![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (2) # [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Казнить_не_миловать ![]() |
![]() |
Offline![]() Казнят меня за бредовредительство! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 553 Користувач №: 53997 Реєстрація: 2-June 10 ![]() |
Ви вірите, що мертві родичі за вами дивляться? я вірю! |
|
Зелье оборотное ![]() |
Відправлено: Nov 2 2010, 11:16
|
Offline![]() Оборотное зелье ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чарівник I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 107 Користувач №: 55370 Реєстрація: 7-September 10 ![]() |
Почему нет? Духов отрицать не будешь? Этому есть масса подтверждений. Почему бы им не наблюдать за нами,не помогать нам? Всё возможно,пока не доказано обратное. |
|
Цитатник ![]() |
Відправлено: Nov 2 2010, 18:04
|
Offline![]() Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чарівник VII Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 1231 Користувач №: 55308 Реєстрація: 31-August 10 ![]() |
ну незнаю правда це чи ні, але я в духів не дуже вірю |
|
J-Rex ![]() |
Відправлено: Nov 2 2010, 18:18
|
Offline![]() Well, I'm back! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3117 Користувач №: 49588 Реєстрація: 6-August 09 ![]() |
сказать честно? нет. я думаю, что они сейчас в раю. возможно, стали ангелами. но тогда они наблюдают не за нами, за другими людьми. это ИМХО... |
|
3ugaH ![]() |
Відправлено: Nov 2 2010, 18:55
|
||||||
Offline![]() Мастер флуда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій IX Вигляд: -- Група: Модератори Повідомлень: 11386 Користувач №: 24231 Реєстрація: 22-December 06 ![]() |
|
||||||
|
Marizza Darks ![]() |
Відправлено: Nov 7 2010, 13:29
|
Offline![]() sanguine semper pura ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 48 Користувач №: 55997 Реєстрація: 4-November 10 ![]() |
В то, что они за нами наблюдают маловероятно,ну а в то,что они приходят к нам во сне -100% |
|
Zaraki ![]() |
Відправлено: Aug 13 2011, 09:07
|
||
Offline![]() Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чудотворець IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2872 Користувач №: 41897 Реєстрація: 23-August 08 ![]() |
Да ну? А может это просто наше воображение, вы такого варианта не допускаете? |
||
|
Усмішка ![]() |
Відправлено: Aug 13 2011, 09:57
|
Offline![]() Вот - я, весь боль и ушиб. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр IX Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 ![]() |
Zaraki, ти говориш про всі сни, а не тільки ті, в яких нам сняться померлі родичі? По темі: ні, я не думаю, що вони спостерігають за нами. Хоча в дитинстві я уявляла такий варіант. |
|
Zaraki ![]() |
Відправлено: Aug 13 2011, 10:12
|
||
Offline![]() Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чудотворець IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2872 Користувач №: 41897 Реєстрація: 23-August 08 ![]() |
Кто его знает... для меня, как и для всех остальных людей, природа снов закрыты от понимания. Но по-моему глупо думать, что когда нам приснился покойник - то это его дух посетил наш сон)) И да, я тоже сомневаюсь, что за нами наблюдают "мертві родичі". Хотя кто его знает) |
||
|
Усмішка ![]() |
Відправлено: Aug 13 2011, 10:24
|
||
Offline![]() Вот - я, весь боль и ушиб. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр IX Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 ![]() |
Ну а що ти скажеш на таку ситуацію: у людини помер родич. і цей же родич приснився своїй донці і тещі на 9 день. до того ж у подібній "декорації". Невже просто так? |
||
|
Сторінки: (2) # [1] 2 | Нова тема |