровью, не является садизмом. А то, что она не жаловала Дамблдора, и не верила ему, вполне логично. Ведь она работала на Фаджа, и слепо верила ему. Тоесть, в этом у нее не меньше зла, чем в Перси. А все указы, что она применяла в Хогвартсе, поступали с министерства, и она им перечить не могла. Амбридж нельзя назвать злой садисткой, в ней зла не больше чем в Фадже или Перси. |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 19 2014, 05:19
|
||||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Наприклад Албуса Дамблдора, Гораса Слагхорна, професора Бінса? =lol2= Власне, про те, що інші ВЧИТЕЛІ карали дітей у книгах не згадується. Згадуєтся один завгосп і за сумісництвом екзекутор, Аполінор Прінгл. Так що притягнуто за вуха.
Міністерство мало безліч департаментів, невже не знайшлось менш кривавої роботи? Той же Персі займався якимись господарчими питаннями (експорт-імпорт), Артур - боротьбою з порушеннями Статуту й незаконним поширенням артефактів, захищаючи від усього цього сміття і магів, і маглів, тобто речами, які були й лишились потрібними. Долорес очолила новий департамент пропаганди, що розпалював ненависть до маглів, а також головувала на судах Інквізиції, котрі розправлялись переважно з маглородними чаклунами. Дуже тонка, майже непомітна різниця, правда? =-O
Персі, отримавши злочинний наказ, щоб не битися на боці смертежерів, виступив проти Міністра, й навіть бився з ним. Так що порівняння абсолютно некоректне. І, нарешті, хтось мені пояснить, у які рамки "припустимої жорстокості" влазить організація нападу дементорів на 15-річного хлопця?! Просто за те, що він говорив про речі, які Міністр хотів би не згадувати?! Додано через 32 хвилин І я не хочу, щоб тут розводились про пом'якшувальні обставини, і про те, що волдемортів горокрас, що досить довго був поруч з нею, зробив її жорстокою. По-перше, знаємо, що такою Долорес ВЖЕ була, по-друге, ніхто не змушував цю пані віднімати, хай і у Флетчера, річ, що їй не належала. |
||||||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 19 2014, 07:13
|
Строила порядок,к которому привыкла. Ну,она же не дура? Должна понимать,что времена изменились. |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 19 2014, 07:22
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
От і хочу розібратись, наскільки це був звичний для неї порядок, а наскільки плід її хворої фантазії. Десь у книгах було хоч щось про те, що вчителі могли й мусили самі фізично карати учня? Просто тоді незрозуміло, навіщо Снейп, відтворюючи "старі порядки", ввів практику покарань спеціально призначеним екзекутором. Розпорядився б, щоб декани кожен своїх ледарів і бунтарів круціатусами виховували. Хоча, судячи з переляку Макгонегел, коли Драко перетворили на тхора, в її дитинстві навряд чи було щось натільки жорстоке. А вчилась на добрих 20 літ раніше за Долорес. |
||
|
Violetta Potter |
Відправлено: Jul 19 2014, 07:27
|
||||
Offline Мудрец Кудесник V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1371 Користувач №: 87271 Реєстрація: 29-May 14 |
Точно. Даже если времена и были жестокими, то нынешнин ученики ниив чем не виноваты.
Ага, а то что она собиралась использовать непростительное заклинание на ученика это тоже норма?! Хороший тип наказания. Но не многовато ли она создала указов для востоновления порядка в школе? Для этого, кажется, существует Аргус Филч |
||||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 19 2014, 07:39
|
Филч только за. Указы,введенные Амбридж,он полностью одобряет. |
|
Сторінки: (15) # « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » | Нова тема |