Сторінки: (38) % « Перша ... 32 33 [34] 35 36 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Кровавая графиня |
Відправлено: Oct 2 2014, 10:16
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Угу. И мозгов у него,как у шпалы. Ничего личного,друзья,просто мое мнение. |
|
Три рубля |
Відправлено: Oct 2 2014, 10:18
|
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Мозгов у него достаточно, и я против неправильных мнений. |
|
Маршал Кактус |
Відправлено: Oct 2 2014, 12:00
|
||
Offline Мастер Стать: Чаклун VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 549 Користувач №: 88448 Реєстрація: 9-September 14 |
А что в этих интервью рассказывыается что-то глобальное? Книга спокойно живет своей жизнью без всяких интервью. Показати текст спойлеру |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Oct 2 2014, 12:51
|
||||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
угу :).
В тему? Дамблдор-гей нормальний поворот, логіка закручена, та все ж присутня. просто то така "надстройка", сюжет не ламає, а деякі моменти я не можу толково пояснити без цього факта. Додано через 2 хвилин
І емоційний "як зубочистка". Драко, правда, не кращий у цьому плані. То й не дивує, що Герміона обрала більш порядного і щирого.Хоча й більшого телепня. |
||||||
|
Три рубля |
Відправлено: Oct 2 2014, 14:13
|
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
ИМХО, Дамблдор всё-таки не совсем гей. Иначе бы он не краснел от комплиментов Помфри. Додано через 2 хвилин Драко всё-таки поэмоциональнее Рона будет, и прямым его никак не назовёшь. |
|
Маршал Кактус |
Відправлено: Oct 2 2014, 14:21
|
||
Offline Мастер Стать: Чаклун VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 549 Користувач №: 88448 Реєстрація: 9-September 14 |
И не заигрывал бы так усиленно с Макгонагалл. :-[ :-[ :-[ |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Oct 2 2014, 14:30
|
||||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Я не так про прямоту,як про схильність до співчуття. Якщо Рон - ще не остаточно втрачений для суспільства персонаж, то Драко я бачу досить таки зацикленим на собі, чудовому, більше, ніж будь-коли був Рон. Додано через хвилину
Але ж "совсєм нє" - теж не про нього? Додано через 2 хвилин
Ну,компліменти він говорить Мінерві, а от обніматись лізе до Северуса або до Гораса :D |
||||||
|
Три рубля |
Відправлено: Oct 2 2014, 16:49
|
||
Конечно. Я просто так понимаю, то был юношеский платонический порыв. А Минерва сильно младше него. |
||
|
Mystique |
Відправлено: Oct 4 2014, 04:13
|
||||||
Offline Мерлиновы тапки Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9228 Користувач №: 64141 Реєстрація: 15-September 11 |
А человек у нас уже не может краснеть, когда ему просто приятно то, что говорят о нем собеседники? Это срочно надо записать в психологический учебник по поведению. Такое открытие перевернет науку.
Что-то не помню, чтобы так было что-то свыше дружеских бесед и подколов. Либо цитаты из книг давайте, либо не утверждайте того, чего не было на самом деле.
Гениально! Т.е. вы верите одному творению пера автора, но не верите другому? |
||||||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Oct 4 2014, 09:08
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Раз Роулинг сказала,что Дамблдор-гей,значит нам надо с этим смириться. Кстати,я ничего не имею против геев,и мое отношение к Дамблдору из-за этого факта не изменится. |
|
Сторінки: (38) % « Перша ... 32 33 [34] 35 36 ... Остання » | Нова тема |