Сторінки: (35) % [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Леди Очаровашка |
Відправлено: Feb 3 2010, 08:32
|
||
Offline Але я не та... Стать: Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2270 Користувач №: 23310 Реєстрація: 20-November 06 |
Показати текст спойлеру |
||
|
Леди Очаровашка |
Відправлено: Feb 3 2010, 08:47
|
||
Offline Але я не та... Стать: Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2270 Користувач №: 23310 Реєстрація: 20-November 06 |
Вперше чую "Ченчик"
|
||
|
Supreme |
Відправлено: Apr 6 2010, 18:07
|
Offline Всеведающий Стать: Великий маг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7700 Користувач №: 41096 Реєстрація: 19-July 08 |
|
|
гитик |
Відправлено: Oct 9 2013, 00:03
|
Offline NOTRE JOUR VIENDRA Великий магістр XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 5462 Користувач №: 77316 Реєстрація: 8-December 12 |
Це дивовижна пісня. Мабуть в усьому світі більш не існує такою народної пісні, яку би так шанували та любили: |
|
azazel ravenclaw |
Відправлено: Oct 17 2013, 06:25
|
Offline всезнающий Стать: Заклинач I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 401 Користувач №: 83756 Реєстрація: 15-October 13 |
Показати текст спойлеру |
|
Арфей |
Відправлено: Mar 31 2014, 22:10
|
Offline 71 час Стать: Великий магістр IV Вигляд: Група: Супермодератор Повідомлень: 30280 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 |
Куди без них) виклав пісню, яка найбільш подобається останнім часом |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 23 2014, 14:20
|
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
От трохи глянула на наших "представників" на "Новій Хвилі". Сумненько. Віка Петрик - голос є, так, але саме виконання, майстерність і артистичність не вразили. Слава Рибіков - все на тверду 9 з 12. Не вистачає якогось драйву, навіженності - або ж ніжності пронизливої.Тембр голосів - хороший, але ,як би це сказати, звичайний (угу. Кончіта Вурст - інтрига до останньої секунди, саме через несподіванний діапазон =lolbuagaga= ) Цікава думка інших. Чи то лише я така прискіплива? Додано через 2 хвилин Ну й по ходу, організатори "Хвилі" вирішили не співпрацювати з Кобзоном і ще кількома старперами, котрі найбільш активно кричали "КРИМНАШ". У ватанеті образилися :) |
|
Зарезанный одуванчик |
Відправлено: Jul 28 2014, 00:16
|
Offline Мастер двойной игры © Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 15496 Користувач №: 39665 Реєстрація: 28-May 08 |
Українська музика із лав. особливо у нас кльово роблять інді та фольк. а ще я мрію поїхати на Захід та Бандерштадт, послухати жесті з рагулями %) Ярмак Кльовий реп, читає він переважно російською. Говорить, що це через то, що українська дуже м'яка та мелодійна, а реп мусить бути суворим)) Але остання пісня в нього виконується двома мовами. Показати текст спойлеру Показати текст спойлеру Показати текст спойлеру Антитіла Я їх вперше почула трохи раніше Євромайдану, але саме там я їх відчула. Показати текст спойлеру Показати текст спойлеру Показати текст спойлеру Pianoбой Колишній піаніст Окаену Ельзи, якщо я не помиляюсь. Співає теж переважно російською. Показати текст спойлеру Показати текст спойлеру Показати текст спойлеру А ще пропоную послухати трохи поляків, які співають з нашими Kozak system Показати текст спойлеру Потім ще накидаю, mám hodně ukrajinské hudby :crazy_jump: |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 28 2014, 15:57
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Зарезанный одуванчик, дякую, Pianoбой - якось не довелось слухати... Ну а з "жесті", останнє у мене, мабуть, Орест Лютий (стьобисько ще те, особливо останній, 25 липня, запис у Фейсбуці з пародією на тему "почуйте Донбас") Та от не певна, чи годне то для форуму, де діти бігають :). І до речі, була приємно здивована результатами "Нової Хвилі" - наші виконавці мали 2-3 місця.
je to dobré pro akcie, než bohužel není |
||
|
Зарезанный одуванчик |
Відправлено: Jul 29 2014, 16:54
|
Offline Мастер двойной игры © Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 15496 Користувач №: 39665 Реєстрація: 28-May 08 |
Орест Лютий - це майже класика :lol: Карна :wub: Показати текст спойлеру Показати текст спойлеру МЛЛМ Показати текст спойлеру Atmasfera =heart_1= Показати текст спойлеру кліп, вибачте, лайно, але музика в них просто чарівна мені, якщо чесно, всі ці кліпи не подобаються, я просто іншим шляхом музику не вмію викладати |
|
Сторінки: (35) % [1] 2 3 ... Остання » | Нова тема |