Сторінки: (10) # « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Усмішка |
Відправлено: Apr 29 2012, 11:55
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
Зелье оборотное, але вони працюють над собою. А це радує. |
|
Зелье оборотное |
Відправлено: Apr 29 2012, 13:41
|
Offline Оборотное зелье Стать: Великий чарівник I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 107 Користувач №: 55370 Реєстрація: 7-September 10 |
Взагалі радує, що вони все ще намагаються. На жаль безрезультатно. =smile_cry= Суржик - неминуче зло. |
|
Усмішка |
Відправлено: Apr 29 2012, 13:44
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
Зелье оборотное, та ні, результат якраз є. Я це мала на увазі. У лексиконі Януковича з'явились доволі важкі слова, котрі він успішно використовує. Прогрес помітний. |
|
Зелье оборотное |
Відправлено: Apr 29 2012, 14:49
|
Offline Оборотное зелье Стать: Великий чарівник I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 107 Користувач №: 55370 Реєстрація: 7-September 10 |
О, так і папугу можна навчити повторювати правильно. Януковича можна видресирувати, з його то кримінальним минулим.... Це просто як приклад був, а питання в тому, що якщо для лідерів держави суржик є нормою, це стає нормою для більшості. Тім більше, беручи до уваги історичне формування України, як держави. Реально ось так складається, незалежно від того, як меншість до цього відноситься. Нэ? |
|
Усмішка |
Відправлено: Apr 29 2012, 15:48
|
Зелье оборотное, на даний момент кримінальне минуле не грає тут ніякої ролі. Для лідерів держави суржик не є нормою. Лідери держави не знають державної мови. А ви яку мову використовуєте у повсякденності? |
|
Зелье оборотное |
Відправлено: Apr 29 2012, 16:50
|
||||
А мені здається, що є. Ну та гаразд, у кожного своє бачення теми. Уся ця бадяга була до того, що доки на рівні органів влади спілкуватимуться суржиком, проблема не вирішувана. Тут і заморочуватися не варто..
За обставинами. Як правило, українську. |
||||
|
Stargirl |
Відправлено: Apr 29 2012, 16:54
|
Offline No wonder I'm cynical Стать: Архімагістр XII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 4587 Користувач №: 24000 Реєстрація: 10-December 06 |
Чесно кажучи, я дуже не люблю суржик у будь яких його проявах. Але, на жаль, він оточує нас постійно. У власній мові намагаюсь уникати такого. Інколи, правда, українське слово ну ніяк не хоче згадуватися. Приклад - буквально вчора на одному з занять сказала таку фразу: на жаль, не пам*ятаю, як це сказати українською, але англійською це буде psych evaluation. Думаю, не варто говорити, як на мене дивились одногрупники. Для лідерів держави суржик вважаю абсолютно неприпустимим. Усмішка, спілкуюсь в основному російською, в університеті відповідаю і пишу необхідні завдання українською, думаю дуже часто англійською. Напевно, тому постійно і виникає проблема з англійськими словами і використанням їх не там, де потрібно. |
|
Jein |
Відправлено: May 9 2012, 13:45
|
||
Offline Мастер Стать: Магістр V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 954 Користувач №: 46158 Реєстрація: 18-February 09 |
Особливо Азаров.Ото вже знавець укр.мови. |
||
|
Jein |
Відправлено: May 10 2012, 04:37
|
Offline Мастер Стать: Магістр V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 954 Користувач №: 46158 Реєстрація: 18-February 09 |
Crack, якраз то показувати нам є кого і що,але показують чомусь,в основному,клоунів. І якщо Янукович ще з горем навпіл за допомогою папірця,суфлера коготамще ще може розмовляти українською,то Азаров дивує мовними зворотами.Це навіть не особлива вимова і не суржик...Я взагалі не знаю,як це назвати... |
|
Jein |
Відправлено: May 10 2012, 17:26
|
Crack, хай так.Хоч би там що,але український високопосадовець,прем*ер-міністрі не знає держ.мови?Так,це характеризує владу. |
|
Сторінки: (10) # « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ... Остання » | Нова тема |