Сторінки: (43) % « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Віхола |
Відправлено: Mar 23 2007, 13:27
|
Offline Профессионал Стать: Чародій II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 216 Користувач №: 25689 Реєстрація: 26-January 07 |
fenris ulfrsen, привіт! Ти ще вчитель Гогвартсу чи ні?)) (Вибачте, що пишу тут не по темі, але вже місяць роботи із Тлумачення Рун не перевіряються.) Скупчилося чимало незадоволених цим учнів. А на приватні повідомлення і на повідомлення у кабінеті учителя ти не відповідаєш. |
|
Blumella |
Відправлено: Mar 23 2007, 13:29
|
||
Offline И люди называют ЭТО красивым?? Чаклун IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2690 Користувач №: 11675 Реєстрація: 9-January 06 |
а можешь описать бутылочку? :) запах весьма привлекательный. Может подделка?А может и нет. |
||
|
Віхола |
Відправлено: Mar 23 2007, 13:31
|
||
Offline Профессионал Стать: Чародій II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 216 Користувач №: 25689 Реєстрація: 26-January 07 |
Щодо сексуальності запаху, то наукою давно доведено, що для кожного цей запах індивідуальний)) Немає такого парфуму, який подобався б усім. Може хтось може посперечатися з відомими вченими і вже захистив на цю тему дисертацію?)) Додано через 4 хвилин
Blumella, )))) ...може треба просто менше парфуму на себе наливати, тоді й носами не будуть крутити?)) (жартую) |
||
|
Элизабет |
Відправлено: Mar 23 2007, 13:56
|
Offline Нимфетка Стать: Метаморфомаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2140 Користувач №: 111 Реєстрація: 28-May 06 |
Blumella, я в магазине на себя прыскала, так что вряд ли подделка. А бутылочка их обычная, розовая фарфоровая. |
|
Meteora_Kate |
Відправлено: Mar 23 2007, 14:01
|
Offline crazy Стать: Підмайстер VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1660 Користувач №: 15245 Реєстрація: 12-April 06 |
ГИПНОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ, мои любимые |
|
blackberry |
Відправлено: Mar 25 2007, 14:54
|
Offline yeah, do it again! Стать: Кудесник XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1359 Користувач №: 9521 Реєстрація: 17-November 05 |
Я вапще в духах ничего не понимаю =prankster2= Когда шла себе духи покупать взяла с собой одноклассницу, она чет подбирала ,я нюхала =prankster2= нанюхала сипе Escada [Rockin`Rio], есть такие маленькие флакончики в "палочках", мне и такого хватит) Пригодятсо =prankster2= Запах прикольный.. главное и мне и подруге понравилось) |
|
Aaliyah |
Відправлено: Mar 25 2007, 15:18
|
||||
Offline Чешская Королевна Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4374 Користувач №: 10484 Реєстрація: 17-December 05 |
а мне запах пиктусина напоминает мне зелёные Lacoste больше нравяцца
сиреневенькая такая, ну кароче вот так выглядит :D сегодня в Летуале была и понюхала духи J Lo - это самый дерьмовый запах который я когда нюхала... ничего более приторного наверно придумано не было. |
||||
pandor.a |
Відправлено: Mar 25 2007, 16:22
|
Offline хочу, чтоб ты наконец-то меня испугалась(с) Rosetau Стать: Підмайстер X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1357 Користувач №: 10208 Реєстрація: 10-December 05 |
Aaliyah, ай ай, это мои духи!!! уже половину такой вот баночки выхлебала) а щас пользуюсь cacharel Promesse. Мне они ужас как нравятся! Додано через 3 хвилин а еще мну сейчас нра духи Boss Femme. недавно такие тете подарила, так теперь самой захотелось) |
|
Aaliyah |
Відправлено: Mar 25 2007, 16:26
|
Offline Чешская Королевна Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4374 Користувач №: 10484 Реєстрація: 17-December 05 |
сОтОнА_В_юПке, а какой у них запах, у cacharel? |
Грязный Гарри |
Відправлено: Mar 25 2007, 16:27
|
||||
Offline хамовитый молодой человек Стать: Чудотворець IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1554 Користувач №: 11263 Реєстрація: 2-January 06 |
Ручка что ли? они такие по переходам продаются. это палево полное)) в украине можно быть более менее уверенным в качестве если берешь духи в брокарде. а вапще дютифри рулит. там почти 100% качество и дешевле. Додано через 4 хвилин
это такие розовые, самые новые от босса? |
||||
|
Сторінки: (43) % « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » | Нова тема |