Сторінки: (209) % « Перша ... 114 115 [116] 117 118 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Oct 3 2016, 00:02. Ролевое время: 19 день, 13 час.
|
Кабинет главного Целителя *Джек стримався і не підскочив від задоволення, коли Пейн, скорчивши гримасу, все ж згодився на його план. Не все так і погано у нього з котлом на плечах. І хоча у нього було декілька жартів про французів, довелось таки залишити їх при собі після такого собі міні-тріумфу.* //хмм, нащо аж у Францію?// - А де вона ще могла бути? у засобах гінієни? особистих речах? якісь прикрасі? одязі? *Стівенс не дуже добре пам'ятав шляхи передачі віспи, проте якщо через їжу, яку бармен не коштував, то скоріш через контакт.* //але нас було багатенько, і ніхто більше не заразився. Отже, щось особисте// - А, щодо сторожу. Ну, не те що б вона в нього валялася. Він викопав її у могилі родича цих Оффенбахів. Казав, що якось поручь нежить не ходить, коли цей амулет. Спочатку не хотів віддавати, типу чого це нас посилають німці, а не самі прийшли та й які в нас докази. У дівчини, Катаріни, була якась карта, яку вона показала і сторож нібито повірив. Але все ж трохи..зал..захотів вигоди до себе і попросив місячний камінь, кров піксі, здається і ще щось. Ну ми й принесли, а він ніби й сам хотів спекатись цього диску. Або нас. *Він потиснув плечами і додав.* - У дії я його не бачив. Та й ніяких відчутів від контакту з ним не отримав. Але Оффенбахи ніби-то були задоволені, навіть особисто подякували. Гадаю, вони знали що мали отримати. Ви щось чули про такі амулети? -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
Арфей (#33265) · Ситуация погоды
|
Георг Пейн |
Відправлено: Oct 3 2016, 17:09. Ролевое время: 19 день, 14 час.
|
Кабинет главного Целителя *Пейн отрицательно качал головой, когда Джек перечислял предметы, с раздражением отвечая* - да проверяли, чисто все. *он совсем откинулся на спинку стула, завалил ноги на стол, прямо на какие-то листы пергамента и уставился в потолок. Свободной рукой он делал жест, будто подбрасывал мячик вверх и ловил его.* - Идиотизм какой-то. Тебя они не нанимали, а прям лично благодарили, хотя раньше в глаза не видели. Этот сторож вроде и передает артефакт владельцу, но требует какую-то странную плату... почему взял ингредиенты, а не деньги? Да и что за ингредиенты, он что, сыворотку правды хочет варить или перепродать кому-то?.. *Пока что мужчина тоже задавал больше вопросов, чем Джек принес ответов. Это вызывало у него, как он сам утверждал, состояние "бесячего азарта"* - Нет, про амулеты я не слышал ничего. Думал вообще, что забор возле кладбища зачарован так, чтобы нежить оттуда не вылазила, а не перебьют ее всю до конца потому что Министерству забашляли зельевары, чтобы было откуда легально ингредиенты брать, лишь бы "свеженькие" не вставали. *в его голосе слышался сарказм и понять, насколько он говорил всерьез или шутил по поводу заговоров было проблематично* - Есть, конечно, варианты, что этот амулет совсем не нежить отгоняет, или что вам навешали лапши, или что Оффенбахи - простые пенсионеры-маразматики, а я конченный параноик. -- Облик: Желтая футболка с рисунком мандрагоры, потертые старые джинсы |
Serna (#5087) · Ситуация погоды
|
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Oct 3 2016, 17:48. Ролевое время: 19 день, 14 час.
|
Кабинет главного Целителя *Джек мовчки слухав Пейна, розуміючи, що краще не перебивати та не вставляти слів. Щойно він промовив вголос його думки, що Оффенбахи можливо і справді просто старигани. Але мозок рейвенкловця шукав нові аргументи, пригадуючи ще хоч якісь зачіпки.* //Пуста кімната, коли Пейн туди пішов. А ще..оо, точно, той голос..зараз згадаю, що ж я чув..// - Ммм, містере Пейн, тут така справа. Коли ми вперше зустрілись у Мітлах, саме коли бармен трохи не зіграв у ящик, я вперше побачив й Оффенбахів,представився помічником бармена. Це, до речі, одна з причин, чому вони на мене нормально реагували. Але я не до цього. Ви відправили мене перевірити кімнати і я їх знайшов. Однак після мене у кімнату пішли ви і, як я пам'ятаю, нікого там не знайшли. *Стівенс зробив паузу, щоб вдихнути повітря та дати час цілителю обміркувати його слова. Потім він продовжив.* - А коли я знову їх бачив у мітлах наступного дня, то вирішив трохи...погратися..з уламками ємоцій, думаю ви знаєте що це таке, то почув ось що..згадаю майже дослівно.. "значит, нам повезло больше, чем мы рассчитывали. Хоть можно и договориться."..однак не можу точно сказати, хто це казав, але це було сказано не у залі. Голос був доволі знайомий, але чий - теж не скажу. і ще..о, згадав! *Джек згадав свої забавки з уламками і що одного разу трохи не втратив слух? що втрачають, коли їх використовують у голосних приміщеннях?* - Оффенбахи назвали прізвище..Макгідер чи МакГідон...здається МакГідон..ви щось чули про таку людину? Вони з ним працювали, як я зрозумів. -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
|
Георг Пейн |
Відправлено: Oct 4 2016, 23:49. Ролевое время: 19 день, 14 час.
|
Кабинет главного Целителя *Пейн закатил глаза, когда Джек процитировал ту фразу и скептически фыркнул, довольно однозначно выражая свое мнение - слишком размыто и ничего не значит вообще, но когда Стивенс упомянул новую фамилию, то... Георг прекратил раскачиваться и издал задумчивое "гхмм"... Потом опустил ноги на пол, что-то соображая. Потом сел уже нормально* - а вот это.. Хм. Ну я помнил одного МакГидона, когда-то давненько работал еще в Мунго, но его оттуда поперли.. А в каком контексте упоминали, помнишь? Немного точнее? *он несколько раз сделал вращательные движения кистью, мол, напряги память* Кинь, что ли, внимательность, чтобы вспомнить что-то точнее. хотя бы 14+ -- Облик: Желтая футболка с рисунком мандрагоры, потертые старые джинсы |
|
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Oct 5 2016, 04:48. Ролевое время: 19 день, 14 час.Технический пост
|
Кабинет главного Целителя Кидок Внимательность — 19 -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
|
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Oct 5 2016, 23:41. Ролевое время: 19 день, 14 час.
|
Кабинет главного Целителя *Схоже, щось цікаве він все ж запам'ятав. Але одного прізвища було замало, потрібен був ще й контекст. А з цим вже трохи складніше.* //згадуй,, згадуй. Ти на другому поверсі, вони за столиком, розмовляють..// *Було складно, але все ж він склав в одне речення все що чув* - Оффенбах казав тій незнайомій дівчині щось схоже на "ми познайомимо вас з одним хлопчиною, з яким ми працювали, МакГідон, англієць". Більше я нічого не розчув. *Стівенс перестав опиратися на спинку та сів рівно, все більше наповнюючись інтересом.* - а цей МакГідон, він як ви був? Чи що він робив? І за що його виперли? -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
|
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Oct 7 2016, 12:41. Ролевое время: 19 день, 14 час.
|
|||
Кабинет главного Целителя
-- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
|||
|
Георг Пейн |
Відправлено: Oct 7 2016, 16:10. Ролевое время: 19 день, 14 час.
|
Кабинет главного Целителя - ого. ого-го. Вот это уже что-то. *Пейн явно был воодушевлен, услышав подобную новость и, прищурившись, начал вспоминать то, что помнил о МакГидоне* - На самом деле очень толковый был мужик, но иногда придурковатый абсолютно, без тормозов. *... про "тормоза" было несколько странно слышать от такого человека как мистер Пейн, но это его не смущало* - Поймали его на каких-то запрещенных опытах в психиатрическом отделе, хотя тут я могу ошибаться, помню, что начальство очень хотело замять всю эту тему. Но вот не находишь странным, что такое происшествие случилось в Трех Метлах, а подозрительные личности еще с высококлассным алхимиком и медиком дела водят? Только вот как теперь его найти, вот это задачка непростая... -- Облик: Желтая футболка с рисунком мандрагоры, потертые старые джинсы |
|
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Oct 7 2016, 17:18. Ролевое время: 19 день, 14 час.Технический пост
|
Кабинет главного Целителя пурум Слух — 16 -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
|
Джек Дэв Стивенс |
Відправлено: Oct 7 2016, 18:04. Ролевое время: 19 день, 14 час.
|
Кабинет главного Целителя - Воу..це..серйозно..,- протянуто відповів Джек, роздумуючи, які експерименти можна було ставити у психічному відділі. Напевно, препарати, що спотворювали психіку чи навпаки, ті, що мали вилікувати, але..ну так, вийшло, схоже не дуже.* //Схоже, дуже серйозний хлопчина..// - Тут більш цікавоте, коли вони встигли познайомитись. А щодо де знайти.. *Джек згадав свої знахідки у кімнаті, в якій жили німці раніше. Засунувши руку у внутрішню кишеню, він дістав речі і поклав їх перед пейном. Мідний ланцюжок від прикраси, дивне дзеркальце та візитівку "Лобмард У Джексона"". * - Я трохи понишпорив у кімнаті німців, - він намагався не дивитися на обличчя Пейна, бо відчував, що той посміхнеться. А він поки цим не пишався, - не знаю, як давно вони виїхали і чи це вони, але ынших речей я не знайшов. Вызитывку я знайшов у маглівській книзі, а дзеркальце і ланцюжок у шухлядах. Білш нічого цікавого, на мій погляд. *Намагаючисьне вдивлятись у реакцію цілителя, Джек почув стук. Повернув голову до вікна, він побачив сову з газетою у дзьобі.* - О, у вас там сова. Здається Пророк. Пустити? -- Облик: Синяя клетчатая рубашка, поверх которой надета темно-серая куртка. Темно-синие джинсы. На лице ссадины. На спине - небольшой рюкзак. |
|
Сторінки: (209) % « Перша ... 114 115 [116] 117 118 ... Остання » | Нова тема |