Сторінки: (11) # « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
gamma zeta die |
Відправлено: Apr 2 2016, 11:48
|
Offline неведьма Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2653 Користувач №: 25060 Реєстрація: 12-January 07 |
Фламенко, а я от борщ не дуже люблю (мабуть, тому шо з Донбасу, лол) |
|
Зенык |
Відправлено: Apr 18 2016, 14:42
|
||
Offline где-то здесь Стать: Великий чарівник III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9436 Користувач №: 56874 Реєстрація: 27-December 10 |
gamma zeta die, а от в містечку де я живу теж не дуже люблять борщ. Взагалі коронна страва - капусняк. Хоча до Києва як то кажуть рукою подати. Так що
це просто смак. |
||
|
Фея кленового сиропа |
Відправлено: Apr 20 2016, 10:46
|
||
Offline Мастер флуда Стать: Верховний чародій X Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 31823 Користувач №: 30627 Реєстрація: 23-July 07 |
Я аж зареготала. =)) Я теж не люблю борщ, але я не з Донбасу. |
||
|
Зарезанный одуванчик |
Відправлено: Aug 13 2016, 23:25
|
Offline Мастер двойной игры © Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 15496 Користувач №: 39665 Реєстрація: 28-May 08 |
Навіщо я зайшла в цю тему в півчетвертої? Т_Т Навчить хтось мене голубці робити, я рукодуп)) |
|
gamma zeta die |
Відправлено: Aug 14 2016, 14:43
|
Offline неведьма Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2653 Користувач №: 25060 Реєстрація: 12-January 07 |
джусси пусси, ніколи не робила самостійно, але подруга ділилась враженням. Каже, що це дуже складно) |
|
Маленький Хитрец |
Відправлено: Aug 15 2016, 18:11
|
Offline My honor - loyalty Стать: Чудотворець V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 297 Користувач №: 92981 Реєстрація: 1-January 16 |
gamma zeta die, складно на стелі спати, а робити голубці пльове діло)) Уж мені повір) |
|
Зенык |
Відправлено: Aug 15 2016, 18:50
|
Offline где-то здесь Стать: Великий чарівник III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9436 Користувач №: 56874 Реєстрація: 27-December 10 |
джусси пусси, головне, як мене вчили, потрібно спочатку добавить пережарену моркву і цибулю до рису. Перемішать. Щоб рис *взяв* масло. А вже потім додавать мелене мяско. А далі по рецепту ваять. Це нескладно. |
|
Aphex |
Відправлено: Sep 22 2016, 22:02
|
||
Offline Опытный пользователь Стать: Чарівник початківець X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 72 Користувач №: 90341 Реєстрація: 20-February 15 |
є таке |
||
|
gamma zeta die |
Відправлено: Sep 23 2016, 15:57
|
||
Offline неведьма Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2653 Користувач №: 25060 Реєстрація: 12-January 07 |
Насправді, мені не доводилося навіть допомогати у їх приготуванні. Тому я нічого взагілі не знаю про їх приготування =smile_cry= |
||
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Oct 5 2016, 21:21
|
||
Offline *** Стать: Архимаг VI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 4076 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 |
Їх не тяжко готувати)була б в наших краях то в кожній хаті жінка вміє готувати)правда їх не так і часто готують більше по святах) |
||
|
Сторінки: (11) # « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » | Нова тема |