![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (3) # [1] 2 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Казнить_не_миловать ![]() |
![]() |
Offline![]() Казнят меня за бредовредительство! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 553 Користувач №: 53997 Реєстрація: 2-June 10 ![]() |
=carevich_lyagushka= жаб на риБаЛцІ НЕ ловіТь! :nya_pissed: |
|
Дата Jul 18 2010, 06:48
|
Offline![]() Казнят меня за бредовредительство! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 553 Користувач №: 53997 Реєстрація: 2-June 10 ![]() |
недавно ловила спінінгом прикольно! 2 риби спіймала клас! а головне спінінг в мене новий! недавно були змагання по рибалці там я цей спінінг і виграла! :fishing: B) B) B) :D :D :D :D :D :D :D :D :D *thumbsup* :writer: |
|
J-Rex ![]() |
Дата Jul 22 2010, 07:43
|
Offline![]() Well, I'm back! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3117 Користувач №: 49588 Реєстрація: 6-August 09 ![]() |
опрос как-то не по теме. природу я люблю, но рыбалку ненавижу. кстати, опрос даже противоречит теме. мне интересно, как с нормальной логикой можно любя природу, убивать рыбу? |
|
![]() |
||
якщо рибу відпустиш то не вбєш! :mouse_fey: :frog: :draco: :colored_stars: =pooh_lol= Це повідомлення відредагував орхідея - Jul 23 2010, 06:41 |
||
|
Анакин Скайуокер ![]() |
Дата Jul 23 2010, 11:07
|
||
Offline![]() Герберка (с) Тайра ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Анімаг VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3384 Користувач №: 39949 Реєстрація: 5-June 08 ![]() |
Я люблю рыбалку)) на спининг особенно))
я конечно не модератор этого раздела, но... хватит смайлофлуда! на нервы действует! |
||
|
Дата Jul 25 2010, 08:42
|
добре |
|
Дата Jul 25 2010, 08:43
|
||||
я тоже люблю спінінг
|
||||
|
Хаос ![]() |
Дата Jul 26 2010, 07:21
|
Offline![]() Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Верховний чародій VII Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1338 Користувач №: 54574 Реєстрація: 13-July 10 ![]() |
Ненавижу природу...Насекомые постоянно бесят....Птицы поют...Разве что зимой хорошо.. |
|
![]() |
н-да я обожаю природу а тут! :shakin: =hi5= |
|
Sunset Sarsaparilla ![]() |
Дата Jul 27 2010, 12:42
|
|||
Offline![]() Ne timeas obscurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий магістр VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 21864 Користувач №: 25367 Реєстрація: 19-January 07 ![]() |
|
|||
Сторінки: (3) # [1] 2 3 | Нова тема |