Сторінки: (95) % « Перша ... 60 61 [62] 63 64 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Zaraki |
Відправлено: Aug 14 2010, 05:47
|
|||
Offline Мудрец Чудотворець IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2872 Користувач №: 41897 Реєстрація: 23-August 08 |
|
|||
|
VioLanni |
Відправлено: Oct 19 2010, 16:36
|
Offline Вареник-шизофреник Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 68 Користувач №: 53460 Реєстрація: 26-April 10 |
О боже мой....Когда я вижу какие стихи тут выкладывают, краснею за написанное :nya_omg: :nya_yahoo: |
|
Рисующая льдом |
Відправлено: Oct 29 2010, 04:35
|
Offline ~Красивая ведьмочка~ Стать: Заклинач V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 45 Користувач №: 52636 Реєстрація: 21-February 10 |
Спасибо. Я просто хочу подойти к тебе, встать на цыпочки, посмотреть в неизвестный цвет глаз, Я знаю, мне будет больно. Но ты же помнишь, я привыкшая. Мне больно не в первый раз. Я просто хочу подойти и молча, вот так, глядя в тебя, постоять. Да ты не волнуйся, со мной все нормально. Что? Совсем не умею я врать?.. Я просто хочу подбежать к тебе, когда светофор будет гореть предательским красным светом, Ненавязчиво тебя обнять, уткнуться носом в пуловер, и начать оправдываться тихим бредом. Холодной рукой взять тебя за теплую руку, продолжить что-то совершенно невнятно шептать. А потом неохотно отдалиться, утереть самые искренние слезы: -Извини. Я просто спасибо хотела сказать… |
|
Джини Поттер-Уизли |
Відправлено: Nov 4 2010, 19:43
|
Offline Новичок Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1 Користувач №: 55984 Реєстрація: 2-November 10 |
Осень-что за грустная пора дождь идет с шести утра Уже проститса надо с летом Говорит друг " забудь об етом" Домашку надо делать срочно я не могу закончить строчки Осень-что за грустная пора дождь идет с шести утра ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
|
D.e.n.a |
Відправлено: Jan 19 2011, 14:58
|
Offline 9 из 10 голосов в моей голове кричат, что я сошла с ума, а десят Стать: Метаморфомаг IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 173 Користувач №: 37475 Реєстрація: 22-February 08 |
Цветы оставили пустыню, Вода покинула моря. Ты эти губы, как святыню, Поцеловала зря… вот... |
|
Caperucita tinta |
Відправлено: Feb 3 2011, 06:48
|
Offline knock knock Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 14788 Користувач №: 5057 Реєстрація: 29-June 05 |
|
|
Буддизм На Марсе |
Відправлено: Feb 10 2011, 18:40
|
Offline Сказочник-тяжеловес Стать: Анімаг IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1996 Користувач №: 40123 Реєстрація: 11-June 08 |
Из бреда: Нечто укуталось в плед твой любимый, Сладко зевает и ёжится сонно, Ты для него - сосед, но терпимый, Просто решенье его непреклонно. Если б хотел - то вас он прогнал бы, Вы для него - одомашненный зверь. Хочешь верь, а хочешь - не верь ты, Но коль настойчивый, Вася, проверь. *** Ушёл. Вернулся, сделал круг, Поверь, ты мне не враг, не друг, И ты меня совсем не знаешь, Хоть почему-то вспоминаешь. Трусцой. Бегом, почти галопом, По англо-африко-европам, Бежишь. А я ведь не гонюсь, Кричу лишь праведно "Сдаюсь!". От истины далёк и близок Ко лжи, от этого ты низок. И хоть себе врать непрактично, А для тебя это привычно... |
|
Буддизм На Марсе |
Відправлено: Feb 10 2011, 18:45
|
Offline Сказочник-тяжеловес Стать: Анімаг IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1996 Користувач №: 40123 Реєстрація: 11-June 08 |
Маленький світ у Всесвіті існує, Такі ж маленькі люди там живуть. Ніхто їх , неслухняних, не вгамує, Свій світ вони зовсІм не бережуть. Маленьких масьок називають "НідИ", Бо не знають, хто вони, чи де... А через них і нас спіткають біди, Бо кидають вони пакості в "Ніде" Як кинуть в прірву пластикову пляшку - Впаде вона під ноги продавчині, Як речі пропадають - барабашку Невинного згадають і по нині. *** місті якось заблукала тінь: Хазяїна, маленька, загубила. І мандрувала довго в далечінь До тої, що від себе відділила. Вона свою хазяйку відчува, Та чомусь отак і не знаходить - Вона і рік уже як померла. А тінь її по світу так і ходить. Та ось - людину дивну бачить тінь. Дівчину, що сумно йде. Без тіні. Ось йде вона, і як дзвіночок - "Дінь!" Свій силуєт бачить на рівнині. Дівчина стрімко підійшла, Тінь весело рукою їй махнула. Вона собі хазяєньку знайшла, І шлях до життя їй відімкнула. *** Сидить на хмарці ангел, мінливо звісив ніжки. Він дивиться на землю, де люди ходять пішки. "Напевно, - думав ангел, - їх не беруть з собою" І глянув він на крила, що б'ються за спиною. Лежить на хмарці ангел, і дивиться на землю - Де демон, от паскуда, збиває даха Кремлю. "Здається, - думав ангел, - це для людей важливо." Чи може він допомогти? Та в них усе можливо. Летить у небі ангел, розправив білі крила, І дивиться на землю - хвороба люд звалила. "Можливо, - думав ангел, - це є велике лихо." А поряд стояв демон і посміхався тихо. *** Без суму й краплі співчуття Ми душим в собі почуття. Хто сироті протягне руку - Відбуде раптом в небуття. Почувши вже про катастрофу, Життів що зачоркнула строфу, Ми відвертаємось і йдем. Ми не жалієм - ми плюєм. Коли ж в біду ми попадаєм, Коли без сили пропадаєм, Чекаєм сумно співчуття... Та ні. Впадаєм в небуття. *** У вікошко, тихо-тихо, Постукало учора Скромне та маленьке лихо - Зачахло б воно скоро, Якщо б йому не відчинила Дому мого віконце. Нехай і дивно я вчинила - Та засвітило сонце, І лихо щастям засвітилось, У вдачу обернулось, Добро ж бо в ньому не вмістилось - До мене повернулось. *** Не сумно вам, люди, надії кидати? Про чисте життя, про поламані грати... Не хочется вам дійти до перемоги? Вам мрії зламати - дай тільки нагоди. Невдахи ридають в глухому куточку, Не прагнуть у невдачах поставити точку. Поети красиво і складно говорять, Та їхні слова - просто краплі у морі. Не вчать нас у школі за віру стояти, Тримати надію, ціль у житті мати. Самі ми повинні біду припинити Відсутність надій у цілому світі... ---- Привіт усім, хто мене знає! А незнайомцям добрий вечір. Хто що на думці собі має, Нехай викидує! До речі, Про мене: добре і пухнасте, Психоделічне і вухасте, Буває іноді кликасте, А позитивчик так і пре. І зарядає добрий настрій, Бадьорить - іншенький вухастий, Цікавить - дивний та прекрасний, Нехай він сам мене знайде! |
|
Буддизм На Марсе |
Відправлено: Feb 13 2011, 14:01
|
Цветёт цветок оранжевого цвета, Не дожидаясь ни весны, ни лета. Он наплевал на все твои законы, Как наплевали в своё время и драконы. И можем мы во чтото-там не верить, Но поспешу я вас скорей заверить, Что и о вас оно может не ведать, Хотя и может свои ужасы поведать. Про монстров мы рассказываем сказки - Те, где добро над ними торжествует, А вдруг у них о нас свои рассказки, В пример - о том, что нас не существует?... |
|
Jein |
Відправлено: Mar 14 2011, 17:38
|
Offline Мастер Стать: Магістр V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 954 Користувач №: 46158 Реєстрація: 18-February 09 |
Расставание-маленькая смерть. Расставаясь,мы убиваем души. И даже если сильно захотеть, Тяжелее склеить,чем разрушить. |
|
Сторінки: (95) % « Перша ... 60 61 [62] 63 64 ... Остання » | Нова тема |