Сторінки: (23) % « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 24 2014, 09:52
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Ну, переляк він логіку вимикає. Що заважало Пітеру зробити те, що Ви кажете раніше? Одразу по зникненні Лорда? Чи то по-Вашому, у Пітера були якісь амбіції, котрі він приховував, чекаючи у правильному місці зручної нагоди? |
||
|
Мелания Кинешемцева |
Відправлено: Jul 24 2014, 09:56
|
Offline Ипохондрия Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2175 Користувач №: 78410 Реєстрація: 17-January 13 |
У Питера интересный случай:абсолютный эгоист с нулевой самооценкой. Его поступки продиктованы стремлением уберечь шкурку, но он настолько не уверен в себе, что согласен терпеть что угодно - иначе его просто растопчут. Но профит от своего положения он по крайней мере в юности вполне ловил: милостью друзей выучился анимагии и имел возможность насладиться чужим унижением. |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 24 2014, 09:58
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Так, кеп! Пітер мав добрих учителів, серед них не на останньому місці мародери. Втім, щойно набралось хоч півдесятка народу з особливо довірених рил, як Пітер опинився шпигуном при Снейпі, у ролі його ж слуги. Складно? Безперечно. Небезпечно? Так. Та чи то НАЙскладніше, НАЙнебезпечніше з можливих варіантів? Сумніваюсь, що Волдеморт так вважав. |
||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 24 2014, 10:08
|
||
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
И не он один был такой. Игорь Каркаров разве не такой? |
||
|
Мелания Кинешемцева |
Відправлено: Jul 24 2014, 10:12
|
||
Offline Ипохондрия Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2175 Користувач №: 78410 Реєстрація: 17-January 13 |
Каркарова сложно понять. Своих он сдал после пребывания у дементоров, а это не фунт изюма. |
||
|
Korell |
Відправлено: Jul 24 2014, 10:35
|
||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Не только! Вспомним послужной список Питера: 1) оглашение и, видимо, пытки Берты Джоркинс. 2) освобождение Крауча-младшего 3) оглушение Крауча-старшего (это Вам не фунт изюма - оглушить мага равного Барти-старшему). 4) проведение обряда возрождения Волдеморта. Вырисовывается образ сильного, коварного и опасного темного мага. |
||
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 24 2014, 11:47
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Неправда. |
||
|
Korell |
Відправлено: Jul 24 2014, 12:15
|
||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Стал бы абсолютной эгоист с нулевой самооценкой выполнять такие опасные операции, как захват Берты, разоружение одного Крауча и освобождение другого? И пожертвовал ли бы руку абсолютный эгоист? |
||
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 24 2014, 12:16
|
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
И дрогнула бы у него рука в последний, в самый последний момент? |
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 24 2014, 14:20
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Если бы я была на месте Питера,то не смогла бы отрезать себе руку. Жуть! И вообще я думаю многие несправедливы к нему. Он ведь на гриффиндор попал,значит что-то в нем есть. |
|
Сторінки: (23) % « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » | Нова тема |