Сторінки: (15) # « Перша ... 4 5 [6] 7 8 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Lada.Gornostaj |
Відправлено: May 27 2014, 10:57
|
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
mgh, ТП це хто? А по суті мушу сказати, що Долорес - далеко не єдина, хто виріс у досить суворих умовах, та сама Макгонегел не від того, щоб нам'яти вуха порушникові, але Мінерва, схоже, знає край своєму гніву. Чи знає його Долорес? В тім і біда, що так. І у її покаранні Поттера "писанням" не лють, а чистої води ієзуїтство.Може й з далеким прицілом.Дамблдора вже дискредитовано, та його віддана заступниця намагається протистояти Міністерству (в особі Долорес, на певних етапах такі люди починають ототожнювати себе з владою). Можливо, Амбридж розраховувала на те, що Мінерва дізнається про її знущання над Гаррі й утне якусь дурницю, й дасть таким чином себе усунути, тоді вже можна вводити інших міністерських до керівництва школою. Взагалі, вся її ніби то недолуга й тупа політика виявилась досить результативною й провокативною, наприклад погане викладання захисту від темних сил разом з забороною на учнівські гуртки фактично спровокували утворення таємної організації :D , якій можна приписати що завгодно . І ще. Можна вигадувати виправдання багатьом речам, але я не знаю, що може виправдати наказ дементорам висмоктати душу з 15-літнього підлітка, хай навіть з небезпечним напрямком думок.Цікаво дізнатись, може є версії? |
|
Мелания Кинешемцева |
Відправлено: May 27 2014, 11:27
|
||
Offline Ипохондрия Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2175 Користувач №: 78410 Реєстрація: 17-January 13 |
Не исключает. Просто пытаюсь донести, чем она именно отвратительна и в чем не имеет оправдания. Не в самих жестоких поступках дело, а в её ощущениях при этих поступках. |
||
|
Burzog |
Відправлено: May 27 2014, 12:40
|
Offline Сон разума рождает чудовищ Стать: Маг IX Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 729 Користувач №: 83817 Реєстрація: 18-October 13 |
ТРФД, а Снейп-то почему таким плохим стал? Я всегда считал, что он положительный персонаж...Ты книги-то читал? |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: May 27 2014, 13:29
|
||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Те, що Ви пишете - страшно, та, боюся, ця тітка трохи страшніша. От якщо на пару секунд уявити, що там немає якихось особливих відчуттів, садизму й іншого? Просто жодного співчуття до чужого болю? Долорес отримала завдання по максимуму дикредитувати одних і зашугати других. Вся її радість - від виконання певного етапу плану? От дивиться вона на Поттера з прорізаною пером рукою - й уявляє, як Макгонегел дізнається про стан учня, допитається, що трапилось, і піде здіймати бучу. Далі Долорес спокійненько пакує бунтівну пані декана у дурку за напад на співробітника Міністерства й ставить уже своїм заступником якогось Персі Візлі чи іншого кар'єриста, відданого Фаджеві?
Дозволю собі зауважити, він не став, він був :) неоднозначним, хоча порівнювати його з Амбридж - то таки принижувати його інтелект і статус. І щодо нашої теми - він дозволив у школі тортури, навіть непростимі прокляття на учнях, ну, або ж закривав на це очі, й від цього не відмитися. Всі чомусь вважають Амбридж тупою, а я не певна. У межах інтриг-підсиджуань і схожих речей її розум працює досить добре. Вона ж сама певна своєї інтелектуальної переваги, інакше не дозволила б собі казати прилюдно фразу "мабуть, я не дуже розумна" :). І ще, я чомусь певна, що вона або маглородна, або напівкревна, а її робота у інквізиції - просто ідеальне маскування цього факту. До того ж історію чарівничих родів знає слабенько, раз символ Слізерина не розпізнала. |
||||
|
Burzog |
Відправлено: May 27 2014, 19:38
|
||
Offline Сон разума рождает чудовищ Стать: Маг IX Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 729 Користувач №: 83817 Реєстрація: 18-October 13 |
Нет. Перечитай "Дары Смерти" |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: May 28 2014, 02:30
|
||
І я там не побачу, що у школі за снейпового керівництва дозволено тортури? =-O |
||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jun 28 2014, 19:39
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Амбридж-мерзкая тварь,чьим поступкам я не могу найти оправдания. Но может это от того,что у нее мужа не было? У женщин на этой почве часто клинит. И кстати мы не знаем какой долорес была в молодости. |
|
Келли Мэйв |
Відправлено: Jun 28 2014, 19:56
|
Offline Профессионал Чаклун II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 132 Користувач №: 87541 Реєстрація: 21-June 14 |
Ниси малфой, У Минервы тоже, по сути, не было. Так, недолгий роман двух пенсионеров. Трелони вообще не была замужем никогда, но вполне добрая тетенька, хоть и чудная. Вектор, Спраут, мадам Помфри - хоть у кого-то из учителей муж прописан?) Скорее поверю в то, что у нее цель - добраться до поста министра магии, и при этом она считает, что к цели можно идти по головам, в том числе по головам детей. Скорее всего, такое пришло с родительским воспитанием. Наверняка она из семьи потомственных чиновников, маггловских или магических. |
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jun 28 2014, 20:18
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
У всех женщин по-разному. А может она из какой-нибудь бедной семьи типа уизли? Это могло повлиять на ее характер. Я представляю даже ее мысли в связи с этим:«Пойду по головам,буду лизать сапоги начальства,но не вернусь туда,откуда пришла». |
|
Мелания Кинешемцева |
Відправлено: Jun 29 2014, 04:42
|
||
Offline Ипохондрия Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2175 Користувач №: 78410 Реєстрація: 17-January 13 |
И далеко не все из бедных семей становятся такими, как Амбридж. А по мужа вообще смешно. Эт овсе патриархальные выдумки. Кстати, и особого карьеризма я у Амбридж не заметила. Стремление "вылизать" любого, кт овыше - это да. Но это лишь одна из состалвяющих характера карьериста, и далеко не самая важная. По-моему, власть ей нужна только для того, чтобы иметь право причинять людям боль. |
||
|
Сторінки: (15) # « Перша ... 4 5 [6] 7 8 ... Остання » | Нова тема |