Сторінки: (38) % « Перша ... 32 33 [34] 35 36 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Куртка Бейна |
Дата Nov 4 2013, 08:34
|
Offline Опытный пользователь Стать: Учень VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 76 Користувач №: 84112 Реєстрація: 3-November 13 |
Все врут. Иногда мы врём себе на благо, иногда нет другого выбора, иногда чтобы не обидеть человека. |
Witch King |
Дата Nov 21 2013, 21:22
|
Offline ЗлоВень Стать: Великий магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1332 Користувач №: 78592 Реєстрація: 26-January 13 |
Ох, это вовсе больная тема для меня.Иногда и сам незнаю - вру ли я или нет.Уже на автомате говорю то, что считаю нужным.И далеко не всегда то, что нужно, и то, что правильно совпадают |
|
Агата Даркнайт |
Дата Jan 9 2014, 12:39
|
Offline Летела жизнь... Мелькали этажи... Стать: Чаклун I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 92 Користувач №: 84920 Реєстрація: 17-December 13 |
Я признаю только ложь, способную кому-то помочь |
|
Ян Мерфи |
Дата Mar 15 2014, 10:23
|
Offline Захочешь — найдёшь время, не захочешь — найдёшь причину Стать: Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 107 Користувач №: 86163 Реєстрація: 10-March 14 |
Иногда, если того потребует ситуация |
|
Зенык |
Дата Jul 20 2014, 15:49
|
Offline где-то здесь Стать: Великий чарівник III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9436 Користувач №: 56874 Реєстрація: 27-December 10 |
Совсем нечасто :-[ |
|
Roscanta |
Дата Jul 20 2014, 18:23
|
Offline La belle dame sans regrets. Стать: Архимаг IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3946 Користувач №: 84582 Реєстрація: 27-November 13 |
Редко, но виртуозно. Ещё ни одно моё вранье не всплыло. |
|
Ghost_Rider |
Дата Jul 25 2014, 01:46
|
||
Offline Опытный пользователь Стать: Чарівник початківець XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 97 Користувач №: 87946 Реєстрація: 24-July 14 |
То же самое. Даже смайлик тут вставлять стыдно. |
||
|
Lada.Gornostaj |
Дата Jul 25 2014, 06:18
|
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Стараюсь не брехати, та можу замовчати правду, якщо знаю, що нічого, крім нікому не потрібного болю, вона не принесе. Можу сказати, що у мене все гаразд, коли точно знаю, що людина не може допомогти у моїх негараздах.Що сукня подрузі до лиця - коли вже нема часу чи грошей шукати заміну. Що все буде добре, якщо у людини поруч паніка. Що поспішаю - коли співбесідник неприємний чи дістає недоречними питаннями й зауваженнями чи явно налаштований тупо поскандалити. Все це вважаю більш-менш нормальним. А ще дуже люблю відповідь "Не скажу!"Дивовижно, як інколи люди аж лякаються, коли кажеш це виразно й чітко, дивлячись у вічі. А на питання "Чому?" - "Не хочу." А після того, як наслухаюсь версій, маю репліку: "це був тест на маразм(свинство, збочену уяву - за ситуацією) і ви його пройшли" |
|
Джеймс Шепард |
Дата Jul 25 2014, 06:58
|
Offline Престиж Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 9 Користувач №: 87829 Реєстрація: 15-July 14 |
Довольно часто Хотя....Зависит от ситуации и человека Мало ли... Иногда действительно лучше кое что не знать |
|
Инесса Веласкес |
Дата Aug 6 2014, 05:12
|
Offline Посланная к лешему Стать: Магістр IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 541 Користувач №: 88018 Реєстрація: 31-July 14 |
Смотря на сколько буквально понимать под враньем. Если во вранье отнести и приукрашивание событий, пусть даже не меняющих суть дела, то да, врут абсолютно все и всегда - каждый день не по одному разу. Если же считать конкретное целенаправленное вранье, то такое, лично у меня, редко. Зависит от ситуации: над кем подшутить, кого наказать, а уж приврать директору что ты зашиваешься на работе - святое дело) За героизм на работе памятник не поставят, так есть ли смысл утруждаться и сделать меньше работы за ту же зарплату?) |
|
Сторінки: (38) % « Перша ... 32 33 [34] 35 36 ... Остання » | Нова тема |