Сторінки: (28) % « Перша ... 14 15 [16] 17 18 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Анют@ |
Відправлено: Feb 11 2007, 12:30
|
||
Offline --=Форумчанка=-- Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1551 Користувач №: 9398 Реєстрація: 12-November 05 |
Тоесть Гарри спокойно завалится в минестерство и пойдет в комнату с аркой и ему никто ничего не скажет? |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Feb 11 2007, 13:55
|
||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Міністерсто ділиться на тих, хто протистояв і протистоїть Дамблдору та його однодумцям, та тих, хто їм всіляко допомагав. Враховуючи, що все, що було сказано, зроблено професором, виявилося правильним, навряд хтось спробує суперечити Гаррі, якщо він захотів би зрозуміти принцип роботи арки. Не виключено, що подібні предмети, як особливо небезпечні, входять до курсу 7 року. Всі члени Ордену Феніксу знали про неї, тому таємниці там не має бути. Але вона не гратиме визначальної ролі в останній книжці, щоб він так особливо зосереджував на ній увагу. На щостий рік, якщо я не помиляюся, Гаррі жодного разу про неї не згадав. |
||
|
Анют@ |
Відправлено: Feb 12 2007, 10:05
|
Offline --=Форумчанка=-- Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1551 Користувач №: 9398 Реєстрація: 12-November 05 |
А можно по русски?.... |
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Feb 12 2007, 12:39
|
||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
В міністерстве є те которие протистоят или противостояли Дамблдору и его людям і те, хто ему помогал. Сейчас нихто не буде противится, если Гарри захочет розобраться в принципе роботи арки. Не исключено што ето, как особенно опасний предмет, входит в курс 7 года обучения ісходя із того што все члени Ордена Фенікса про нее знали, поетому тут не может бить больших таен. Но на мое мнение она не буде играть какой лібо значушей роли в 7-й книжке поетому не надо на ней сосредотачивать внимание. На шестом курсе Гаррі, если не ошибаюсь, ні разу про нее не вспомнил. |
||
|
the burning sun |
Відправлено: Feb 12 2007, 14:28
|
Offline Мудрец Стать: Метаморфомаг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1490 Користувач №: 24919 Реєстрація: 10-January 07 |
Prof Dumbledore, арка вещь интересная для изучения, но мне кажется, что если и была вероятность вытащить Сири из арки, то за давностью времени и она прпала. А зачем ему вообще тогда туда идти, пусть даже путь свободен, если смысла в этом нет??? |
|
bamsee |
Відправлено: Feb 12 2007, 17:38
|
Offline Профессионал Стать: Анімаг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 135 Користувач №: 16062 Реєстрація: 4-May 06 |
Анют@, возможно Гарри в 7 части станет одним из каких нибудь помошников мракоборцев, и получит возможность спокойно путешествовать по министерству |
|
Pokibor |
Відправлено: Feb 12 2007, 17:49
|
||
Offline Магистр Ордена Тени Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 3398 Користувач №: 24444 Реєстрація: 29-December 06 |
По-моему, в конце 6 книги Гарри послал министерство далеко и на долго. Вряд ли он будет в 7 к нему по каким-то причинам подлизываться, да и незачем это ему. |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Feb 12 2007, 18:24
|
||
Так я ж саме про це і кажу. На ній не зосереджували увагу раніше, не варто цього робити і зараз. Гаррі спершу в шоковому стані рвався рятувати Сиріуса, але після розмови з професором, з Ніком він второпоав, що це безглузда ідея, тому, як на мене, цю тему можна закривати, або перевести у щось на зразок "Цікаві моменти" або щось подібне. |
||
|
Анют@ |
Відправлено: Feb 12 2007, 18:46
|
||||
Да я согласна что не вспомнил. Мне кажется что все таки Гарри уже смирился с мыслью о гибели Сириуса. Мне кажется и всем кто еще верит в его (Сириуса) возраждение придется с этим смириться
Да уж, после всего происшедшего, Гарри, я думаю, поптрется в минестерство если только узнает что там находится один из крестражей, или еще в какой-нибудь сложной ситуации. |
||||
|
the burning sun |
Відправлено: Feb 12 2007, 19:20
|
||
Offline Мудрец Стать: Метаморфомаг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1490 Користувач №: 24919 Реєстрація: 10-January 07 |
ППКС, не вижу в данной теме смысла, который в нее вкладывают. Арка, конечно, сама по себе интересна, но я не верю, что она будет играть какую либо решающую роль в 7 ГП, потому что на Сириусе поставлена точка. |
||
|
Сторінки: (28) % « Перша ... 14 15 [16] 17 18 ... Остання » | Нова тема |