Сторінки: (11) # « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
gamma zeta die |
Відправлено: Oct 6 2016, 14:11
|
Offline неведьма Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2653 Користувач №: 25060 Реєстрація: 12-January 07 |
KAJIb9IH, я більше перчинки фаршировані люблю =give_heart= |
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Oct 6 2016, 17:00
|
||
Offline *** Стать: Архимаг VI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 4076 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 |
Те саме)) Але і голубці норм заходять) |
||
|
gamma zeta die |
Відправлено: Oct 6 2016, 20:43
|
Offline неведьма Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2653 Користувач №: 25060 Реєстрація: 12-January 07 |
А взагалі, я великий фанат домашніх пельменів :lol: І Флоріанна також :wub: |
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Oct 7 2016, 04:36
|
||
Offline *** Стать: Архимаг VI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 4076 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 |
Ну це взагалі окрема тема для розмови,теж їх дуже люблю) Магазині не так смакують,а от домашні) |
||
|
Sherlocked |
Відправлено: Oct 13 2016, 21:15
|
Offline Мастер флуда Стать: Архимаг I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 11101 Користувач №: 44969 Реєстрація: 31-December 08 |
те вiдчуття, коли завтра будеш лiпити пельменi :yn_masquerade: |
|
kin_sley |
Відправлено: Mar 9 2017, 14:13
|
Offline Мудрец Великий маг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1038 Користувач №: 14589 Реєстрація: 25-March 06 |
Вчора вареник ліпив. Тільки в процесі згадав, що немає сала на шкварки :( Проте цього разу не забув купити качалку, минулого разу розкатував варениці пляшкою з-під вина) |
|
Зенык |
Відправлено: Aug 2 2017, 14:15
|
Offline где-то здесь Стать: Великий чарівник III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9436 Користувач №: 56874 Реєстрація: 27-December 10 |
monad, з картоплею? так там шкварка не помішає. Люблю щн вареники з вишнями - смакота. |
|
тиховій |
Відправлено: Aug 2 2017, 14:43
|
||
Offline Remplis ton coeur d'un vin rebelle Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1703 Користувач №: 95794 Реєстрація: 12-January 17 |
Трохи сміюся. Пляшка з під вина, то діло, так)) Фламенко, а як щодо полуниці? У мене от до фруктової начинки двояке ставлення. І люблю, але сік... легше з картоплею приготувати. Хтось тут полюбляє овочеві котлети/сарделі? Горох, морква, цибуля та трохи чечевиці? Як на мене, то достатньо поживні і смачно. Хоча й сумніваюсь, що то чисто українська кухня. О, ще хотілося поцікавитися, чи куштували ви колись голубці в листі салату? Я от перший раз скуштувала, якесь дивне враження, якщо чесно. |
||
|
Зенык |
Відправлено: Aug 2 2017, 18:03
|
Offline где-то здесь Стать: Великий чарівник III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9436 Користувач №: 56874 Реєстрація: 27-December 10 |
Полуниця ммм. смакота позитивно. Гремучая ива, так вона витікає, але коли ліпить порційно то не так інтенсивно. Не так давно ліпила з вишнями. 6 вареників на пару. 10 хвилин читаю книжку. Потім ліплю знов шість на зміну. Якось так. Голубці в листі салату? Ніііколи. А де це тебе пригощали ними? Це так ліплять чи просто капустки не було і прийшлось аварійно загортати фарш в те що було під рукою. :D Овочеві люблю оладки з картоплі, кабачка, моркви... Котлети люблю з мясом. |
|
тиховій |
Відправлено: Aug 2 2017, 19:18
|
Offline Remplis ton coeur d'un vin rebelle Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1703 Користувач №: 95794 Реєстрація: 12-January 17 |
О, а це ж ідея, реально краще малими порціями. Тю, щось мене переглючило: завжди ліплю усі вареники одразу, як і картопляні. Дякую за пораду. Та і не куштуй, бо то не дуже смачно. Взагалі, запарювати листя салату - погана ідея. В гості ходила і мене такою стравою нагодували, сказали, що то якийсь старий український рецепт(як на мене, то вигадки) хд. Ось так я і зрозуміла, що не великий фанат старовинних рецептів. А я от не знаю, чи то так готую, чи що, але картопляні оладки та деруни не дуже полюбляю. З кабачків і моркви - так. Смачно і поживно) А гарбузова каша? Не можу її їсти, хоч убийте. Сирий гарбуз їм без проблем, майже як моркву, а от каша, чи сік, це занадто (в Хогвартсі померла б без чаю). |
|
Сторінки: (11) # « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » | Нова тема |