![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (117) % « Перша ... 109 110 [111] 112 113 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Закрита тема Нова тема |
Ampata ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 19:18
|
Пупсик ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець IX Вигляд: -- Група: Користувачі- Повідомлень: 4898 Користувач №: 21284 Реєстрація: 23-September 06 |
Censored, приходи в Сидней) |
|
|
Малюк ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 19:19
|
Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 9922 Користувач №: 18144 Реєстрація: 21-June 06 |
в Ріо сонце=) а в Сіднеї тупі австралійці %) |
|
|
holden125 ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 19:26
|
give me smth to believe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 370 Користувач №: 52313 Реєстрація: 25-January 10 |
Censored, привет)) |
|
|
Малюк ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 19:29
|
Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 9922 Користувач №: 18144 Реєстрація: 21-June 06 |
125germy, привіт спалившася мафіозко) %) як справи? |
|
|
holden125 ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 19:32
|
give me smth to believe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 370 Користувач №: 52313 Реєстрація: 25-January 10 |
ахаха, да уж, тупанула так тупанула)) ниче, дела отлично, а ты как? а чего в сидней не хочешь? |
|
|
Малюк ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 19:36
|
125germy, я вже там хД та ні, просто в мене з австарлійцями завжди не йшли розмови=) і в школы викладав англійську автралійський волонтер то постійно бісив мене, і на форумах з австралійцями не можу спільну мову натйи, і вон заборонили в еротичный індустрії показувати оголене тіло жінок з бюстом менше 3 розміру, то ж ппц... вдруг комусь подобаються маленькі а не кусок сала? Оо =lol= Додано через хвилину і доречі, порадьте якийсь сильний фільм, дуже сильний, шоб не просто дивитись, а думати, цікавитись тим, що атм йде) давно такого не бачив) |
|
|
holden125 ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 19:38
|
Censored, какие мы нежные)) *я про эротику* мм...Миллионер из трущоб, только что посмотрела Семь жизней..., оо, детектор лжи посмотри тоже) |
|
|
Малюк ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 19:43
|
125germy, все це бачив=) як тобі Сім життів? мені він не те, щоб сподобався, але це прекрансо знятий фільм, з прекрасним сценарієм та акторською роботою, не жалів тоді, що потратив ча сна нього, а ось мільйонер не сподобався, якось все поголівудськи, хоча й знімали британці... На рахунок ніжності, коли сидиш на англомовних форумах, так ич так читаєш якісь абсурдні новини з їхніх країн) |
|
|
holden125 ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 19:51
|
Censored, а на каких ты сидишь англоязычных, подкинешь парочку?) а мне миллионер очень понравился, правда актеры конечно.мм...не очень мне понравились)но операторская работа и сценарий...классные семь жизней...я под впечатлением...я вообще уилл смита обожаю) ты смотрел Я-легенда?..вот любит он играть мужей, у которых жены погибли...) я только не уверена, можно ли глаза пересаживать?? я вообще до конца не могла понять, почему именно "семь жизней" называется, а потом...когда дошло...*хнык* а как тебе детектор лжи? |
|
|
Малюк ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 19:51
|
хоча б щось відповідайте! в мене в асьці в онлайні зараз тільки 12 чоловік, і нізким не хочу говорити... Додано через 3 хвилин 125germy, ну це переважно англомовні форуми по фанфіках, або днб музиці... також на декількох форумах де полупроф автори американські для критики виставляють свої твори... багато цікавого хоррору можна знайти там) на рахунок фільму... то Детектор брехні мені якось не те що б не сподобався, я просто подивився його та забув... якось пофігістично... |
|
|
| Сторінки: (117) % « Перша ... 109 110 [111] 112 113 ... Остання » | Закрита тема Нова тема |