Сторінки: (21) % « Перша ... 10 11 [12] 13 14 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Колибря |
Дата Jun 24 2014, 17:01
|
Offline Всеведающий Стать: Чародій VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6302 Користувач №: 62430 Реєстрація: 8-August 11 |
Я бы ничего не выбрала, жила бы как обычная волшебница |
|
Violetta Potter |
Дата Jun 25 2014, 08:52
|
Offline Мудрец Кудесник V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1371 Користувач №: 87271 Реєстрація: 29-May 14 |
Я бы выбрала мантию, надел ее и ты человек-неведимка ^_^ ^_^ |
|
Роуз Ленес |
Дата Jun 26 2014, 16:53
|
Offline Новичок Стать: Сквиб IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4 Користувач №: 87600 Реєстрація: 26-June 14 |
Мантия. Максимально безвредно для окружающих, не вызывает привыкания и мании величия. Ну и во многом полезно, да. ;) |
|
Инесса Веласкес |
Дата Jul 31 2014, 18:45
|
Offline Посланная к лешему Стать: Магістр IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 541 Користувач №: 88018 Реєстрація: 31-July 14 |
Проголосовала за вариант - ничего. От судьбы не уйдешь, если суждено утонуть или еще что, то так тому и быть. Но мне очень импонирует вариант с мантией. По своей сути она очень полезная вещь. |
|
Lada.Gornostaj |
Дата Aug 1 2014, 06:02
|
||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
З точністю до навпаки.Всі три по суті й по факту є спокуса й обман.Втім, ні. Камінь би взяла, щоб знищити. Чому - вже писала.
Ну, й багато вона Дамблдору допомогла? Насправді цікаво з тими дарами. У христинському міфі (а Ровлінг таки танцює навколо нього) ми маємо золото - символ влади (мудрого, хто не зброєю й смертю доводить свою силу) ладан - символ служіння миро - символ страждання й смерті А тут Паличка, причому Старша - символ... правильно, влади, до того ж найгрубішого прояву, влади через силу. Мантія-невидимка - спосіб, очевидно, уникнення (служіння, відповідальності й усього небажаного, вчинки без закономірних наслідків) Воскрешаючий камінь - ну, кеп Очевидність озвірів і не буде пояснювати. То ж авторка недарма показує, що ці дари у найвідповідальніший момент або не працюють, або ж мусять бути відкинуті.Так-так, включаючи камінь. Бо не камінь воскресив Поттера, та й не так камінь, мабуть, як пам'ять воскресила образи дорогих йому людей. Так що я б ставила інше питання: від якого з дарів найбільше шкоди? |
||||
|
Барселона |
Дата Aug 1 2014, 16:10
|
Offline Мастер сливов Стать: Великий чародій I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1855 Користувач №: 86778 Реєстрація: 22-April 14 |
мантия |
|
Цезарь Салат |
Дата Aug 7 2014, 10:20
|
Offline Мастер Стать: Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 624 Користувач №: 87140 Реєстрація: 19-May 14 |
Да все, наверное. Почему бы всех трех нельзя? |
|
Фей Крёстный |
Дата Aug 9 2014, 12:17
|
Offline европейские штучки Стать: Великий чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4707 Користувач №: 87808 Реєстрація: 13-July 14 |
Внезапно, но мне хочется Бузинную палочку. Хоть я и не люблю ее за многие вещи, но лишь ее наличие мне будет приятно. Использовать не собираюсь. Камень ни о чем. Мантия мне не нужна. |
|
Девушка Мориарти |
Дата Aug 10 2014, 14:37
|
Offline Я девушка VIP, а ты, Римус влип. Стать: Чарівник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 27 Користувач №: 87896 Реєстрація: 20-July 14 |
Я бы хотела чтобы у меня была мантия |
|
MaVerick |
Дата Aug 17 2014, 06:11
|
Offline Мастер Стать: Чарівник I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 972 Користувач №: 88146 Реєстрація: 10-August 14 |
Я бы взял, наверное, бузиную палочку. Но с другой стороны, это надо будет хранить в тайне, ибо, если кто узнает, это будет предметом зависти, и я могу окончить жизнь с ножом в спине... Мантию неведимку не хотел бы брать - не вижу практического применения, как и у камня. |
|
Сторінки: (21) % « Перша ... 10 11 [12] 13 14 ... Остання » | Нова тема |