Сторінки: (209) % « Перша ... 116 117 [118] 119 120 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Oct 20 2016, 21:42. Ролевое время: 19 день, 15 час.
|
Кабинет главного Целителя //Як я і гадав - починати з барів. добре// - А щодо бармена Трьох Мітел? ви їм займетесь? *Джек перебирав пальцями на підлокотнику крісла для відвідувачів, міркуючи що робити далі. Йому на думку спало ще одне місце, де він може дістати інформацію.* //Рідс наче багатеньке місце, цей Рід постійно у газетах. Тому там можуть щось знати..залишилось тільки поспілкуватися.// *Джек оцінив іронію у словах цілителя.* - Ну, Віщун пише що потрібно писати. І вдало давить конкурентів. //проте у Шейра є креслення радіо, на яке Віщун навряд чи зможе тиснути// - До речі, містере Пейн..в мене є питання..трохи дивне, але доволі цікаве. У магазині Ріда я використав уламок емоцій і відбулось дещо дивне. Я чув усіх і з його допомогою, і вухами, але одну людину я чув лише вухами - уламки не уловлювали її слів. Чому так могло бути? -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
Арфей (#33265) · Ситуация погоды
|
Георг Пейн |
Відправлено: Oct 24 2016, 00:06. Ролевое время: 19 день, 15 час.Технический пост
|
Кабинет главного Целителя 123 Знание магии — 24 -- Облик: Желтая футболка с рисунком мандрагоры, потертые старые джинсы |
Serna (#5087) · Ситуация погоды
|
Георг Пейн |
Відправлено: Oct 24 2016, 00:20. Ролевое время: 19 день, 15 час.
|
Кабинет главного Целителя - Было бы шикарно, если бы ты подсыпал чего-то неприятного, но совершенно безболезненного бармену в напиток, а он бы и пришел ко мне сам. *Пейн оторвался от чтива, присматриваясь, как Джек среагирует на такое предложение. Было не совсем ясно, шутит целитель или нет* - А то почем знать, может он с ними заодно. *Когда же Джек рассказал о своих предпочтениях в публичных местах, Георг прыснул.* - Парень, ну ты даешь. Ты бы еще использовал его во время коитуса. Не удивительно, что аврорцы тебя окольцевали, с такими замашками. *Его, очевидно, не очень смущало, что меньше чем минуту назад он полушутя-полусерьезно предлагал Стивенсу что-то куда более противозаконное. Побарабанив пальцами по столу, целитель пожал плечами* - На самом деле вариантов может быть масса. Диковинный артефакт, какие-то защитные антипрослушивающие чары, он может быть вампиром, ну или у тебя в голове вава и осколки сработали не так, как надо. А может просто силенок не хватило. -- Облик: Желтая футболка с рисунком мандрагоры, потертые старые джинсы |
|
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Oct 29 2016, 11:57. Ролевое время: 19 день, 16 час.
|
Кабинет главного Целителя
*Джек хотів щось відповісти, але схаменувся, так і не відкривши рота. До нього вже дійшло, наскільки високі ставки у цій грі. Потрібно було подумати, перш ніж щось сказати Пейну, хоча вираз його обличчя натякав, що це більше схоже на перевірку, ніж на план дій.* //підсипати щось? Це можливо і не дуже складно. Якщо він і справді з ними - ми можемо хочь якусь підказку отримати. Або це знову жарти// - Є і інші способи змусити його прийти до вас, наприклад банальний огляд, так як він працює "в осередку інфекції",- на останніх словах Стівенс зробив наголос,- однак я сумніваюсь, що він просто закриє заклад і прибіжить до вас горлом посвітити. Але якщо йому стане трохи зле на робочому місці - тут інша справа. Тому, якщо не жартуєте - я знаю як це організувати. *Він потиснув плечима, наче казав про звичайні речі. Хоча усередині він не був настільки впевнений.* //Джек, ти поїхав головою. Пейну це іграшки, а усю справу робиш ти. І йому нічого не варте сказати типу "він хворий, я його не знаю. Однак не схоже на те, що він шоу організовує. Добре, замовкни, сам розберусь// *Слухаючи цілителя, чаклун згадував ситуацію у магазині. Одночастно він будував вірогідність версій чоловіка.* //занадто багато вихідних данних, потрібно щось випити// *Він оглянув довкола у пошуках чогось, що нагадувало чайник чи будь яке інше пойло. Уважності йому вистачало, а ось концентрація трохи падала. Як зазвичай при мозковому штурмі.* //Отже, п'ять варіантів. Відкидую відразу проблеми з головою. Сил мені вистачило - я почув аврора біля входу, але не почув дівчину за декілька кроків. Можливо, у крамниці були артефакти, біля прилавку, але теж сумнівно, що вони мають настільки локальну силу. Артефакт на Мел? Можливо. Чари? Малоймовірно, знову таки, або на весь магазин, або на Екві. А Екві не настільки божевільна, щоб таким гратися. Вампір? Це цікаво. Не знав, що вони таке вміють. Доволі складно уявити Мел вампіром, але.. Ця версія цікава. Потрібно дізнатися більше..// - мм, цікаво... І як віддиференціювати? Окрім хворої голови, звичайно. Хоча я, здається, знаю як. Добре. Є ще щось, що я маю дізнатись? Показати текст спойлеру -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
|
Георг Пейн |
Відправлено: Oct 30 2016, 00:06. Ролевое время: 19 день, 16 час.
|
Кабинет главного Целителя - Я не хочу заявляться к нему с проверкой, я и так личность слишком заметная. Можно даже сказать, что ослепляющая. *Это, казалось, навело его на какую-то мысль. Пейн еще раз взглянул на браслет парня, крякнул и поднялся* - Во имя великой цели, значит. Ты такой уверенный. А сам не имеешь к этому отношения? *Он на секунду навис над столом, глядя на Джека, но потом развернулся и последовал в сторону небольшой дверцы* - Надо будет узнать, с кем они еще контактировали. Узнать, где найти этих людей, расспросить их. Подумай пока над этим, я сейчас. *Георг достал из кармана ключ и скрылся за дверью* -- Облик: Желтая футболка с рисунком мандрагоры, потертые старые джинсы |
|
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Oct 30 2016, 17:11. Ролевое время: 19 день, 16 час.
|
*Джек лише хмикнув на самозакохані слова Пейна. Він не сумнівався в кваліфікації, інтелекті та здібностях лікаря, в безмежності його сарказму, самовпевненності та гуморі. Однак, схоже Пейн не здогадувався або не хотів переймати себе думками, що і без цих самопохвал Стівенс поважає його. Захоплюватись не захоплюється, але вірить достатньо, як для людини, з яким спілкується другий раз.* //Цікаво, скільки він рятує людей, що навіть аврори мовчать. Хоча такі, як Джагер, завжди мовчать// *Наступні слова цілителя Джек також не спішив коментувати. Він зберігав доброзичливий вираз обличчя. Нависання Пейна трохи не розмішило його, але і цю перевірку він пройшов.* //смішно, якщо Пейн просто розігрує мене цими перевірками. Проте, поки ми обидва їмо з цієї параноїдальної тарілки, мене це влаштовує. Хоча ось цим жартом він мою порцію їсть// *Не бажаючи перебивати лікаря, він далі слухав інструкції. Якщо паранойя - розумовий розлад, то Пейн має до неї імунітет. Хоча, всі знають, що божевільні люди найкраще знають, як досягати мети. Але.. Що таке божевілля? Філософія.* //знайти усіх? Окрім Катаріни і тієї дівчини я нікого і не бачив. Хоча.. Той знайомий Іл, схоже, теж має до них відношення. Троє. МакГідон. Четверо. Буде важко. Дуже важко. Потрібен алгоритм.. Мені потрібен чай і шахи // *Пейн вийшов у кімнату "чудес" і Стівенс залишився наодинці зі своїми думками. Він відкинувся на спинку крісла і закинув голову назад. За відсутності чаю і шахів був третій спосіб зловити хвилю для роздумів. Дивлячись у стелю, він малював схеми, складаючи план дій. Пункти виникали і зникали, об'єднувались і розходились, мінялись місцями і повертались на місце. Кажуть, що подібна уява вказує на творчу особистість. Джек творчо підходив тільки до пошуку і вирішення проблем. І зараз він використовував його на весь потенціал.* //Звернемось до часу// *Хлопець підняв руку, щоб подивитись на годинник.* //майже п'ята. Якщо в Аврорат краще не запізнюватись, то в мене приблизно година. Я встигну обійти центр і заскочити в Мітли. Можливо, не тільки. Потім вже піду у ломбард. Антикваріат, Рід, Зілля, Мітли. Потім інші бари. Потім вже розберусь. А якщо ще й зустріну когось з них, це просто джекпот.// *На мить або трохи більше він заплющив очі, чекаючи поверненея Пейна.* Показати текст спойлеру -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
|
Георг Пейн |
Відправлено: Nov 1 2016, 01:41. Ролевое время: 19 день, 16 час.
|
Кабинет главного Целителя *Через некоторое время Пейн вернулся, держа в руках маленький непрозрачный пузырек. Он подошел к Джеку и, передавая его, тихо сказал, инструктируя парня* - Можно подмешать в напиток. Лучше в горячий - быстрее сработает. Лучше не в алкогольный. Предварительно выясни как-то, нет ли у него аллергии на лист энта, я не знаю уж как. А то если есть и он сыграет в ящик, будет очень некстати. А так ничего страшного с ним не произойдет. *целитель внимательно посмотрел на Джека и, нахмурившись, спросил* - ты все понял, ничего не перепутаешь? -- Облик: Желтая футболка с рисунком мандрагоры, потертые старые джинсы |
|
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Nov 1 2016, 18:20. Ролевое время: 19 день, 16 час.
|
- Я не спав! *Швидко відкривши очі, вимовив Джек і підняв голову. Схоже, декілька секунд тривали довше, ніж він сподівався. Дивно, але якщо він спав - він виспався за цей проміжок часу. Декілька років тому, під час навчання, за цю здібність він би багато заплатив.* //Хоча з такою, як Шерман, можна було довго не спати// *Взявши з рук Пейна непрозору колбочку із вмістимим, хлопець оглянув її. Він не дуже сильно розумівся на зіллях, але знав одне - немає різниці, якого кольору зілля, з ефектом це рідко має щось спільне. Тому він просто покрутив зілля між пальців, думаючи куди його заховати, щоб мати змогу швидко до нього дістатися.* //було б непогано якось його під пасок від годинника, але не поміститься.// *Вислухавши інструкції, Стівенс хмикнув. Дивно але..: - Я саме думав про гарячий та неалкогольний напій. Щось типу кави. Про листя ента ви добре що повідомили.. *В голові почалась побудова моделі поведінки у барі. Були деякі складності, але усі вони вирішувались. Окрім, звичайно, наряду друзів зі значками аврорів. Або випадкових знайомих. Хоча ні, останнє теж легко вирішувалось.* //Отже, свій дар екстравертності чи як там кажуть маглопсихологи, треба використати наповну// - А який саме ефект буде? Щоб побачити раніше, ніж інші і правильно направити у філіал.. *Единий ефект, який спадав на думку хлопцю, була діарея. Знаючи почуття гумору Пейна - це була діарея. Єдине, що могло дійсно відволікти від роботи - це діарея. У дивному світі ми живемо.* //При Алвісіді, схоже, не всі могли попросити допомоги, але ось при діареї...це ж просто один з вершників апокаліпсису!// *Хмикнувши знову, він відповів на погляд Пейна посмішкою.:* - Зрозумів. Гарячий напій в пріорітеті. Неалкогольний напій в пріорітеті. Дізнатися про алергію. До речі, що робити, якщо таки має алергію? повертатися за новою штукою? *Джек підсунувся ближче до краю крісла і забрав зі столу знайдені ним речі - дзеркальце, візитівку та ланцюжок. Вирішивши не роздивлятися їх знову, він просто поклав їх у внутрішню кишеню. Сподіваючись, що дехто зможе пролити світло на ці речі, хлопець готувався йти.* Показати текст спойлеру -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
|
Георг Пейн |
Відправлено: Nov 2 2016, 00:17. Ролевое время: 19 день, 16 час.
|
Кабинет главного Целителя - Вместе с кофе будет еще лучше. Желчегонное.. подействует быстрее. *Пейн ухмыльнулся и сокрушенно добавил* - у него покраснеет лицо, может быть, пойдет крапивница, а потом, минут через пять, скрутит живот. Ну а если аллергия... Слушай, ну сам уже придумаешь план "Б", за что я деньги тебе... А, ну да, я же тебе не плачу. *раздраженно цокнув языком Георг пробурчал* - шляются целыми днями, не работают ни черта, откуда у всех этих людей деньги? *он бухнулся обратно в кресло главного целителя и, блаженно вытянув спину, прикрыл глаза* - Если аллергия, лучше не добавляй ничего. Можешь идти, давай, чоп-чоп. -- Облик: Желтая футболка с рисунком мандрагоры, потертые старые джинсы |
|
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Nov 2 2016, 00:50. Ролевое время: 19 день, 16 час.
|
Кабинет главного Целителя *Джек вислухав Пейна уважно. Останні інструкції були важливі. І хоча про себе він вважав, що завжди впорається з будь - яким зваданням, всеж думка більш досвітченної людини була йому важлива.* //бо дам йому ще води, а його роздує і він лусне..так собі запис у резюме// - Зрозумів Таке собі занедужання зненацька. Сподіваюсь, обійдемось без побічних дій зілля *Манкуанець уявив картину, де бармена роздуває і він перетворюється у повітряну кулю, а потім лускається десь над Ґогсмідом. МОжливо, йому вдаться вмовити перед цим переписати заклад на нього.* //а було б непогано володіти баром// - Ні, не платите. і хоча з грошими проблема, - Джек порахував, скільки гідності перед батьками в галлеонах ще залишилось, - я щось вигадаю. У вас ще ж відкрита вакансія стаджера? *Останнє він вимовив скоріше із жартом. Раніше рейвенкловець хотів працювати цілителем. Ось тільки із зілля він мав "добре" і те, тому що йому пощастило. І хоча ця профессія його приваблювала більше, ніж володіння аптечною крамницею батька, аврорат чи куди там ще йдуть після Ґогсміду, наважитись йти у Мунго він поки не міг.* //Хіба що особисто до Пейна, але в мене не витримає печінка стільки пити...// - Алергія ще більш виграшна справа, я вважаю. І хоча це трохи..небезпечно, це теж привід прийти до вас. Отже, бармена ви берете на себе, я беру його записи. Про всіх інших або щось цікаве я повідомлю. Якщо знайдете свій..альтернативний спосіб зв'язку, теж повідомте мене - з'явлюсь якомога раніше. *Дев подумки повторив план ще раз. В цілому, усі його майбутні дії на 5-% залежали від вдачі і 49% від його самого. Останній відсоток він завжди залишав на несподівані обставини. Або долю, у яку він не дуже вірив. Але він жив у світі магії і тут був шанс для "я це не планував, але непогано виходить". //що мені дійсно треба, так це чашка чаю..шкода що переведу її у мітлах на каву// - Тоді..я пішов. Сподіваюсь, скоро зустрінемось і доволі продуктивно. *Він стис пузир із зільям у руці і пішов до дверей. Відкривши їх, він на секунду замер, щоб ще щось сказати.* - В цілому, ви кльовий чувак. Я вас не підведу. *Не дочекавшись реакції цілителя, він вийшов у двері, закривши їх за собою і попрямував у бік приймальні.* -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
|
Сторінки: (209) % « Перша ... 116 117 [118] 119 120 ... Остання » | Нова тема |