Сторінки: (23) % « Перша ... 16 17 [18] 19 20 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Три рубля |
Відправлено: Jul 5 2014, 22:40
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Большинство людей (около 99% ) гетеросексуально. Именно поэтому. |
||
|
Rhiwelin |
Відправлено: Jul 5 2014, 22:47
|
||
Offline After all this time? Always Стать: Архімагістр VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 36164 Користувач №: 30451 Реєстрація: 20-July 07 |
Три рубля, большинство людей в Великобритании - женщины. Может, запишем Гриндевальда к большинству? :yn_lolbuagaga: Додано через хвилину И Дамблдора туда же)))
Или не признаются :smile_ogo: Вы лично проверяли, что это 99%? |
||
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 6 2014, 03:38
|
||||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Половая принадлежность Геллерта однозначна.
Я спросил статистику у Гугла(-: В среднем по больнице 99, есть места, где 85 (Лос-Анджелес, например), но это редко. |
||||
|
Korell |
Відправлено: Jul 8 2014, 08:35
|
||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Почему-то же Дамблдор клюнул на него? |
||
|
Mystique |
Відправлено: Jul 8 2014, 09:14
|
||
Offline Мерлиновы тапки Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9228 Користувач №: 64141 Реєстрація: 15-September 11 |
Вот и я о том же. Очень сомнительно, что Дамлдор сох по тому, кто в принципе не мог ответить ему взаимностью. В такое можно было бы поверить, если бы кто-то из них был девушкой) |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 8 2014, 11:58
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Ну,тут для мене ніби очевидно - у відношенні Дамблдора, але Геллерт?! Він ніби не мав конечної необхідності перетворювати поєдинок на змагання. Але, наскільки можна судити з відгуків Скіттер, і, що важливіше, з мимовільного зізнання Елфіаса Доджа - мало місце що завгодно, але НЕ смертельний поєдинок. то ж і виходить, що був Геллерт закоханий, чи ні, але Албуса зачепити по-справжноьму не зміг. До речі, я ось про що подумала: а Геллерт на момент зустрічі з Албусом, у свої 15-16 так уже добре все про себе знав? Може, його втеча частково була спричинена й тим, що почуття Албуса його збаламутили аж надто сильно? Ми ж фактично нічого не знаємо про життя Геллерта, лише дещо про його владу й злочини. |
||
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 8 2014, 12:43
|
||
А геи клюют только на геев? Впервые слышу. |
||
|
Mystique |
Відправлено: Jul 8 2014, 19:13
|
||||
Offline Мерлиновы тапки Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9228 Користувач №: 64141 Реєстрація: 15-September 11 |
Вот это уже правильные вопросы. Вполне возможно, что Геллерт мог испугаться своих эмоций.
Ну не верю я, что гей может влюбиться в натурала) |
||||
|
Korell |
Відправлено: Jul 8 2014, 19:55
|
||||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Скажем так: на определенный тип мужчин. Вряд ли геев привлекает брутальный самец. Обычно (судя по публикациям) их тянет на женоподобных изнеженных мальчиков. Додано через хвилину
Не забудьте, что дело происходит в викторианской Англии конца 19 века. Это было время, когда гомосексуализм вошел в моду среди европейской аристократии, стал чем-то таинственным и романтическим. |
||||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 9 2014, 09:41
|
||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Це один можливий варіант. Інший той, що у тій трагічній сутичці з Аберфортом Албус не став беззаперечно на бік Геллерта, й це було сприйнято як зрада - але цей варіант таки передбачає готовність Геллерта розділити почутя Албуса... всебічно, так би мовити. Не бачу у текстах книг жодного слова, що заперечило б таку можливість.
Але все ще залишався злочином, за який можна було загриміти за грати, нє? (Оскар Вайлд, як найзнаменитіший з відомих мені прикладів). Звичайно ж, магічне законодавство було іншим, та де написано, що такі відносини схвалювались чи то осуджувались - саме у чарівному світі? |
||||
|
Сторінки: (23) % « Перша ... 16 17 [18] 19 20 ... Остання » | Нова тема |