![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (6) # « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
gloom ![]() |
Відправлено: Jul 12 2013, 10:58
|
Offline![]() Опытный пользователь ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 87 Користувач №: 82127 Реєстрація: 7-July 13 ![]() |
дооооо, письма это круто я дикий фан с пакетиком для моих писем ^^ |
|
Яна Яника ![]() |
Відправлено: Jul 12 2013, 18:09
|
Offline![]() Переходи на темную сторону, у нас есть печеньки ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий маг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1499 Користувач №: 81585 Реєстрація: 17-June 13 ![]() |
К сожалению, мне писать некому. Всегда мечтала написать настоящее письмо на бумаге. А вот моя подруга была в Англии и теперь пишет туда. Говорит, так классно ^_^ |
|
Always In Love ![]() |
Відправлено: Jul 21 2013, 20:33
|
Offline![]() Кокое небо сИнее, кокое все зелЕное, кокое солнце Ясное :D ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 165 Користувач №: 79895 Реєстрація: 30-March 13 ![]() |
Мне тоже некому писать письма... Но я люблю их писать, ждать и получать. Столько удовольствия, радости и тепла! Ведь в такое письмо ты вкладываешь свою душу... Я всегда чувствую, если письмо были написано с радостью или злобой (8-месячный опыт посткроссинга меня этому научил)... Письма в конвертах и от руки - это что-то невероятное! |
|
Alex Mahony ![]() |
Відправлено: Jul 25 2013, 16:57
|
Offline![]() Oo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій III Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 432 Користувач №: 50362 Реєстрація: 28-September 09 ![]() |
Листи я вже давно нікому не писав. Писати листи надзвичайно захоплююче, а от коли ти одержав листа, то це надвичано приємно і розумієш, що людина вклала в цей лист частинку себе постаралась ,щоб все було грамотно. Взагалі, коли читаєш грамотно написаного та змістовного листа хочеться листуватись і щось дізнаєшся про людину. З появою інтернету листування поштою відійшло далеко в минуле. В інтернеті переписки беззмістовні та не несуть важливої інформаці ти просто пишеш і не задумуєшся ,що ти там пишеш. А от коли пишеш спраажнього листи відчуваєш зовсім інші емоції, ти слідкує аби все було грамотно та гарно написано, адже буде не гарно ,якщо відправиш листа з помилками. |
|
Колибря ![]() |
Відправлено: Jul 28 2013, 13:01
|
Offline![]() Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6302 Користувач №: 62430 Реєстрація: 8-August 11 ![]() |
Буду рада с кем-нибудь переписываться) |
|
Huntress ![]() |
Відправлено: Jul 30 2013, 18:54
|
Offline![]() эс как доллар ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг XI Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 9432 Користувач №: 60434 Реєстрація: 13-July 11 ![]() |
Michael Jackson, я была бы рада, но боюсь что обанкрочусь на конвертах. 26р за штуку в Россию и 48 за Украину. =girl_haha= |
|
Колибря ![]() |
Відправлено: Jul 31 2013, 04:58
|
Offline![]() Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6302 Користувач №: 62430 Реєстрація: 8-August 11 ![]() |
WolfHunter, ничего себе. оО |
|
havefuun ![]() |
Відправлено: Aug 3 2013, 17:09
|
Offline![]() Пользователь ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 14 Користувач №: 82547 Реєстрація: 1-August 13 ![]() |
обожаю письма, именно бумажные. не передать то чувство, когда тебе приходит письмо, и ты видишь ровный или неаккуратный почерк, иногда можно даже уловить запах. Вообщем, по сравнению с электронными письмами, бумажные - нечто! ^_^ |
|
Nessime ![]() |
Відправлено: Aug 22 2013, 18:07
|
Offline![]() сияние чистого разума ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 30 Користувач №: 75159 Реєстрація: 3-September 12 ![]() |
Тоже очень люблю бумажные письма. Так как не знаешь когда письмо прийдет. |
|
Колибря ![]() |
Відправлено: Aug 30 2013, 10:18
|
а я переписываюсь уже с тремя людьми :) |
|
Сторінки: (6) # « Перша ... 2 3 [4] 5 6 | Нова тема |