Сторінки: (13) # « Перша ... 9 10 [11] 12 13 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
mgh |
Відправлено: Jan 30 2014, 07:36
|
||||
Offline Лежачий камень на безводье. Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1180 Користувач №: 83152 Реєстрація: 4-September 13 |
Дуэлянтка Эрмайон, конечно. Даже нужно!
В сказках главный герой всегда из передряг выходит победителем, зло наказано, а добро торжествует. Драматичности в народных сказках, как правило, не бывает. |
||||
|
Clara Oswald |
Відправлено: Jan 30 2014, 18:54
|
||||
Offline Борец за справедливость Стать: Великий маг XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2961 Користувач №: 73630 Реєстрація: 7-July 12 |
Internetworm, спасибо, я поняла ... :) А цитата откуда? Вернее - чья? Просто интересно ... ;)
Совершенно верно! Но мне кажется что это, как раз, правильно ... Или Вы не согласны?
Три рубля, в чем именно Вы видите здесь неуважение? =-O Я кого-то оскорбила? Что Вас лично не устраивает в моем вопросе? |
||||
|
Три рубля |
Відправлено: Jan 30 2014, 22:34
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Не вы, а гипотетический автор, который не уделяет внимания законам мира и банальной логике. |
||
|
Clara Oswald |
Відправлено: Jan 30 2014, 23:11
|
||
Offline Борец за справедливость Стать: Великий маг XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2961 Користувач №: 73630 Реєстрація: 7-July 12 |
А, ну тогда простите, случилось небольшое недопонимание ... ;) |
||
|
Woody Rose |
Відправлено: Aug 13 2014, 10:01
|
Offline Опытный пользователь Стать: Чарівник початківець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 41 Користувач №: 88175 Реєстрація: 13-August 14 |
Хм, мое отношение к персонажу поменялось после того, как я прочила фанфик с ним в главной роли. Тут еще от человека, как он себя ведет, склонен ли к переменчивости, или наоборот, стоит на своем мнении до конца. |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Aug 13 2014, 13:00
|
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Не певна, що впливає.Або ж лише на найвразливіших. Ми обираємо для читання переважно цікаві нам теми, а по ходу читання все ж оцінюємо фік і за співпадінням думок з нашими. Хай яким вишуканим і загалом ймовірним буде опис почуттів чи подій у "антитезовому" творі, завжди знайдеться деталь чи то кілька, до яких можна докопатись, аби сказати: автор помиляється тут, чому я мушу вірити далі? Не знаю, може я ще просто таких фіків не бачила?(порадите? :-[) |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Aug 13 2014, 13:01
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Не поділитесь, який саме? |
||
|
Woody Rose |
Відправлено: Aug 13 2014, 13:56
|
||
Offline Опытный пользователь Стать: Чарівник початківець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 41 Користувач №: 88175 Реєстрація: 13-August 14 |
Персонаж? Младший Малфой. В свое время прочитала кучу самых разных ФФ с ним (только Гетные) ^_^ |
||
|
Korell |
Відправлено: Aug 13 2014, 22:25
|
||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
С удовольствием. На форуме публикуется фик Мелании Кинешемцевой "21 год". Читая его, я стал лучше относиться к Лили, чем раньше. |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Aug 14 2014, 07:31
|
||||
От про що й мова. Для когось він гей, і не має значення, що ровлінг має іншу думку :), для Вас - ні, й тому слеш не читаєте. Я більш про це.
Гарна спроба. Та я досить добре ставилась до Еванс, тому нічого кардинально фік не змінив. А змусити мене вірити в те, що Вейнс неодмінно була садисткою, просто на іншому боці фронту, важко. Персонаж прописаний колоритно, та цей колорит не є авторським, ровлінговським, тож максимум - як теорія. Краще он спробую Вашого "Темного лорда" дочитати, раптом... Хоча й тут ставлення у мене непросте, а у Вас - мабуть, іще складніше. Власне, приходжу до формули, що фіки можуть вплинути на людей, котрі однозначно "пофарбували" певних персонажів у чорне чи біле, чи ще яке. |
||||
|
Сторінки: (13) # « Перша ... 9 10 [11] 12 13 | Нова тема |