Сторінки: (24) % « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Korell |
Відправлено: Jul 22 2013, 16:03
|
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Предлагаю все же вернуться к обсуждение не моральных качеств Гермионы, а ее волшебных способностей и талантов. |
|
vorovkavremeni |
Відправлено: Jul 24 2013, 14:56
|
Offline Сарказм - это наглость, получившая образование (с) Стать: Метаморфомаг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 275 Користувач №: 80368 Реєстрація: 22-April 13 |
Как по-мне, на фоне Риддла и Снейпа она выглядела бы так же, но ей приходилось бы прикладывать для этого значительно больше усилий |
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 18 2014, 07:10
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Нет,я не думаю,что Гермиона-талантливая волшебнца. На фоне Риддла,или Снейпа она бы проиграла. У Гермионы тяга к знаниям,прекрасная память,но этого недостаточно для звания великой волшебницы. Знания нужно уметь применять на практике. |
|
Мелания Кинешемцева |
Відправлено: Jul 18 2014, 16:34
|
Offline Ипохондрия Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2175 Користувач №: 78410 Реєстрація: 17-January 13 |
Она и умеет, замечу. Из половины передряг Трио выбралось именно благодаря этому её умению. Другое дело - творческой жилки у Гермионы действительно нет. Она исполнитель, а не сочинитель. Но её огромное трудолюбие - уже повод её уважать. |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 18 2014, 17:33
|
||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Ну, багато хто вмів це краще? Якщо на секунду забути про Непростимі прокляття й протистояння ховчику (у непростих для підлітка обставинах, що не мали відношення до екзамену), всі інші чари у неї виходили чудово.І не забувати б, дівчині 12...18 років! (Ну хай накрутила хроноворотом ще пару місяців) А порівнюють з дорослими, досвідченими, наймолодшому, Снейпові, під 40. Вона якраз їх чудово застосовувала, знання. Якщо згадаємо поєдинки з битви га Гогвортс, то Герміона на одній трансфігурації парочку смертежерів, як знавіснілих собацюр, прибила. А безпека всієї експедиції за горокрасами? Та без її заклять хлопці за пару днів спалилися б! А те, як вона з-під носа Волдеморта Гаррі витяга? Якщо це - невміння, покажіть мені вмілих!
Точно! Знаєте, мій дід казав, що половина проблем сучасних інженерів і техніків у тім, що тягнуться до розробки нового й концептуального при небажанні знати стандартні способи вирішення типових технічних завдань. Як чаклунка, Герміона такий собі "інженер", завжди здатний доречно притулити вже кимось придумане до конкретної ситуації. Додано через 4 хвилин З чого ніфіга не випливає,що Герміона не здатна вигадувати оригінальні речі. Просто книги не гумові :) |
||||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 18 2014, 20:22
|
||
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Я Гермиону уважаю за это и понимаю ее стремление быть лучше всех. Но Гермиона не очень быстро действует,а на войне это важно. |
||
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 19 2014, 07:04
|
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
А вот нет у неё тяги к знаниям, самоценности они для неё не имеют. Только как средство. |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 19 2014, 07:11
|
||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Хоч один приклад, будь ласка. І як уже про війну, то не з першого класу, де вона сірники шукала замість чарами хмиз запалити.:) А, так би мовити, з фронту
А це принципово? От сміху ради, великі відкриття чи винаходи Томаса Ріддля й Албуса Дамблдора - згадаєте? А обидва ж - великі чарівники, нє? |
||||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jul 19 2014, 07:19
|
||
Ну,почему? Гермиона же не только школьную программу изучала,а еще и читала книги для «легкого чтения». Значит хочет знать о волшебном мире больше. |
||
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 19 2014, 10:28
|
||||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Опять же, она накапливает знания для ответов на уроках, а не потому, что её терзает жажда познавать.
Об открытиях Тома я целую тему создал. А Дамблдор... Ну, способы использования драконьей крови. Наверняка и ещё куча всего. |
||||
|
Сторінки: (24) % « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ... Остання » | Нова тема |