Сторінки: (23) % « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 26 2014, 15:46
|
||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Власне, через те й розділила на окремі точки. :)
У чому ж він каявся? У дурості, чи у зраді - більше? |
||||
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 27 2014, 08:38
|
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
В глупости — это не раскаяние... |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 27 2014, 12:39
|
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Три рубля, знаю людей, для ких лише таке каяття й існує. То ж у Вас виходить, що з одного лише переляку, Пітер мусив зробити немало моторошних речей? А тоді вирішив, що каяття його не врятує, й продовжив? |
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 28 2014, 11:20
|
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
А раскаяние его бы спасло? Сириус гнался за ним с вполне определённым намерением. |
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 28 2014, 11:25
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Раскаяние для Сириуса было бы лишь проявлением трусости. |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 28 2014, 15:41
|
||||
Ну... від смерті - для тюрми - й то за великого везіння.
Для мене, мабуть, теж. То що ж у нас виходить, шановні? Пацюк накапостив, потім з великого переляку розбудив заново велике зло. й накоїв "величних і жахливих" (для свого рівня) нептребств. А все тому, що не наважився на "жахливий, але величний" жертовний крок - лишитись на боці Ордену. В котрий, холєра його зна, чи й хотів насправді вступати. (Три рубля, Маріета Еджкомб передавала вітання) |
||||
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 29 2014, 05:38
|
А ещё он Поттера не смог убить. Ох, не трогайте Мариэтту, мне её и так жалко )-: |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 29 2014, 15:35
|
||
Тобто не остаточно втратив совість? Може... А Ви не бачите паралелі з Маріетою? Коли пересічного хуторянина (чи то школярочку) примусово або "за компанію" тягнуть у герої чи то "герої", при тому, не якась там державна пропаганда чи високе керівництво, а власне оточення, друзі-приятелі - дешевше й прогнозованіш буде дати мавпі гранату й постояти яку годину поруч. Та й для здоров`я безпечніше. Якщо Орден НЕ БУВ саме СВІДОМИМ вибором Пітера, лише це й пояснює скоєне. Не скажу, що виправдовує,. |
||
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 30 2014, 11:28
|
У Мариэтты несколько другая ситуация — у неё мама "в стане врагов". |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 30 2014, 15:56
|
Ну, про переконання родичів Пітера ми не знаємо абсолютно нічого. Так що паралелей може бути більше, ніж нам з Вами здається. Врешті, й Маріета, напевне, теж сто разів встигла подумати: "навіщо я туди поперлась!?" - і про збори Дамблдорової Армії, і про візит до Амбридж. |
|
Сторінки: (23) % « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » | Нова тема |