Сторінки: (5) # 1 2 [3] 4 5 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Linette |
Відправлено: Apr 7 2014, 00:51
|
Offline Леди Линетт к вашим услугам! Стать: Великий чарівник V Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1313 Користувач №: 83055 Реєстрація: 30-August 13 |
Ну нельзя пожимать руку мужчине и что? Незачем это... |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Apr 8 2014, 07:57
|
||||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Не згодна. Релігія формує, консервує або змінює соціяльний устрій. І через відносини жінка-чоловік фіксація найдієвіша. Щодо шкоди канонів змалку абсолютно з Вами згодна.
У корейців? Православне християнство? -_- Втім, якби хоч хтось із них був "спадковим" християнином, міг би й сказати про це, я одразу й заткнулась би. Щодо політики у релігії - вона завжди була й завжди буде, якщо покопатись, можна знайти політичне підгрунтя в усіх церковних розколах, і я певна, не лише у християнстві. До речі живий анекдот в тему. Маємо православну церкву московську, київську й костьол. Приятелька православна (київська %), так її батьки охрестили.) Живе від "своєї" церкви далеченько, то ж питає у інших дівчат, чи не гріх ходити їй до московської. Гвалт, мовляв, у них там єретики й узурпатори, якого милого... Пояснює, що нема сил далеко гасати. Знову гвалт, що ти за християнка така... Тихий голос із куточка: ходи до нас, костьол поруч. Я не знаю, наскільки все грамотно з точки зору канонів, але ілюстрація на тему: як втрачати своїх - ось Вам.
Тобто як?! =-O Ні, з рідним можна обійнятись-розцілуватись, а от наприклад, шеф чи учитель з днем народження вітає. Угоду уклали з партнером-чоловіком. Пристойніше потиснути руку, по-моєму, ніж цьоматись. :D Хоча, звичайно, можна зробити вигляд, що ви люди малознайомі, і вклонитись здалеку. :) (Стереотипи, а що робити, ніхто не вільний на 100% %) ) |
||||||
|
Sunset Sarsaparilla |
Відправлено: Jul 28 2014, 00:18
|
Offline Ne timeas obscurum Стать: Великий магістр VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 21864 Користувач №: 25367 Реєстрація: 19-January 07 |
Странным со стороны проявления особенностей чужой конфессии является то, что нехарактерно для нашего культурного воспитания и не является чем-то вызванным естественными потребностями. То же самое можно сказать наоборот. Все, что отходит от этих примитивных животных нужд и ресурсов, которые были до НТР, можно назвать в какой-то мере странными, наверное. Но... коль существует и никто против массово не бунтует, пусть себе существует дальше - до того момента, как захочется перейти на новую странность. В виде большей свободы на выбор чего-то, например. |
Guffy |
Відправлено: Jul 28 2014, 00:42
|
Offline Ибо мир полый, и я коснулся неба Стать: Чародій X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6043 Користувач №: 55331 Реєстрація: 3-September 10 |
мир в боярышнике, даже если эти ограничения не приносят никакой пользы, а возможно еще и вредны?) |
|
Sunset Sarsaparilla |
Відправлено: Jul 28 2014, 01:01
|
Offline Ne timeas obscurum Стать: Великий магістр VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 21864 Користувач №: 25367 Реєстрація: 19-January 07 |
Guffy, если приносят ущерб организму, то безусловно, одобрять такое не хочется. Ну а пользу каждый видит свою. А какие, интересно, напрямую вредят? |
Албус |
Відправлено: Jul 28 2014, 10:38
|
||
Offline Всеведающий Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 8178 Користувач №: 6220 Реєстрація: 29-July 05 |
Например отказ от переливания крови, даже если от этого зависит жизнь человека. Практикуется у "свидетелей ёговы". |
||
|
Оливка |
Відправлено: Jun 5 2015, 01:24
|
Offline Мудрец Стать: Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1354 Користувач №: 25686 Реєстрація: 25-January 07 |
О, я нашла куда вбросить :D Люблю эту картинку, прямо так четко отражает суть) По сабжу: фанатизм в любом деле плох - будь то религия или наука. Золотая середина - наше все. Но. Лично у меня вообще любые каноны любой религии (ну, кроме буддистов, может быть - они милые) вызывают желание разбить голову об стенку. начинаешь читать и сразу как-то нехорошо становится.. И это нельзя, и то нельзя, а почему и кому от этого станет хуже - мне не отвечают (я сейчас в основном о христианстве, с исламом не довелось лично сталкиваться, поэтому только байки из инета). Потому что нельзя и все. И больше всего бесит, что это впихивают в головы маленьким детям. Фу. Не надо так. Но приятно поразили католические церкви (те несколько штук, в которых я была), в которых, в отличии от православных, нам разрешили спокойно пересить жару, предложили провести небольшой ликбез и экскурсии по церкви, а огда мы вежливо отказались - улыбнулись, предложили воды и оставили отыдахать. И там так тихо и спокойно было) |
|
Три рубля |
Відправлено: Jun 6 2015, 19:29
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Католицизм как раз в области канонов куда строже православия (-: |
||
|
Оливка |
Відправлено: Jun 7 2015, 06:51
|
||
Offline Мудрец Стать: Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1354 Користувач №: 25686 Реєстрація: 25-January 07 |
а я не о канонах, я конкретно о самом помещении) Церковь как помещение) |
||
|
Guffy |
Відправлено: Jun 7 2015, 13:44
|
||
Offline Ибо мир полый, и я коснулся неба Стать: Чародій X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6043 Користувач №: 55331 Реєстрація: 3-September 10 |
- Это же храм божий... - Это четыре стены и потолок. - Цитата из Ходячих Мертвецов.) |
||
|
Сторінки: (5) # 1 2 [3] 4 5 | Нова тема |