![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (117) % « Перша ... 105 106 [107] 108 109 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Закрита тема Нова тема |
Кейрос ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 09:12
|
Противтанковый йожиг © Шеда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архімагістр XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 13225 Користувач №: 13824 Реєстрація: 2-March 06 |
Вообще кто-нить в курсе того как будут выбираться лучшие для отправки на курорт? |
|
|
Игорь ван де Бюз ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 09:12
|
||||
Мастер флуда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 10250 Користувач №: 23044 Реєстрація: 13-November 06 |
инигавари. хотя на факультетской мафии я чуть не выиграл в одиночку, маном, но мну повешали в конце. =cry3= Додано через хвилину
эх, копец просто. кхарашо, шо остался жив я. |
||||
|
|
Мышко ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 09:14
|
||
Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2830 Користувач №: 46588 Реєстрація: 8-March 09 |
Игорь ван де Бюз, ман вапще самая благодарная роль))) Rorschach, ой, у нас тоска зеленая.. пока только минус один маф.. и голосуют два с половиной человека.. =cry2= Додано через хвилину
не хочешь книгу по логике дронова написать? :lol: оч похоже на оригинал.) |
||
|
|
Малюк ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 09:16
|
Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 9922 Користувач №: 18144 Реєстрація: 21-June 06 |
нус... на рахунок того, хто поїде дальше. вважаю, що у нас немає такого мирного. Ігор зіграл жахливо. так, ми і не думали, що вні може бути комісаром, але всежтаки, він себе практично на вбивство кинув, а він з найкращою роллю мирною дуже нерозумно, і якби не пости Алекса, які я думаю не тільки в мене підвищили сумніви на рахунок його мирності, то ми б втратили кома, і я думу мафи теж данво догадались, що він ком. Рома зіграв слабо, хоча добре, як на його першу повноцінну гру. Будучи лікарем, зразу йти на голосування, тимбільше бути одни із підозрюваних при мирності того кого повісили дуже нерозумно. Йому просто повезло, що Ігор був більш досвідченим в мафії, і саме тому, мені здалось, що в роми це не дія мафіозі оте повішання, а проста помилка нового гравця, і тоу ми вирішили спочатку повішати Ігора. Так чи так, на другий день мали вішати рому чи ігора, і трохи було тупо з їхньої сторони так себе наражати на небезпеку з сторони мирних в першому ході, до того ж вони з спец. ролями. Архелая зіграла добре в цій мафії, заставляла задуматися над її роллю, не давала ніяких ознакоів того мирний вона чи маф, хоча трохи спалилась тим, що аж надто сильно пробувала звернути нашу увагу на її пости шо типу треба доктору дати медальку і т.д. типу даючи нам зрозуміти хто вона. якшо чесно в мене зразу пішли дуки, що вона маф і так старається вивести справжнього лікаря. до самого кінця думав, що або вона або Мара третій маф (не враховуючи Алекса та Гермі яких підозрював з самого початку). Також таким відкриттям ттого, що вона ніби лікар, давала самому лікарю шанс довше прожити. хороша гра з її сторони. Юра зіграв класно, впевнено і в перший же день нмоарльно своїми розмова ми заставив помилитись багатьох, що і дало хороше продовження нашій грі. За кого я буду голосувтаи ще не знаю, але думаю, що або Юра, або Архелая мусять представляти Ріо в наступному раунді... |
|
|
Кейрос ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 09:16
|
Противтанковый йожиг © Шеда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архімагістр XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 13225 Користувач №: 13824 Реєстрація: 2-March 06 |
Ладно, всем удачи, в других городах победы сильнейшим, а я пошел на работу устраиваться. интересная статистика 12 мафий сыграно на форе 3 раза мафом 1 раз ком 1 раз Баярд 7 раз мирный итого ни разу не дожил до конца))) и в 9 слы\учаях из 12 вешали на второй день))))) |
|
|
Игорь ван де Бюз ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 09:19
|
Мастер флуда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 10250 Користувач №: 23044 Реєстрація: 13-November 06 |
Censored, мафы не знали, что я ком, и даже не предполагали :bebebe: |
|
|
Малюк ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 09:20
|
Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 9922 Користувач №: 18144 Реєстрація: 21-June 06 |
і взагалі, я б радив не нам вижившим вибирати, хто поїде, а тим хто слідкували за нашою грою з інших міст... їм то що, вони могли замітити те, що ми не замітили і всежтаки у кожного з нас можуть бути свої фаворити в голосуванні... |
|
|
Мышко ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 09:21
|
Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2830 Користувач №: 46588 Реєстрація: 8-March 09 |
а можна вон тот большой пост порусске? :constraint: |
|
|
Малюк ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 09:21
|
Игорь ван де Бюз, та навтіь якби не догадались, ти з такою роллю зразу кинувся під поїзд. дивись, якщо Дроном мафом бі був. було б більш менш норм і все ок, але якби він був мирним, то ти б 100% вішавсяна наступний день, ну або рома. Вам правда допоміг Алекс, який сильно почав роздумуватись над тим і вставляти теорії, де того робити не треба було) Додано через хвилину Мышко, щас спэшл фор ю =lol= |
|
|
Игорь ван де Бюз ![]() |
Відправлено: May 30 2010, 09:23
|
Censored, читай выше, почему был повешан мною дронов. Додано через 2 хвилин Censored, Юра так классно сыграл, что в его банде была два мафа и вешал кома. =rofl= |
|
|
| Сторінки: (117) % « Перша ... 105 106 [107] 108 109 ... Остання » | Закрита тема Нова тема |