![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (177) % « Перша ... 107 108 [109] 110 111 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Grimmjow ![]() |
Відправлено: May 1 2011, 23:44
|
||||
городское привидение ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий магістр VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 9656 Користувач №: 19695 Реєстрація: 8-August 06 |
як такое магло прыйсцi табе табе ў галаву? =cry1= я, мабыть, апошнi твой таварыш у гэтай няроунай барацьбе са злом) Додано через 4 хвилин
в половине слов там просто окончания различаются. алфавит почти одинаковый, разве что у нас есть двойные буквы) но украинцам нас конечно понять куда проще |
||||
|
|
Torrens fatum ![]() |
Відправлено: May 2 2011, 00:07
|
Чего стоит победа, которая достаётся задарма? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чарівник X Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 12763 Користувач №: 28117 Реєстрація: 20-April 07 |
Кошмар, тут уже Евровидение обсуждали ... Додано через хвилину и беларусский %) ыть, я все поняла |
|
|
Купалінка ![]() |
Відправлено: May 2 2011, 00:11
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архімагістр IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 19566 Користувач №: 11745 Реєстрація: 10-January 06 |
Ты, здаецца, забылася што я нейтрал - якая барацьба? Але, вядома, выводзіць на чыстую ваду мафіёзі цікава. :-[ Што лічыш накшталт Дзевея? Воось тут - Центральная площадь (post #2482909). Цемны дваранін, як па мне, альбо напарнік Зідана. %) |
||
|
|
Grimmjow ![]() |
Відправлено: May 2 2011, 00:23
|
||
городское привидение ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий магістр VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 9656 Користувач №: 19695 Реєстрація: 8-August 06 |
мабыць, ты на яго пакрыўдзілася, за тое што ён спрабавал тябе злiць?) яго нават хутчэй усыпят, з-за неактыўнасці. у апошні час ён запісваецца, але не гуляе. мабыць просты жыхар |
||
|
|
Купалінка ![]() |
Відправлено: May 2 2011, 00:29
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архімагістр IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 19566 Користувач №: 11745 Реєстрація: 10-January 06 |
Grimmjow, мабыць. Але я не ведаю каго лепш абвінаваціць. А вось ты збіралася актыўнічаць па-стаханаўскаму, пакуль цябе не забілі. Давай, не саромейся. :fly2: Додано через 4 хвилин Можа здарыца што Бязлітасная сцерва не проста так сюды прыперлася. Ды яшчэ менавіта ноччу... :yn_unsure: і мне не падабаюцца тыя, хто гэтак голасна блытаюцца ў правілах. Додано через 5 хвилин Калі выпадае роля мірнага жыхара, заблытацца ў ёй праблематычна. |
|
|
Grimmjow ![]() |
Відправлено: May 2 2011, 00:40
|
||||||
калi будзе больш падазраваных, тады i буду актыўнічаць. нават зараз бессэнсоўна =resent=
у гэтым ёсць сэнс, каммi не дапамагае лавіць ворагаў, не разважае. Каммi, а Каммi, адкрый сваё тварык :embarrassment: Додано через 4 хвилин
прыметнік пішацца праз "о" :crazy: |
||||||
|
|
Купалінка ![]() |
Відправлено: May 2 2011, 00:48
|
Если нечего делать, пока можете сделать доброе дело - покомментить дуэли ДК. Дуэли невозможно закрыть, никто не голосует. =cry2= Да, это я написала на русском, чтобы никто не жаловался что непонятно. =flowers= |
|
|
Grimmjow ![]() |
Відправлено: May 2 2011, 00:51
|
зараз я спаць, пракаментую заўтра, а то такое напішу ... Спакойнай ночы/раніцы :sleepy: |
|
|
Купалінка ![]() |
Відправлено: May 2 2011, 00:58
|
Дабранач) |
|
|
Torrens fatum ![]() |
Відправлено: May 2 2011, 01:33
|
Чего стоит победа, которая достаётся задарма? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чарівник X Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 12763 Користувач №: 28117 Реєстрація: 20-April 07 |
А что Камми? Я просто не сплю? Я не могу в тему заглянуть шоле? |
|
|
| Сторінки: (177) % « Перша ... 107 108 [109] 110 111 ... Остання » | Нова тема |