Сторінки: (11) # « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
гитик |
Відправлено: May 12 2013, 06:58
|
||||
Offline NOTRE JOUR VIENDRA Великий магістр XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 5462 Користувач №: 77316 Реєстрація: 8-December 12 |
Це турецька страва, запозичена українцями, вірменами та греками.
Так :D Ось це сальце: Дуже полюбляю українську кухню. Вареники з картоплею, капустою, сиром, з вишнею (закапала вже слина). Я як побачу ті вареники так і трусить мене - так хочеться попоїсти, куди там тому Пацюку до мене :D : |
||||
|
Фея кленового сиропа |
Відправлено: May 14 2013, 14:10
|
Offline Мастер флуда Стать: Верховний чародій X Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 31823 Користувач №: 30627 Реєстрація: 23-July 07 |
Marcel Albert, це справді САЛО?! Ой, фу, не треба таке показувати. :afraid: |
|
гитик |
Відправлено: May 16 2013, 03:06
|
||||
Offline NOTRE JOUR VIENDRA Великий магістр XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 5462 Користувач №: 77316 Реєстрація: 8-December 12 |
Ні, там замість сала така смачна собі помадка.
Чому?)) Це ж класика! Ще трошки класики: Поклали шальовки соснові, Кругом наставили мисок; І страву всякую, без мови, В голодний пхали все куток. Тут з салом галушки лигали, Лемішку і куліш глитали І брагу кухликом тягли; Та і горілочку хлистали... Тут їли рознії потрави, І все з полив'яних мисок, І самі гарнії приправи З нових кленових тарілок: Свинячу голову до хріну І локшину на переміну, Потім з підлевою індик; На закуску куліш і кашу, Лемішку, зубци, путрю, квашу І з маком медовий шулик. І кубками пили слив'янку, Мед, пиво, брагу, сирівець, Горілку просту і калганку, Куривсь для духу яловець. Бандура горлиці бриньчала, Сопілка зуба затинала, А дудка грала по балках; Санжарівки на скрипці грали, Кругом дівчата танцьовали В дробушках, в чоботах, в світках. |
||||
|
гитик |
Відправлено: May 21 2013, 18:01
|
Вгадайте що я зараз куштую? Вареники з полуниці! Мрррр. Смакота. |
|
Remiona |
Відправлено: May 29 2013, 07:40
|
Offline I want summer. No school, no worries, long nights and amazing me Стать: Чарівник III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 41 Користувач №: 79016 Реєстрація: 19-February 13 |
А я люблю вареники з капустою)) Моя бабуся завжди їх робить, коли я до неї приїзджаю))) :D :D :D |
Малюк |
Відправлено: May 29 2013, 12:58
|
Offline Всеведающий Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 9922 Користувач №: 18144 Реєстрація: 21-June 06 |
Кейтли Харвел, з самою капустою? бррр... =cry1= а я ось люблю вареники з чорницею. :skype_sun: |
|
гитик |
Відправлено: Jun 5 2013, 01:59
|
||||
Що ви таке кажете? Найсмачніше вареників з вишнею не існує вареників! До того ж кісточками з вишень можна стріляти у сусідів |
||||
|
Неисправная Север |
Відправлено: Jun 7 2013, 19:29
|
||
Offline Мы просто пыль на пузе времени... Стать: Метаморфомаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 195 Користувач №: 73530 Реєстрація: 2-July 12 |
Ось у цьому а з тобою згодна на всі 100%!! От тільки ми без кісточок вишні беремо. Тай не дуже то чемно кісточками кидатись, і одяг потім брудний... Зі страв мені і піца и суші смакують, та щодня ними харчуватись я б не ризикнула. Я взагалі люблю розмаїтність у стравах. З української кухні найбільш полюбляю солоденьке)) варенички з вишнею, пиріжки з яблуками або вишнею... Ммм... смакота)) |
||
|
гитик |
Відправлено: Jun 8 2013, 09:50
|
||||
Наша людина))
Можна й без кісточок брати вишню. Але ж я як подумаю як це виколупувати кісточки з вишні, які потім руки становляться темні |
||||
|
Неисправная Север |
Відправлено: Jun 8 2013, 15:57
|
||
Offline Мы просто пыль на пузе времени... Стать: Метаморфомаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 195 Користувач №: 73530 Реєстрація: 2-July 12 |
Так є спеціальній пристрій для цього. У гумових рукавичках, і ніяких темних плям не буде. А вареники значно приємніше їсти. |
||
|
Сторінки: (11) # « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » | Нова тема |