Правила форуму Помощь

Модератори: .

Сторінки: (209)  % « Перша ... 116 117 [118] 119 120 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Нова тема

Филиал Больницы

, имени Св.Мунго

Филиал Больницы

Опис: Теперь в Хогсмиде было возведено ещё одно здание, и маги приобрели возможность получать медицинскую помощь.
Это одноэтажное строение выглядит совсем скромно: побелка лимонного цвета, крыша покрыта красной черепицей, несколько окон. Над дубовой дверью есть вывеска, надпись на которой гласит: "Филиал больницы им. Святого Мунго".
Войдя внутрь, вы попадаете в приемную. Вдоль стен находятся несколько кресел и кушетка, а за столом напротив входа круглосуточно дежурит один из целителей. На стене за спиной дежурного висит памятная позолоченная табличка с надписью "Благодарим сознательных жителей Хогсмида за помощь!
Робин де Безуа"
Из приемной можно попасть в три палаты и два одноместных бокса. Каждая из палат представляет собой просторную уютную комнату. Их обстановку составляет хорошая кровать, небольшой столик, личный шкафчик, небольшой холодильный сундук, умывальник. За ширмой небольшая душевая.
Также из приемной можно попасть в кабинет главного целителя. Тут стоит большой письменный стол, заваленный пергаментом и несколько кресел для посетителей. В одну из стен встроен камин.
Позади стола — небольшая неприметная дверца, за которой расположена лестница, ведущая в подвал. На потолке над лестницей прикреплены большие лампы, которые освещают пятьдесят четыре ступеньки.
В самом конце лестница упирается в еще одну дверь, запертую на ключ. За ней расположена большая и светлая комната с двумя магическими окнами. Там находится несколько котлов, множество полок с книгами и разнообразными ингредиентами для зелий, есть специальный шкаф для сушки трав и частей тел магических существ. Кроме того, в этой комнате есть высокий деревянный сейф, запертый заклинанием, в котором хранится стратегический запас зелий первой необходимости.
Входы в два небольших одноместный бокса расположены в конце приемной больницы. Магические замки на дверях срабатывают только в том случае, если кто-либо из персонала больницы дотронется до них пальцем, поэтому посторонние не могут попасть в бокс, а больные — самостоятельно покинуть его. Стены палаты оклеены бежевыми однотонными обоями, испускающими по ночам слабое белое свечение — таким образом проявляет себя магия комнаты. Пациент не сможет подойти к стене ближе, чем на расстояние вытянутой руки. Брошенные в стену предметы также срикошетят. Пол в палате паркетный, потемневший от времени. Большое окно зарешечено и, точно также как и стены, защищено магией. Одна-единственная деревянная кровать застелена светло-серым покрывалом и приклеена к полу заклинанием вечного приклеивания. Так что её едва ли удастся сдвинуть с места.
Ситуація:
АНТИАППАРАЦИОННЫЕ ЧАРЫ НА ДОМЕ
На улице справа от входной двери приклеены листовки с портретами разыскиваемых волшебников.

Модули: Астральный Круг<br>Успокаивающий Круг<br>Каминная сеть<br>Чары Non Translocation<br>Магические замки<br>Лаборатория
Мікролокація: Крыльцо (Мика Скрил), Приемная (Лина Уайт, Стэнли Пэввенз), Палата №1 (Скай Дженкинс), Палата №2, Палата №3 (Георг Пейн), Кабинет главного Целителя, Лестница, Лаборатория, Бокс №1, Бокс №2, Бокс №3, Бокс №4
І'мя хазяїна: Министерство Магии
Поточний мастер гри: Smit
Джек Дэв Стивенс
Відправлено: Oct 20 2016, 21:42. Ролевое время: 19 день, 15 час.
Раса: Человек

Кабинет главного Целителя
//Як я і гадав - починати з барів. добре//
- А щодо бармена Трьох Мітел? ви їм займетесь?
*Джек перебирав пальцями на підлокотнику крісла для відвідувачів, міркуючи що робити далі. Йому на думку спало ще одне місце, де він може дістати інформацію.*
//Рідс наче багатеньке місце, цей Рід постійно у газетах. Тому там можуть щось знати..залишилось тільки поспілкуватися.//
*Джек оцінив іронію у словах цілителя.*
- Ну, Віщун пише що потрібно писати. І вдало давить конкурентів.
//проте у Шейра є креслення радіо, на яке Віщун навряд чи зможе тиснути//
- До речі, містере Пейн..в мене є питання..трохи дивне, але доволі цікаве. У магазині Ріда я використав уламок емоцій і відбулось дещо дивне. Я чув усіх і з його допомогою, і вухами, але одну людину я чув лише вухами - уламки не уловлювали її слів. Чому так могло бути?

--
Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак.

^
Георг Пейн
Відправлено: Oct 24 2016, 00:06. Ролевое время: 19 день, 15 час.Технический пост

123
Знание магии — 24

--
Облик: Желтая футболка с рисунком мандрагоры, потертые старые джинсы
^
Георг Пейн
Відправлено: Oct 24 2016, 00:20. Ролевое время: 19 день, 15 час.

- Было бы шикарно, если бы ты подсыпал чего-то неприятного, но совершенно безболезненного бармену в напиток, а он бы и пришел ко мне сам.
*Пейн оторвался от чтива, присматриваясь, как Джек среагирует на такое предложение. Было не совсем ясно, шутит целитель или нет*
- А то почем знать, может он с ними заодно.
*Когда же Джек рассказал о своих предпочтениях в публичных местах, Георг прыснул.*
- Парень, ну ты даешь. Ты бы еще использовал его во время коитуса. Не удивительно, что аврорцы тебя окольцевали, с такими замашками.
*Его, очевидно, не очень смущало, что меньше чем минуту назад он полушутя-полусерьезно предлагал Стивенсу что-то куда более противозаконное.
Побарабанив пальцами по столу, целитель пожал плечами*
- На самом деле вариантов может быть масса. Диковинный артефакт, какие-то защитные антипрослушивающие чары, он может быть вампиром, ну или у тебя в голове вава и осколки сработали не так, как надо. А может просто силенок не хватило.

--
^
Джек Дэв Стивенс
Відправлено: Oct 29 2016, 11:57. Ролевое время: 19 день, 16 час.

*Джек хотів щось відповісти, але схаменувся, так і не відкривши рота. До нього вже дійшло, наскільки високі ставки у цій грі. Потрібно було подумати, перш ніж щось сказати Пейну, хоча вираз його обличчя натякав, що це більше схоже на перевірку, ніж на план дій.*
//підсипати щось? Це можливо і не дуже складно. Якщо він і справді з ними - ми можемо хочь якусь підказку отримати. Або це знову жарти//
- Є і інші способи змусити його прийти до вас, наприклад банальний огляд, так як він працює "в осередку інфекції",- на останніх словах Стівенс зробив наголос,- однак я сумніваюсь, що він просто закриє заклад і прибіжить до вас горлом посвітити. Але якщо йому стане трохи зле на робочому місці - тут інша справа. Тому, якщо не жартуєте - я знаю як це організувати.
*Він потиснув плечима, наче казав про звичайні речі. Хоча усередині він не був настільки впевнений.*
//Джек, ти поїхав головою. Пейну це іграшки, а усю справу робиш ти. І йому нічого не варте сказати типу "він хворий, я його не знаю. Однак не схоже на те, що він шоу організовує. Добре, замовкни, сам розберусь//
*Слухаючи цілителя, чаклун згадував ситуацію у магазині. Одночастно він будував вірогідність версій чоловіка.*
//занадто багато вихідних данних, потрібно щось випити//
*Він оглянув довкола у пошуках чогось, що нагадувало чайник чи будь яке інше пойло. Уважності йому вистачало, а ось концентрація трохи падала. Як зазвичай при мозковому штурмі.*
//Отже, п'ять варіантів. Відкидую відразу проблеми з головою. Сил мені вистачило - я почув аврора біля входу, але не почув дівчину за декілька кроків. Можливо, у крамниці були артефакти, біля прилавку, але теж сумнівно, що вони мають настільки локальну силу. Артефакт на Мел? Можливо. Чари? Малоймовірно, знову таки, або на весь магазин, або на Екві. А Екві не настільки божевільна, щоб таким гратися. Вампір? Це цікаво. Не знав, що вони таке вміють. Доволі складно уявити Мел вампіром, але.. Ця версія цікава. Потрібно дізнатися більше..//
- мм, цікаво... І як віддиференціювати? Окрім хворої голови, звичайно. Хоча я, здається, знаю як. Добре. Є ще щось, що я маю дізнатись?

Показати текст спойлеру

--
Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак.

^
Георг Пейн
Відправлено: Oct 30 2016, 00:06. Ролевое время: 19 день, 16 час.

- Я не хочу заявляться к нему с проверкой, я и так личность слишком заметная. Можно даже сказать, что ослепляющая.
*Это, казалось, навело его на какую-то мысль. Пейн еще раз взглянул на браслет парня, крякнул и поднялся*
- Во имя великой цели, значит. Ты такой уверенный. А сам не имеешь к этому отношения?
*Он на секунду навис над столом, глядя на Джека, но потом развернулся и последовал в сторону небольшой дверцы*
- Надо будет узнать, с кем они еще контактировали. Узнать, где найти этих людей, расспросить их. Подумай пока над этим, я сейчас.
*Георг достал из кармана ключ и скрылся за дверью*

--
^
Джек Дэв Стивенс
Відправлено: Oct 30 2016, 17:11. Ролевое время: 19 день, 16 час.

*Джек лише хмикнув на самозакохані слова Пейна. Він не сумнівався в кваліфікації, інтелекті та здібностях лікаря, в безмежності його сарказму, самовпевненності та гуморі. Однак, схоже Пейн не здогадувався або не хотів переймати себе думками, що і без цих самопохвал Стівенс поважає його. Захоплюватись не захоплюється, але вірить достатньо, як для людини, з яким спілкується другий раз.*
//Цікаво, скільки він рятує людей, що навіть аврори мовчать. Хоча такі, як Джагер, завжди мовчать//
*Наступні слова цілителя Джек також не спішив коментувати. Він зберігав доброзичливий вираз обличчя. Нависання Пейна трохи не розмішило його, але і цю перевірку він пройшов.*
//смішно, якщо Пейн просто розігрує мене цими перевірками. Проте, поки ми обидва їмо з цієї параноїдальної тарілки, мене це влаштовує. Хоча ось цим жартом він мою порцію їсть//
*Не бажаючи перебивати лікаря, він далі слухав інструкції. Якщо паранойя - розумовий розлад, то Пейн має до неї імунітет. Хоча, всі знають, що божевільні люди найкраще знають, як досягати мети. Але.. Що таке божевілля? Філософія.*
//знайти усіх? Окрім Катаріни і тієї дівчини я нікого і не бачив. Хоча.. Той знайомий Іл, схоже, теж має до них відношення. Троє. МакГідон. Четверо. Буде важко. Дуже важко. Потрібен алгоритм.. Мені потрібен чай і шахи //
*Пейн вийшов у кімнату "чудес" і Стівенс залишився наодинці зі своїми думками. Він відкинувся на спинку крісла і закинув голову назад. За відсутності чаю і шахів був третій спосіб зловити хвилю для роздумів. Дивлячись у стелю, він малював схеми, складаючи план дій. Пункти виникали і зникали, об'єднувались і розходились, мінялись місцями і повертались на місце. Кажуть, що подібна уява вказує на творчу особистість. Джек творчо підходив тільки до пошуку і вирішення проблем. І зараз він використовував його на весь потенціал.*
//Звернемось до часу//
*Хлопець підняв руку, щоб подивитись на годинник.*
//майже п'ята. Якщо в Аврорат краще не запізнюватись, то в мене приблизно година. Я встигну обійти центр і заскочити в Мітли. Можливо, не тільки. Потім вже піду у ломбард. Антикваріат, Рід, Зілля, Мітли. Потім інші бари. Потім вже розберусь. А якщо ще й зустріну когось з них, це просто джекпот.//
*На мить або трохи більше він заплющив очі, чекаючи поверненея Пейна.*

Показати текст спойлеру

--

^
Георг Пейн
Відправлено: Nov 1 2016, 01:41. Ролевое время: 19 день, 16 час.

*Через некоторое время Пейн вернулся, держа в руках маленький непрозрачный пузырек. Он подошел к Джеку и, передавая его, тихо сказал, инструктируя парня*
- Можно подмешать в напиток. Лучше в горячий - быстрее сработает. Лучше не в алкогольный. Предварительно выясни как-то, нет ли у него аллергии на лист энта, я не знаю уж как. А то если есть и он сыграет в ящик, будет очень некстати. А так ничего страшного с ним не произойдет.
*целитель внимательно посмотрел на Джека и, нахмурившись, спросил*
- ты все понял, ничего не перепутаешь?

--
^
Джек Дэв Стивенс
Відправлено: Nov 1 2016, 18:20. Ролевое время: 19 день, 16 час.

- Я не спав!
*Швидко відкривши очі, вимовив Джек і підняв голову. Схоже, декілька секунд тривали довше, ніж він сподівався. Дивно, але якщо він спав - він виспався за цей проміжок часу. Декілька років тому, під час навчання, за цю здібність він би багато заплатив.*
//Хоча з такою, як Шерман, можна було довго не спати//
*Взявши з рук Пейна непрозору колбочку із вмістимим, хлопець оглянув її. Він не дуже сильно розумівся на зіллях, але знав одне - немає різниці, якого кольору зілля, з ефектом це рідко має щось спільне. Тому він просто покрутив зілля між пальців, думаючи куди його заховати, щоб мати змогу швидко до нього дістатися.*
//було б непогано якось його під пасок від годинника, але не поміститься.//
*Вислухавши інструкції, Стівенс хмикнув. Дивно але..:
- Я саме думав про гарячий та неалкогольний напій. Щось типу кави. Про листя ента ви добре що повідомили..
*В голові почалась побудова моделі поведінки у барі. Були деякі складності, але усі вони вирішувались. Окрім, звичайно, наряду друзів зі значками аврорів. Або випадкових знайомих. Хоча ні, останнє теж легко вирішувалось.*
//Отже, свій дар екстравертності чи як там кажуть маглопсихологи, треба використати наповну//
- А який саме ефект буде? Щоб побачити раніше, ніж інші і правильно направити у філіал..
*Единий ефект, який спадав на думку хлопцю, була діарея. Знаючи почуття гумору Пейна - це була діарея. Єдине, що могло дійсно відволікти від роботи - це діарея. У дивному світі ми живемо.*
//При Алвісіді, схоже, не всі могли попросити допомоги, але ось при діареї...це ж просто один з вершників апокаліпсису!//
*Хмикнувши знову, він відповів на погляд Пейна посмішкою.:*
- Зрозумів. Гарячий напій в пріорітеті. Неалкогольний напій в пріорітеті. Дізнатися про алергію. До речі, що робити, якщо таки має алергію? повертатися за новою штукою?
*Джек підсунувся ближче до краю крісла і забрав зі столу знайдені ним речі - дзеркальце, візитівку та ланцюжок. Вирішивши не роздивлятися їх знову, він просто поклав їх у внутрішню кишеню. Сподіваючись, що дехто зможе пролити світло на ці речі, хлопець готувався йти.*

Показати текст спойлеру

--

^
Георг Пейн
Відправлено: Nov 2 2016, 00:17. Ролевое время: 19 день, 16 час.

- Вместе с кофе будет еще лучше. Желчегонное.. подействует быстрее.
*Пейн ухмыльнулся и сокрушенно добавил*
- у него покраснеет лицо, может быть, пойдет крапивница, а потом, минут через пять, скрутит живот. Ну а если аллергия... Слушай, ну сам уже придумаешь план "Б", за что я деньги тебе... А, ну да, я же тебе не плачу.
*раздраженно цокнув языком Георг пробурчал*
- шляются целыми днями, не работают ни черта, откуда у всех этих людей деньги?
*он бухнулся обратно в кресло главного целителя и, блаженно вытянув спину, прикрыл глаза*
- Если аллергия, лучше не добавляй ничего. Можешь идти, давай, чоп-чоп.

--
^
Джек Дэв Стивенс
Відправлено: Nov 2 2016, 00:50. Ролевое время: 19 день, 16 час.

*Джек вислухав Пейна уважно. Останні інструкції були важливі. І хоча про себе він вважав, що завжди впорається з будь - яким зваданням, всеж думка більш досвітченної людини була йому важлива.*
//бо дам йому ще води, а його роздує і він лусне..так собі запис у резюме//
- Зрозумів Таке собі занедужання зненацька. Сподіваюсь, обійдемось без побічних дій зілля
*Манкуанець уявив картину, де бармена роздуває і він перетворюється у повітряну кулю, а потім лускається десь над Ґогсмідом. МОжливо, йому вдаться вмовити перед цим переписати заклад на нього.*
//а було б непогано володіти баром//
- Ні, не платите. і хоча з грошими проблема, - Джек порахував, скільки гідності перед батьками в галлеонах ще залишилось, - я щось вигадаю. У вас ще ж відкрита вакансія стаджера?
*Останнє він вимовив скоріше із жартом. Раніше рейвенкловець хотів працювати цілителем. Ось тільки із зілля він мав "добре" і те, тому що йому пощастило. І хоча ця профессія його приваблювала більше, ніж володіння аптечною крамницею батька, аврорат чи куди там ще йдуть після Ґогсміду, наважитись йти у Мунго він поки не міг.*
//Хіба що особисто до Пейна, але в мене не витримає печінка стільки пити...//
- Алергія ще більш виграшна справа, я вважаю. І хоча це трохи..небезпечно, це теж привід прийти до вас. Отже, бармена ви берете на себе, я беру його записи. Про всіх інших або щось цікаве я повідомлю. Якщо знайдете свій..альтернативний спосіб зв'язку, теж повідомте мене - з'явлюсь якомога раніше.
*Дев подумки повторив план ще раз. В цілому, усі його майбутні дії на 5-% залежали від вдачі і 49% від його самого. Останній відсоток він завжди залишав на несподівані обставини. Або долю, у яку він не дуже вірив. Але він жив у світі магії і тут був шанс для "я це не планував, але непогано виходить".
//що мені дійсно треба, так це чашка чаю..шкода що переведу її у мітлах на каву//
- Тоді..я пішов. Сподіваюсь, скоро зустрінемось і доволі продуктивно.
*Він стис пузир із зільям у руці і пішов до дверей. Відкривши їх, він на секунду замер, щоб ще щось сказати.*
- В цілому, ви кльовий чувак. Я вас не підведу.
*Не дочекавшись реакції цілителя, він вийшов у двері, закривши їх за собою і попрямував у бік приймальні.*

--

^
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (209)  % « Перша ... 116 117 [118] 119 120 ... Остання » Нова тема

[ Script Execution time: 0.1052 ]   [ 44 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 13:01:18, 15 Nov 2024 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP