![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (11) # « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Закрита тема Нова тема |
la melancolie ![]() |
Відправлено: Jul 4 2010, 17:30
|
present & perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3597 Користувач №: 36622 Реєстрація: 25-January 08 |
А якщо говорити про поїздки в загальному, то я дуже люблю подорожувати. Дізнаватися щось нове, фотографувати цікаве і не дуже, а потім по світлинах відновлювати у пам'яті загальну картину місця, в якому побувала. Особливо люблю подорожувати з метою екскурсій. Це взагалі щось дуже класне =) Бо навіть на Чернівці подивилася інакше, коли прослухала екскурсію про його історію і культуру, хоча багато що про місто вже знала, але йти вулицями і поринати в історію - це круто =) І зовсім не люблю подорожі з метою відпочинку. Хіба що відпочинок буде дуже змішаний з екскурсіями і активними видами відпочинку, навіть спортом =) |
|
|
la melancolie ![]() |
Відправлено: Jul 5 2010, 07:34
|
present & perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3597 Користувач №: 36622 Реєстрація: 25-January 08 |
Доброго раночку! :runing: Яка хороша погодка, ляпота)) В хорошу погодку хороше варення - бальзам для душі)) :yn_in_love: |
|
|
Dewei ![]() |
Відправлено: Jul 5 2010, 10:17
|
... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець XI Вигляд: -- Група: Творець Повідомлень: 9552 Користувач №: 1 Реєстрація: 6-January 04 |
Варення їм зазвичай в зимку) |
|
|
la melancolie ![]() |
Відправлено: Jul 5 2010, 11:28
|
Ти шо? Як так можна? Варення - одна з найкращих українських традицій! А традицій треба дотримуватися круглий рік :D |
|
|
la melancolie ![]() |
Відправлено: Jul 5 2010, 13:26
|
Втрачаємо рейтинг флудочинства. Дайош флууууууд! :runing: |
|
|
la melancolie ![]() |
Відправлено: Jul 5 2010, 13:29
|
Про шо б пофлудити? О, я вигадала. Про ігри вконтакті. =prievetd= Про них можна флудити аж до три тисячі двохсотого повідомлення. А ще про смайли, котрі мені терміново треба пересортувати і залишити тільки вживані. Ой як зразу тем знайшлося багато. =girl_crazy= |
|
|
la melancolie ![]() |
Відправлено: Jul 5 2010, 13:33
|
Тю, нема з ким демагогію розводити... І отак завжди - лиш бажання пофлудити з'явиться, як творець щезає. :nu-nu: |
|
|
la melancolie ![]() |
Відправлено: Jul 5 2010, 13:34
|
Щось мені дуже захотілося побачити світлячка... Ніколи не бачила світлячків, і не розпитувала нікого, що то таке є і чому вони світяться. Треба буде помучити вікіпедію трішки. Так, смайли, я пам'ятаю O:-) |
|
|
la melancolie ![]() |
Відправлено: Jul 5 2010, 13:43
|
Смачнюче "eat me" постійно приносить мені камінчик. Люблю ту добавку. =orange= Ой, щось так бісквіта захотілося, жах( І не знайдеш ніде нормального, а пекти впадлу( Буууу( |
|
|
la melancolie ![]() |
Відправлено: Jul 5 2010, 13:49
|
Знайти б ще одну іграшку собі? Тільки б згадати, як її назва... Пам'ятаю головне - там була функція "Пожертвувати Ктулху" =girl_haha= Мені одразу сподобалося =) |
|
|
| Сторінки: (11) # « Перша ... 7 8 [9] 10 11 | Закрита тема Нова тема |